Петрус Романус, 22 февруари 2021

________________________________________________________________

ВИЛИАМ: Го гледам Крстот – тој е многу бел и трите големи ангели стојат над крстот и белата свилена улица е формирана од крстот до моето место. Над Белиот крст се наоѓаат седум arsвезди, кои светат надолу.

Белиот крст се отвора и ги гледам Исус и Богородица како лизгаат надолу. Веднаш до нашиот Господ е Свети Петар и веднаш до Богородица е Свети Павле . Зад нив стојат многу, многу Ангели. Пред Исус и Марија и Светите пред нив, тие ги испружија рацете и ги ставија во врвка. Тие се допираат едни со други. Исус ме придвижува да гледам, како да се држат за раце – но пред нив и уште повеќе, Исус, им се формира меч меѓу рацете и прикачен на овој меч се Клучевите на Свети Петар . Исус зборува:

НАШИОТ ГОСПОД: „Синко, ова е знак за тоа што ќе дојде во твоето владеење како папа Петар Втори. Клучевите се оние што веќе ви се дадени, а мечот е она што сега ви го даваат Свети Петар и Свети Павле . 

ВИЛИАМ: Мечот е златен меч и Исус го крева и се приближува. Исус ми го подава мечот и ми вели:

НАШИОТ ГОСПОД: „Еве го мечот на Божествената вистина , кој сега ќе го користите како Петар Втори“.

ВИЛИАМ: Исус ми го подава мечот – Клучевите на Свети Петар се на рачката на мечот.

НАШИОТ ГОСПОД: „Синко, ти си„ Ангел на божествената светлина и Loveубов “ и со овој меч ќе го победиш Злобниот лично и сите демони на Земјата, кога ќе ти ги дадам упатствата. Те благословувам, Мојот ‘Ангел на Божествената Loveубов и Вистина’ : Во името на Отецот и Синот и Светиот Дух. Амин “.

ВИЛИАМ: Исус ме бакна и се врати назад со Богородица.

Исус излегува напред и го прави знакот на крстот: „Во името на Отецот и Синот и Светиот Дух. Амин “.

НАШИОТ ГОСПОД: „Те благословувам, Сине мој и сите Мои деца на Божествена светлина. + Денес ги славиме двајцата пророци на Света Мајка Црква, Свети Петар и Свети Павле . Денес ги назначив за ваши специјални Ангели на божествената вистина. Тие ќе бидат ваши придружници сè додека конечно не ја добиете вашата награда. Тие ќе ви помогнат да го земете вашиот крст и да ја обновите мојата Црква на Земјата и да ја подготвите за Моето второ доаѓање , кога ќе дојдам во голема слава и моќ “.

„Црквата во сегашно време претрпува многу искушенија и неволји, каде што Моите деца се влечат од едниот крај на Земјата на другиот. Тие страдаат многу, бидејќи дојде време да ги испратам нивниот водач и викар да го надминат злото и да ги вратат децата пред да биде предоцна “.

„ Останатата црква мора да се крене, за да се провери Злобниот и неговите планови. Сега ти го испраќам Мојот „Ангел на божествена Loveубов и светлина“ да го обновиш Моето Царство на Земјата, да ги подготвиш Моите деца за Моето враќање на Земјата со сета своја слава “.

„Останете во мир, сине мој свет, додека се подготвувам за твоето ослободување, за да можеш да ги водиш и да ги храниш моите овци кои немаат водач, бидејќи времето на смена на папата Бенедикт е многу близу и уништувањето на многу од моите свети Места на Земјата. Го повикувам човештвото да биде подготвено, бидејќи деновите се избројани во неколку. Во времето на казната е во близина, за големи настани се за да се случи. “

„Го повикувам Мојот свет француски монарх да биде подготвен, бидејќи дојде време да се подготвиме за големиот пресврт да започне. Молете се, мој народе, за следниот папа, папата Петар Втори и молете се за монархот на Франција , бидејќи тие ќе се придружат наскоро, за да го победат Злобниот и неговите зли сили, бидејќи времето на Револуцијата е близу “.

