Видението на Емерих за Петър II

______________________________________________________________

Катрин Емерих Визия на Петър II – 10 май 2021 г. | Малкото камъче (littlepebble.org)

[Вижте уебсайта: https://meditationsoncatholicism.blog/2021/05/03/emmerichs-vision-of-peter-ii/ ]

Публикувано на 3 май 2021 г. от вдъхновен от thespirit (Мануел Силвейра)


Видението на св. Катрин Емерих за последния папа:

„Снощи имах видение за папата. Видях св. Франциск, който носеше църквата и базиликата „Свети Петър“, носена на раменете на малък човек, който имаше нещо от евреина в лицето си. Изглеждаше много опасно. Мария стоеше от северната страна на Църквата с увита над нея мантия. Малкият човек беше почти огънат двойно. Все още е лаик. Знам кой е той. Дванадесетте мъже, които винаги виждам като дванадесетте нови апостоли, трябваше да му помогнат, но те пристигнаха твърде късно; но тъкмо когато той щял да падне, всички те притичали с безброй ангели, за да му помогнат. (Том 2 стр. 299-300).

Това е 2020; ние чакаме събитията да се обърнат, както каза Исус от ноември 2010 г., че ще се върне в рамките на четиридесет години. И така, какво се случи оттогава? Аз лично вярвам, че имаме петнадесет години, преди Исус да се върне – и защо знаците, които идват, са знаците, които чакаме. Има хиляди признаци, които чакаме, но едно е сигурно, Исус ще се върне преди края на 2050 г., защото периодът, за който Исус говори в края на периода от време е четиридесет години – което е 2050. Но, както вярвам, Исус няма да ни даде време, а ще ни даде намек. И тъй като изминаха десет години, откакто Исус говори на Мария Божествена милост на 8 ноември 2010 г .; това беше началото на края, защото пълните четиридесет години са 8 ноември 2049 г., затова дадох на нашия Господ 2035 г. той да се върне,

Как ще можем да прочетем времената? Първият въпрос, който трябва да се случи, е следният: чакаме Третата световна война. То ще започне в Близкия изток, тъй като мюсюлманските групи ще го формират, като се започне от там, тъй като те ще сформират група за нападение срещу Израел. За първата атака те ще използват ядрени бомби, които ще започнат войната и ще въведат Турция и Русия в нея.

Мюсюлманите ще нападнат Испания и Франция – и Русия ще нападе Германия и Италия. Китай ще се включи, като атакува Южна Корея, Тайван и Хонконг и ще доведе армията си в Близкия изток.

Африканските държави ще бъдат неуредени. Някои ще воюват. Австралия ще бъде нападната от Индонезия. Америка ще бъде наказана, а Калифорния ще падне в морето. Хавай и толкова много острови ще потънат в морето, защото водите на морето ще се издигнат и ще погълнат много морски брегове, защото морето ще се издигне във всяка страна.

Следващият знак са всички събития, които ще влязат в сила преди Предупреждението. Повечето държави ще бъдат във война и милиони ще умрат. Първият предупредителен знак ще бъде тъмнина, която ще удари Земята. Ще настъпи около шест часа мрак. Не знаем причината, но ще настъпи голяма паника, тъй като светът ще остане в мрак като предварително предупреждение, за да подготви човечеството за Голямото предупреждение, което ще дойде.

Париж и Марсилия от Франция ще бъдат изравнени със земята и много големи градове ще бъдат унищожени и изравнени.

Антихристът ще дойде точно преди Голямото предупреждение, но той ще се изяви по време на Голямата война. Тази война ще продължи няколко месеца, убивайки много милиони. Той ще спре войната и ще донесе мир на света, но през това време ще дойде Голямото предупреждение и повечето зли хора в света ще загинат на милиони. Населението на света ще се обърне, тъй като Предупреждението ще покаже Любовта и Милостта от Бога.

Аз, Себе Си, ще бъда отведен на Небето за времето на Предупреждението и ще се върна на земята не след дълго, на двадесет и три годишна възраст и ще бъда висок (6 фута) и ще имам звезда на челото си. Към мен ще се обърнат св. Павел и св. Петър и ще ми бъде даден авторитетът на папа Петър Авраам II. Антихристът ще бъде избягван за известно време и аз ще водя хората по целия свят да следват Христос.

