Το όραμα του Εμέριχ για τον Πέτρο Β ‘

________________________________________________________________

Catherine Emmerich Vision of Peter II – 10 Μαΐου 2021 | Μικρό βότσαλο (littlepebble.org)

[Δείτε τον ιστότοπο: https://meditationsoncatholicism.blog/2021/05/03/emmerichs-vision-of-peter-ii/ ]

Δημοσιεύτηκε στις 3 Μαΐου 2021 από τον εμπνευσμένο από το πνεύμα (Manuel Silveira)


Το όραμα της Αγίας Αικατερίνης για τον Τελευταίο Πάπα:

«Χθες το βράδυ είχα ένα όραμα για τον Πάπα. Είδα τον Άγιο Φραγκίσκο να κουβαλάει την Εκκλησία και τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου που φέρουν στους ώμους ενός μικρού άνδρα που είχε κάτι από τον Εβραίο στα πρόσωπά του. Φαινόταν πολύ επικίνδυνο. Η Μαρία στάθηκε στη βόρεια πλευρά της Εκκλησίας με το μανδύα της απλωμένο πάνω της. Ο μικρός άντρας ήταν σχεδόν διπλωμένος. Είναι, μέχρι στιγμής, λαϊκός. Ξέρω ποιος είναι. Οι δώδεκα άντρες που πάντα έβλεπα ως οι δώδεκα νέοι Απόστολοι έπρεπε να τον είχαν βοηθήσει, αλλά έφτασαν πολύ αργά. Ωστόσο, ακριβώς όπως έπρεπε να πέσει, όλοι έτρεξαν με μυριάδες αγγέλους για να τον βοηθήσουν. ” (Τομ.2 σελ.299-300).

Είναι το 2020. περιμένουμε να αλλάξουν τα γεγονότα, όπως είπε ο Ιησούς, από τον Νοέμβριο του 2010, ότι θα επιστρέψει μέσα σε σαράντα χρόνια. Λοιπόν, τι έχει συμβεί από τότε; Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε ακόμη δεκαπέντε χρόνια πριν επιστρέψει ο Ιησούς – και γιατί τα σημάδια που έρχονται είναι τα σημάδια που περιμένουμε. Υπάρχουν χιλιάδες σημάδια που περιμένουμε, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι ο Ιησούς θα επιστρέψει πριν από το τέλος του έτους 2050, επειδή η περίοδος για την οποία μιλάει ο Ιησούς στο τέλος της χρονικής περιόδου είναι σαράντα χρόνια – δηλαδή το 2050. Αλλά, όπως πιστεύω, ο Ιησούς δεν θα μας δώσει το χρόνο, αλλά θα μας δώσει μια υπόδειξη. Έτσι, όπως έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που ο Ιησούς μίλησε στη Μαρία Θεϊκού Ελέους στις 8 Νοεμβρίου 2010. Ήταν η αρχή του τέλους, επειδή τα σαράντα χρόνια είναι η 8η Νοεμβρίου 2049, οπότε έδωσα στον Κύριό μας 2035 για να επιστρέψει,

Πώς θα μπορέσουμε να διαβάσουμε τις ώρες; Το πρώτο ζήτημα που πρέπει να συμβεί είναι αυτό: περιμένουμε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή, καθώς θα σχηματιστούν οι μουσουλμανικές ομάδες, ξεκινώντας από εκεί, καθώς θα σχηματίσουν μια ομάδα για να επιτεθούν στο Ισραήλ. Για την πρώτη επίθεση θα χρησιμοποιήσουν πυρηνικές βόμβες, οι οποίες θα ξεκινήσουν τον πόλεμο και θα φέρουν την Τουρκία και τη Ρωσία σε αυτόν.

Οι Μουσουλμάνοι θα επιτεθούν στην Ισπανία και τη Γαλλία – και η Ρωσία θα επιτεθεί στη Γερμανία και την Ιταλία. Η Κίνα θα εμπλακεί με την επίθεση στη Νότια Κορέα, την Ταϊβάν και το Χονγκ Κονγκ και θα φέρει τον στρατό της στη Μέση Ανατολή.

Οι αφρικανικές χώρες θα είναι ασταθείς. Κάποιοι θα βρίσκονται σε πόλεμο. Η Αυστραλία θα εισβάλει από την Ινδονησία. Η Αμερική θα τιμωρηθεί, με την Καλιφόρνια να πέφτει στη θάλασσα. Η Χαβάη και τόσα πολλά νησιά θα βυθιστούν στη θάλασσα επειδή τα νερά της θάλασσας θα υψωθούν και θα κατακλύσουν πολλές ακτές, επειδή η θάλασσα θα ανεβαίνει σε κάθε χώρα.