„Мојот свет син, Вилијам, твоето време е близу, кога ќе те испратам во многу земји да ги донесеш моите зборови на надеж и охрабрување. Не плаши се и не те вознемирувај од непријателите, зашто тие ќе треперат да бидат во твое присуство. Сине, оние што треба да те сретнат со многу промени, доаѓаат во твојот живот, што ќе ги воодушеви твоите непријатели. Одважи се и земи меч со себе, зашто ќе го победиш непријателот “.

„ Видувачите сè уште не се обединети, иако сте се потрудиле многу, но бидете сигурни дека тие ќе знаат кога ќе дојде време“.

„Мои деца од Јапонија : Јас сум многу благодарен на децата од вашата нација, заради малкумина што веруваат – но го знаат ова: многу, многу илјадници ќе се преобратат многу брзо, како што следуваат многу казни“.

Мои деца од Тајван , молете се и верувајте во Мене, иако вашата земја ќе претрпи тешки искушенија. Бидете сигурни дека ќе заштедам многумина. Верувај во Мене, зашто ќе дојдам и ќе го испратам Мојот лојален поданик, кој ќе стане Последниот заменик на црквата Света Мајка . Не плаши се, слатки деца, затоа што те сакам многу “.

„На луѓето од Хонг Конг : молете се Мене, Божествениот крал, кого многу од вас го сакаат. Ги имам слушнато твоите молитви, но запомни, Кина ќе сака да ја заземе твојата земја, но знај, тоа нема да биде долго, затоа што јас ги имам моите планови за оваа голема земја, како што ќе се преобрати, откако ќе се користи за казнување човечката раса, затоа што многу од твоите деца ќе веруваат во Мене. Молете се, драги деца и знајте дека мојата Пресвета мајка и јас имаме посебни планови за вас “.

„Многу луѓе во светот, се предадоа на плановите на Злото и еден начин на кој Злото можеше да го контролира човечкиот род е преку Вакцината , која е ставена во прегратките на Моите слатки деца. Верувајте во Мене, мои слатки деца, затоа што вакцинацијата е заблуда, иако многу луѓе починаа, но всушност властите ја доведуваат во заблуда јавноста. Мои деца, не земајте вакцина, затоа што таа треба да ве контролира. Не треба да се разделувате за да се заштитите, бидејќи единствената причина што тие сакаат да го сторите ова е за да можат да ве сметаат и да ве снимаат, затоа што кога сте блиску заедно, тие не се во можност.

„Мои деца, немојте да мислите дека ќе дозволам вака да ве измамат. Не, мои слатки деца, ако имате доверба и верба во Мене, ништо од овие работи не би ве вознемирувало повторно – но човештвото се отстрани од theубовта кон нивниот Бог и нивната Света Мајка “.

„Светот оди подалеку и повеќе во темнина, бидејќи човештвото стана слепо и ќе има повеќе болести и чуми во светот. На природен начин ви се дадени сите лекови за да надминете сè, како што требаше да ве подготви сите за времето што доаѓа “.

„Светот продолжува да оди напред во прегратките на Злото затоа што тој го хипнотизираше човештвото да прави како што сака. Но, знајте го ова, мои слатки деца, неговото време е скоро истечено, бидејќи наскоро ќе дојдат и последните финални казни. Затоа, ве замолувам да се молите – молете се особено на Божествениот милосрден храм и Бројаницата дадена од Мојата Пресвета мајка. 

„ Австралија, Австралија! Вие навистина верувате дека успеавте да го отстраните Вирусот , но малку разбирате дека тоа е само почеток, бидејќи казните ќе паднат на вашата нација, со невидени големи земјотреси на вашата земја, што ќе ги уништи вашите градови и многу, многу чуми, сè додека не допреш до Мене и мајка ми. Пред да дојдам по втор пат, вашата земја ќе се намали на 2000 квадратни километри , сето тоа затоа што ги одбивте појавувањата на Мојата света мајка во вашата прекрасна земја. Молете се, драги деца, затоа што сте посветени на Светиот Дух, Кој живее над вас “.

„ Казните ќе продолжат низ целиот свет и повеќе, во САД , бидејќи тие го заведоа народот и избраа лажно претседател, кој не требаше да биде на местото каде што е сега. Молете се, драги луѓе, за да изобилие Божјата милост “.

