Емерихова визија Петра ИИ

________________________________________________________________

Катарина Емерих Визија Петра ИИ – 10. маја 2021. | Мали каменчић (littlepebble.org)

[Погледајте веб локацију: хттпс : //медитатионсонцатхолицисм.блог/2021/05/03/еммерицхс-висион-оф-петер-ии/ ]

Објављено 3. маја 2021. од надахнутогспирита (Мануел Силвеира)


Визија Светог Катарине Еммерицх о последњем папи:

„Синоћ сам имао визију папе. Видео сам светог Фрању како носи Цркву и базилику Светог Петра ношену на раменима човечуљка који је имао у себи нешто од Јевреја. Изгледало је врло опасно. Марија је стајала на северној страни Цркве, а преко ње је био простиран свој плашт. Мали човек је био скоро двоструко савијен. Још је лаик. Знам ко је он. Дванаест људи које увек видим као дванаест нових апостола требало је да му помогну, али су стигли прекасно; међутим, баш кад је требао да падне, сви су притрчали безброј анђела да му помогну. “ (Вол.2 стр.299-300).

2020. је година; чекамо да се догађаји преокрену како је Исус рекао, од новембра 2010. године, да ће се вратити у року од четрдесет година. Па, шта се догодило од тада? Лично верујем да имамо петнаест година до Исусовог повратка – и зашто су знаци који долазе знаци које чекамо. Постоје хиљаде знакова које чекамо, али једно је сигурно, Исус ће се вратити пре краја 2050. године, јер период о којем Исус говори на крају временског периода је четрдесет година – што је 2050. година. Али, како верујем, Исус нам неће дати времена, већ ће нам дати наговештај. Дакле, као што је прошло десет година откако је Исус разговарао са Маријом Божанском милошћу 8. новембра 2010; био је почетак краја, јер је пуних четрдесет година 8. новембар 2049. године, па сам дао Господу нашем 2035. да се он врати,

Како ћемо моћи да читамо време? Прво питање које се мора догодити је следеће: чекамо Трећи светски рат. Започет ће на Блиском истоку, док ће га муслиманске групе формирати, почев од тамо, док ће формирати групу за напад на Израел. За први напад користиће нуклеарне бомбе, које ће започети рат и у њега увести Турску и Русију.

Муслимани ће напасти Шпанију и Француску – а Русија ће Немачку и Италију. Кина ће се укључити нападом на Јужну Кореју, Тајван и Хонг Конг и довести своју војску на Блиски Исток.

Афричке земље ће бити несређене. Неки ће ратовати. Аустралију ће напасти Индонезија. Америка ће бити кажњена, а Калифорнија ће пасти у море. Хаваји и толико острва ће потонути у море јер ће се воде мора подићи и прогутати многе морске обале, јер ће се море подићи у свакој земљи.

Следећи знак су сви догађаји који ће ступити на снагу пре Упозорења. Већина земаља ће ратовати, а милиони ће умрети. Први знак упозорења биће мрак који ће погодити Земљу. Биће неких шест сати мрака. Не знамо узрок, али настаће велика паника јер ће свет бити у мраку као предупозорење, да припреми човечанство за Велико упозорење које ће доћи.

Француски Париз и Марсеј биће сравњени са земљом, а многи велики градови ће бити уништени и сравњени са земљом.

Антихрист ће доћи непосредно пре Великог упозорења, али ће се открити током Великог рата. Овај рат ће трајати неколико месеци, убивши много милиона. Зауставиће рат и донети мир свету, али у то време ће доћи Велико упозорење и већина злих људи на свету ће страдати у милионима. Светска популација ће се обратити док ће Упозорење показивати љубав и милост од Бога.

Ја, Себе, одвешћу на Небо за време Упозорења и вратићу се на земљу недуго затим, у двадесет и трећој години живота, бићу висок (6 стопа) и на челу ћу имати звезду. Обратиће ми се свети Павле и свети Петар и дати ми ауторитет папе Петра Абрахама ИИ. Антихриста ће се неко време клонити и водићу људе целог света да следе Христа.