Το επόμενο σύμβολο είναι όλα τα γεγονότα που θα τεθούν σε ισχύ πριν από την προειδοποίηση. Οι περισσότερες χώρες θα βρίσκονται σε πόλεμο και εκατομμύρια θα πεθάνουν. Το πρώτο προειδοποιητικό σήμα θα είναι ένα σκοτάδι που θα χτυπήσει τη Γη. Θα είναι περίπου έξι ώρες σκοτάδι. Δεν γνωρίζουμε την αιτία, αλλά θα υπάρξει ένας μεγάλος πανικός καθώς ο κόσμος θα κρατηθεί στο σκοτάδι ως προειδοποίηση, για να προετοιμάσει την ανθρωπότητα για τη Μεγάλη Προειδοποίηση που θα έρθει.

Το Παρίσι και η Μασσαλία της Γαλλίας θα ισοπεδωθούν και πολλές μεγάλες πόλεις θα καταστραφούν και ισοπεδωθούν.

Ο Αντίχριστος θα έρθει λίγο πριν από τη Μεγάλη Προειδοποίηση, αλλά θα γίνει γνωστός κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πολέμου. Αυτός ο πόλεμος θα συνεχιστεί για μερικούς μήνες, σκοτώνοντας πολλά εκατομμύρια. Θα σταματήσει τον πόλεμο και θα φέρει ειρήνη στον κόσμο, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έρθει η Μεγάλη Προειδοποίηση και οι περισσότεροι από τους κακούς ανθρώπους του κόσμου θα χαθούν στα εκατομμύρια. Ο παγκόσμιος πληθυσμός θα μετατραπεί καθώς η Προειδοποίηση θα δείξει την Αγάπη και το Έλεος από τον Θεό.

Εγώ, Εγώ, θα μεταφερθώ στον Ουρανό για την ώρα της Προειδοποίησης και θα επιστρέψω στη γη λίγο αργότερα, στην ηλικία των είκοσι τριών και θα είμαι ψηλός (6 πόδια) και θα έχω ένα αστέρι στο μέτωπό μου. Θα μιλήσω από τον Άγιο Παύλο και τον Άγιο Πέτρο και θα δοθεί η εξουσία του Πάπα Πέτρου Αβραάμ Β ‘. Ο Αντίχριστος θα αποφύγει για λίγο και θα οδηγήσω τους ανθρώπους όλου του κόσμου να ακολουθήσουν τον Χριστό.

Θα οδηγήσω τους ανθρώπους του Θεού να ακολουθήσουν τον Ιησού, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο Αντίχριστος θα αποκτήσει πλήρη δύναμη. Μερικοί από αυτούς που πέφτουν ξανά θα τον ακολουθήσουν και οι Χριστιανοί θα πρέπει να κρυφτούν – αλλά η Εκκλησία θα είναι δυνατή. Θα περάσουν τρεισήμισι χρόνια που ο Αντίχριστος θα κυβερνήσει τη Γη. Ο Άγιος Μονάρχης θα πάει στην Ιερουσαλήμ και θα προσφέρει τη ζωή του στον Θεό και θα πεθάνει.

Πολλά πρέπει να γίνουν μεταξύ του 2020 και του 2035 – αυτό είναι μόνο ένα έτος κατά προσέγγιση – όταν ο Ιησούς πρόκειται να επιστρέψει.

Ας δούμε λοιπόν τι θα συμβεί, όπως είμαστε σήμερα τον Μάιο του 2020, όπου ο κόσμος μαστίζεται από έναν Ιό, κλείνοντας σχεδόν όλο τον κόσμο. Υπάρχουν επί του παρόντος 3.219.242 που έχουν επικοινωνήσει με τον Ιό με 228.194 θανάτους. Υπάρχει ένας άλλος ιός που θα είναι χειρότερος, καθώς θα επιτεθεί στους πνεύμονες και την καρδιά. Έτσι ο κόσμος περνά από ιούς όλους για να φέρει την ανθρωπότητα πίσω στον Θεό. Ο Κύριος μας το επιτρέπει να φέρει πίσω τα παιδιά Του. Ο κόσμος πρόκειται να πάει σε πολύ σοβαρά ζητήματα, έως ότου η ανθρωπότητα επιστρέψει στον Θεό.

Οι πρώτες τιμωρίες έχουν αρχίσει – τώρα έρχονται τα υπόλοιπα. Η Μέση Ανατολή, το Ισραήλ, το Ιράν, η Τουρκία, η Συρία, ο Λίβανος και η Αίγυπτος θα ξεκινήσουν έναν πόλεμο, αλλά οι μουσουλμανικές χώρες θα ξεκινήσουν πόλεμο με την Ισπανία και τη Γαλλία για να πολεμήσουν με τον μουσουλμανικό πληθυσμό τους, κάτι που θα φέρει τον καθολικό μονάρχη, που θα υπερασπιστεί τους Καθολικούς.