Ще водя Божия народ да следва Исус, но през това време Антихристът ще придобие пълна сила; някои от падналите отново ще го последват и християните ще трябва да се скрият – но Църквата ще бъде силна. Ще минат три години и половина, че Антихристът ще управлява Земята. Светият монарх ще отиде в Йерусалим и ще предложи живота си на Бог и ще умре.

Много трябва да се случи между 2020 и 2035 г. – това е само приблизителна година – когато Исус трябва да се върне.

Така че нека да видим какво ще се случи, тъй като в момента сме през май 2020 г., където светът е измъчван от вирус, затварящ почти целия свят. Понастоящем 3 219 242 са се свързали с вируса с 228 194 смъртни случая. Идва друг вирус, който ще бъде по-лош, тъй като ще атакува белите дробове и сърцето. Така че светът преминава през вируси, за да върне човечеството при Бог. Нашият Господ позволява това да върне децата Му. Светът е на път да влезе в много сериозни въпроси, докато човечеството се обърне обратно към Бог.

Първите наказания започнаха – сега идват останалите. Близкият изток, Израел, Иран, Турция, Сирия, Ливан и Египет ще започнат война, но мюсюлманските страни ще започнат война с Испания и Франция, за да се бият с мюсюлманското си население, което ще въведе католическия монарх в игра, който ще защитават католиците.

Понтификът ще събере всички Вяри, като провъзгласи единството на всички. Ще има ход за формиране на Десетте нации в Европа.

Последният папа, папа Петър Авраам II, ще се премести във Филипините, за да реформира Ватикана и да донесе единство – и след като установи това, той ще пътува до Китай, Тайван, Сингапур и след това до Европа, за да помогне на френския монарх.

Третата световна война ще дойде и в нея ще участват всички нации, но това ще бъде голямо наказание от астероид, който ще се блъсне в морето близо до Мексико и ще убие много хора.

По време на Третата световна война Исус ще го спре с идващото Предупреждение. Антихристът ще се изяви точно преди да дойде Предупреждението. Има много неща, които трябва да се случат, но най-важното събитие е предупреждението.

Ще го сложа в система, за да го разберете. Вирусите са само малка стъпка към събитията, които ще се случат. По-долу е представена идеята за това как ще вървят нещата през следващите години. 2020 г. е началото на събитията, за които се говори в Апокалипсиса.

Така че сега, когато имаме подробности по част от Писанието, нека отидем до събитията в света, доколкото можем да го прочетем:

1. Коронавирусът 2020

2. С втория вирус

3. Близкият изток пламва с Иран, Израел, Турция, Сирия и други държави; Русия

4. Ливан ще предприеме сериозни действия, за да се освободи от лапите

5. Европейският съюз ще се раздели, Европа ще бъде нападната от мюсюлмани – особено Испания, Франция и част от Германия – Португалия.

6. През 2020 и 2030 г. ще се появят френският монарх и папа Петър Авраам II и през следващите две години ще започне Третата световна война.

7. През следващите две години Малкото камъче ще събере Провидците.

8. Третата световна война ще започне с превземането на цяла Азия от Китай и ще премине към Европа. Русия ще се движи над Европа и ще участва в Близкия изток. Войната ще продължи, докато Антихристът не предприеме своя ход. Тогава Антихристът ще спре войната, преди много да бъде унищожено; тогава ще дойде Предупреждението.

9. Предполагам, че предупреждението ще дойде по всяко време през следващите две години, защото папа Бенедикт трябва да се премести от Италия и да загуби живота си в страната, в която отива.

10. След Предупреждението Антихристът ще бъде задържан за малко.

11. Всички зли ще загинат и ще отидат в Ада и светът ще се обърне.

12. Всички ще се присъединят към католическата църква, но аз ще бъда папата по мистериозен начин.

13. Много хора ще се върнат там, където са били преди Предупреждението.

14. Френският крал ще работи с мен за укрепване на света.

______________________________________________________________

This entry was posted in Български and tagged . Bookmark the permalink.