Προειδοποίηση προς τους Έλληνες Ομιλητές

______________________________________________________________

Χαιρετισμοί

Το Άγιο Πνεύμα θέλει να γράψω ένα άρθρο στα ελληνικά για την προειδοποίηση και τον φωτισμό της συνείδησης.

Οι Ρωμαιοκαθολικοί πιστεύουν ότι ο Χριστός και το Άγιο Πνεύμα είναι Θεοί και ανήκουν στην Αγία Τριάδα. Το Άγιο Πνεύμα έχει επικοινωνήσει μαζί μου στα προφορικά αγγλικά, μέσω τηλεπάθειας και εσωτερικών λοβών. Μου ζήτησε να γράψω το πακέτο προειδοποίησης σχετικά με την επερχόμενη προειδοποίηση και φωτισμό της συνείδησης σε τέσσερις γλώσσες: αγγλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και γαλλικά. Αυτά τα φαινόμενα θα βιώσουν κάθε άτομο της ηλικίας συλλογιστικής ανεξάρτητα από τη θρησκεία τους. Σίγουρα θα βιώσετε τα φαινόμενα, και το Άγιο Πνεύμα μου ζήτησε να σας τα ανακοινώσω.

Ακολουθεί κάποια σχετικά αποσπάσματα του μηνύματος της MARY προς τον Προφήτη ΕΝΟΧ στις 3 Μαρτίου 2021. Η ΜΑΊΡΗ είναι η Ευλογημένη Μητέρα του Χριστού.

“Παιδιά μου, σας υπενθυμίζω και πάλι: προετοιμαστείτε για την άφιξη της Προειδοποίησης, επειδή είναι κοντά, πολύ πιο κοντά από ό, τι νομίζετε. Η καρδιά μου υποφέρει βλέποντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας δεν είναι προετοιμασμένη. αυτό το μεγάλο γεγονός θα αλλάξει εντελώς την κατανόηση που έχουν πολλοί για την πνευματική ζωή. Η ανθρωπότητα θα εισέλθει σε μια κατάσταση έκστασης που θα διαρκέσει μεταξύ δεκαπέντε και είκοσι λεπτών του γήινου χρόνου σας, στην οποία θα σας δείξει την κατάσταση της ψυχής σας σε σχέση τόσο με τον Θεό όσο και με τους αδελφούς σας.»

«Κάθε θνητός θα κριθεί, μόνο τα μικρά μου που δεν έχουν τη χρήση της λογικής θα είναι η εξαίρεση. όλα θα κριθούν ακόμα και τα τεμπέλικα λόγια σου. Πόσο λυπημένος νιώθω που βλέπω ότι πολλές ψυχές θα πεθάνουν αιώνια λόγω της βαρύτητας των αμαρτιών τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, μικρά παιδιά, σας ζητώ να είστε πνευματικά προετοιμασμένοι, έτσι ώστε να μπορείτε να αντέξετε αυτή τη δοκιμασία, η οποία θα ανοίξει την κατανόηση και τη γνώση σας για την ύπαρξη της αιωνιότητας και του Θεού.»

“Παιδιά μου, βρίσκεστε ήδη σε περιόδους σκότους, όπου πρέπει να προσεύχεστε πρωί και νύχτα, επειδή οι δυνάμεις του κακού σας επιτίθενται. Αν εσείς, μικρά μου, δεν απωθήσετε αυτές τις επιθέσεις, διατρέχετε τον κίνδυνο να πέσετε στις παγίδες και τις απάτες του αντιπάλου μου, ο οποίος θα σας αποδυναμώσει πνευματικά και θα σας χωρίσει από τον Θεό, και στη συνέχεια θα κλέψει την ψυχή σας».

______________________________________________________________

This entry was posted in Ελληνικά and tagged . Bookmark the permalink.