„Денес со себе ги донесов Свети Петар и Свети Павле , затоа што денес е посебен ден, каде што и пророците и светителите на почетокот на Новиот завет, дојдоа особено за да го инаугурираат последниот Понтиф на Света Мајка Црква.”

ВИЛИАМ: И Свети Петар и Свети Павле со нашиот Господ, дојдете кон мене и со Исус ги ставаат рацете на мојата глава и ми велат: „Ние од Божествената волја на Севишниот Благословуваме и Те помазуваме“. Неколку ангели дојдоа со Свето масло и ми го ставија на главата. Тие велат, ставајќи ги рацете на мојата глава: „На вас е, Петар Втори, ние Ве помазаме како Последен врховен понтиф на Света Мајка Црква, што ќе биде наскоро“.

Папата Бенедикт пристигна и се придружи: „Ние ве благословиме: Во името на Отецот и Синот и Светиот Дух. Амин “.

Тие се враќаат и папата Бенедикт стои покрај нашиот Господ.

НАШИОТ ГОСПОД: „letе дозволам Мојата Пресвета Мајка да ти зборува сега“.

ВИЛИАМ: Богородица се доближува.

НАША ДАМА: „Те благословувам, мој драг син: Во името на Отецот и Синот и Светиот Дух. Амин и јас го благословувам целиот свет: Во името на Отецот и Синот и Светиот Дух. Амин “.

„Мојот сакан син, како што знаете, времето се движи многу брзо сега, затоа што времето се движи кон Доаѓањето на мојот Божествен син, Исус, во Неговото Второто доаѓање , наскоро. Затоа е време нашите деца да забележат. Наскоро, настаните во светот ќе бидат центрирани на Блискиот исток , бидејќи Злобниот ги придвижува земјите, кои тој ги контролира, кон настаните што ќе ја предизвикаат Третата светска војна . Молете се и гледајте, бидејќи Злобниот ги маневрира водачите да ја започнат Третата светска војна , бидејќи неволјите ќе започнат на Блискиот исток и во Европа , за да ја внесат инвазијата во Шпанија и Франција. Затоа, ги замолувам Моите деца да се молат, бидејќи тоа ќе биде слично на времето на инвазијата на Маврите , пред многу векови. Светот ќе биде вовлечен во војна, затоа што Моите деца заборавија да се молат “.

„Молете се, драги деца, бидејќи настаните во светот се насочуваат кон ова жално време. Наскоро, Места на привидот во светот ќе ги имаат Чудата, така што луѓето ќе имаат надеж. Затоа, ве замолувам да се молите “.

„И ти, мој воз belovedубен син, не биди вознемирен и плаши се, бидејќи времето се одвива многу бавно за тебе, затоа што сега е време сè да се исполни и ќе можеш да ја извршуваш Божјата света волја. Те сакам, мојот „Ангел на божествената Loveубов“ и те благословувам: Во името на Отецот и Синот и Светиот Дух. Амин. Земи срце, затоа што она што ти го ветив, сега ќе се оствари “.

ВИЛИАМ: Богородица ми зборуваше приватно и ме благослови:

НАША ДАМА: „Во името на Отецот и Синот и Светиот Дух. Амин “.

„Продолжете да одите напред во нашата светлина. Вашите пораки ќе траат сè додека не одите во рајот, синко, затоа немој да бидеш вознемирен. Shortе се сретнете наскоро, со некои од оние што ги познавате, бидејќи Небото има дизајни врз нив и вас. Те сакам, мојот мил син и те благословувам: Во името на Отецот и Синот и Светиот Дух. Амин “.

Вилијам: Богородица се враќа на местото каде што се Исус и другите. Папата Бенедикт доаѓа кон мене и ме бакнува и ме благословува, а папата Бенедикт вели дека мора да се врати дома да слави миса:

ПАПЕН БЕНЕДИЦИТ: „Во името на Отецот и Синот и Светиот Дух. Амин “.

ВИЛИАМ: И Свети Павле и Свети Петар доаѓаат кон мене и ми даваат Свето стапче и се враќаат во Светата земја каде што се Исус и Марија, и сите четворица благослови ме: +

Сите тие ме благословија и се искачија на небото.

ИСУС, МАРИЈА, Свети Петар и Павле: „Во името на Отецот и Синот и Светиот Дух. Амин “.

________________________________________________________________

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.