Навешћу народ Божији да следи Исуса, али за то време ће Антихрист добити пуну моћ; неки од оних који поново падну ће га следити и хришћани ће морати да се сакрију – али Црква ће бити јака. Проћи ће три и по године да ће Антихрист владати Земљом. Свети монарх ће отићи у Јерусалим и жртвовати свој живот Богу и умрети.

Много тога треба да се догоди између 2020. и 2035. – ово је само приближна година – када ће се Исус вратити.

Па да видимо шта ће се догодити, као што смо тренутно у мају 2020. године, где је свет заражен вирусом, затварајући готово сав свет. Тренутно је 3.219.242 особа које су контактирале вирус са 228.194 смртних случајева. Долази још један вирус који ће бити још гори јер ће напасти плућа и срце. Дакле, свет пролази кроз вирусе да би вратио човечанство Богу. Наш Господ дозвољава да ово врати Своју децу. Свет ће ускоро кренути у врло озбиљне ствари, све док се човечанство не окрене Богу.

Прве казне су почеле – сада долазе остале. Блиски Исток, Израел, Иран, Турска, Сирија, Либан и Египат започињу рат, али муслиманске земље започињу рат са Шпанијом и Француском да би се бориле са својим муслиманским становништвом, што ће довести католичког монарха у игру, који ће бранити католике.

Папа ће окупити све вере проглашавајући јединство свих. Уследиће потез за формирање десет европских нација.

Коначни папа, папа Петар Абрахам ИИ, преселиће се на Филипине да реформише Ватикан и донесе јединство – а када то успостави, путоваће у Кину, Тајван, Сингапур, а затим у Европу да помогне француском монарху.

Доћи ће Трећи светски рат у који ће бити укључени сви народи, али то ће бити велика казна астероида, који ће се забити у море у близини Мексика и убити много људи.

Током Трећег светског рата Исус ће то зауставити надолазећим Упозорењем. Антихрист ће се обзнанити непосредно пре доласка Упозорења. Много се ствари може догодити, али најважнији догађај је упозорење.

Ставићу га у систем да бисте ви то разумели. Вируси су само мали корак ка догађајима који ће се догодити. У наставку је представљена идеја како ће се ствари одвијати у наредним годинама. 2020. је почетак догађаја о којима се говори у Апокалипси.

Дакле, сада када имамо детаље из дела Светог писма, кренимо на догађаје у свету колико га можемо прочитати:

1. Цоронавирус 2020

2. Са другим вирусом

3. Блиски Исток распламсава Иран, Израел, Турску, Сирију и друге нације; Русија

4. Либан ће повући озбиљне потезе да се ослободи из канџи

5. Европска унија ће се поделити, Европу ће напасти муслимани – посебно Шпанија, Француска и део Немачке – Португал.

6. Током 2020. и 2030. године појавиће се француски монарх и папа Петар Абрахам ИИ и током наредне две године започет ће Трећи светски рат.

7. Биће то у наредне две године, Мали каменчић ће окупити Видиоце.

8. Трећи светски рат започет ће преузимањем Кине над читавом Азијом и прелазак у Европу. Русија ће се кретати преко Европе и биће укључена на Блиски исток. Рат ће се наставити све док Антихрист не повуче свој потез. Тада ће Антихрист зауставити рат пре него што се много уништи; тада ће доћи Упозорење.

9. Претпостављам да ће упозорење доћи било када у наредне две године, јер се папа Бенедикт мора преселити из Италије и изгубити живот у земљи у коју одлази.

10. После Упозорења, Антихрист ће још неко време бити спуштен.

11. Сви зли ће пропасти и отићи у Пакао и свет ће се обратити.

12. Сви ће се придружити католичкој цркви, али ја ћу на тајанствени начин бити папа.

13. Многи људи ће се вратити тамо где су били пре Упозорења.

14. Француски краљ ће радити са мном на јачању света.

________________________________________________________________

This entry was posted in Српски and tagged . Bookmark the permalink.