Ο Ποντίφιος θα ενώσει όλες τις πίστες διακηρύσσοντας την ενότητα όλων. Θα υπάρξει μια κίνηση για το σχηματισμό των Δέκα Εθνών της Ευρώπης.

Ο τελικός Πάπας, ο Πάπας Πέτρος Αβραάμ Β ‘, θα μετακομίσει στις Φιλιππίνες για να μεταρρυθμίσει το Βατικανό και να φέρει ενότητα – και μόλις το αποδείξει, θα ταξιδέψει στην Κίνα, την Ταϊβάν, τη Σιγκαπούρη και στη συνέχεια στην Ευρώπη για να βοηθήσει τον Γάλλο μονάρχη.

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα έρθει και θα περιλαμβάνει όλα τα έθνη, αλλά θα είναι μια μεγάλη τιμωρία από έναν αστεροειδή, ο οποίος θα χτυπήσει στη θάλασσα κοντά στο Μεξικό και θα σκοτώσει πολλούς ανθρώπους.

Κατά τη διάρκεια του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου ο Ιησούς θα το σταματήσει με την ερχόμενη Προειδοποίηση. Ο Αντίχριστος θα γίνει γνωστός λίγο πριν έρθει η Προειδοποίηση. Υπάρχουν πολλά πράγματα να συμβούν, αλλά το πιο σημαντικό γεγονός είναι η προειδοποίηση.

Θα το βάλω σε ένα σύστημα για να το καταλάβετε. Οι ιοί είναι μόνο ένα μικρό βήμα προς τα γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν. Παρακάτω είναι μια ιδέα για το πώς θα πάνε τα πράγματα τα επόμενα χρόνια. Το 2020 είναι η αρχή των εκδηλώσεων που αναφέρονται στην Αποκάλυψη.

Τώρα που έχουμε τις λεπτομέρειες από μέρος των Γραφών, ας πάμε στα γεγονότα του κόσμου όσο μπορούμε να το διαβάσουμε:

1. Το Coronavirus 2020

2. Με τον δεύτερο ιό

3. Η Μέση Ανατολή ξεσπά με Ιράν, Ισραήλ, Τουρκία, Συρία και άλλα έθνη. Ρωσία

4. Ο Λίβανος θα κάνει σοβαρές κινήσεις για να απελευθερωθεί από τα συμπλέγματα

5. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διαιρεθεί, η Ευρώπη θα εισβάλει από μουσουλμάνους – ειδικά την Ισπανία, τη Γαλλία και μέρος της Γερμανίας – την Πορτογαλία.

6. Κατά τα έτη 2020 και 2030 ο Γάλλος μονάρχης και ο Πάπας Πέτρος Αβραάμ Β ‘θα εμφανιστούν και κατά τα επόμενα δύο χρόνια θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

7. Τα επόμενα δύο χρόνια το Little Pebble θα συγκεντρώσει τους Seers μαζί.

8. Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει με την Κίνα να αναλάβει όλη την Ασία και να μετακομίσει στην Ευρώπη. Η Ρωσία θα μετακινηθεί στην Ευρώπη και θα συμμετάσχει στη Μέση Ανατολή. Ο πόλεμος θα συνεχιστεί έως ότου ο Αντίχριστος κάνει την κίνησή του. Τότε ο Αντίχριστος θα σταματήσει τον πόλεμο προτού καταστραφούν πολλά. τότε θα έρθει η προειδοποίηση.

9. Προβλέπω ότι η Προειδοποίηση θα έρθει οποιαδήποτε στιγμή τα επόμενα δύο χρόνια, επειδή ο Πάπας Βενέδικτος πρέπει να μετακομίσει από την Ιταλία και να χάσει τη ζωή του στη χώρα στην οποία πηγαίνει.

10. Μετά την προειδοποίηση, ο Αντίχριστος θα είναι χαμηλός για λίγο.

11. Όλοι οι κακοί θα χαθούν και θα πάνε στην Κόλαση και ο κόσμος θα έχει μετατραπεί.

12. Όλοι θα ενταχθούν στην Καθολική Εκκλησία, αλλά θα είμαι ο Πάπας με μυστηριώδη τρόπο.

13. Πολλοί άνθρωποι θα αλλάξουν πίσω στο σημείο που ήταν πριν από την Προειδοποίηση.

14. Ο Γάλλος Βασιλιάς θα συνεργαστεί μαζί μου για να ενισχύσει τον κόσμο.

________________________________________________________________

This entry was posted in Ελληνικά and tagged . Bookmark the permalink.