Petrus Romanus, 16 Μαΐου 2021

________________________________________________________________

Μηνύματα από την Ιαπωνία – 16 Μαΐου 2021

Camilo Μήνυμα 2021.5.16 03:20

(Αγία Μητέρα): Camilo, θα σου πω λίγα λόγια. Είμαι η Αμόλυντη Παναγία, η Μητέρα σου, το καταφύγιο των αμαρτωλών, η Μητέρα των αμαρτωλών, η Μητέρα της σωτηρίας σου, η Μητέρα όλης της σωτηρίας, η Μητέρα της Θεοτόκου.

Ακούστε προσεκτικά, Camillo. Σύντομα όλα θα τελειώσουν και όλα θα εκπληρωθούν. Η καταδίκη του Θεού Πατέρα πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε αυτό το βιβλίο των ημερών και σε όλο τον κόσμο.

Οι άνθρωποι αυτής της γης που αναζητούν όλη τη σωτηρία, τα παιδιά του Θεού, πρέπει να είναι έτοιμοι, ο καιρός είναι κοντά.

Η πληγή σε αυτή τη γη θα εξαπλωθεί στις τέσσερις γωνιές του κόσμου και θα είναι σε όλα τα αγαπημένα μου παιδιά. Προετοιμάστε όλα τα βιβλία και τα πράγματα της σωτηρίας και περιμένετε το έλεος του Θεού.

Μέσα σε όλα αυτά, θα υπάρξει πόλεμος, και όλα τα παιδιά θα θανατωθούν ως εξιλέωση για τις αμαρτίες τους, και ο Σατανάς (ο Αντίχριστος) θα τα φροντίσει όλα. Εκείνη τη στιγμή, ο γιος μου ο Βενέδικτος θα κληθεί.

Παιδιά μου, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι πρόκειται να συμβεί, αλλά πώς να προετοιμαστούμε για αυτό.

Είναι η μητέρα όλης της σωτηρίας, η μητέρα όλων των μεσολαβητών της χάρης και σας λέει ως στοργική μητέρα.

Καταλάβετε τον πόνο αυτής της μητέρας που υποφέρει. Αυτό που πρόκειται να συμβεί δεν είναι όνειρο. Δεν είναι ψέμα. Πιστέψτε με, αγαπημένα μου παιδιά της γης.

Σας ευλογώ, τα παιδιά αυτής της γης, από την Καρδιά Μου. Στο όνομα του Πατέρα, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, Αμήν.

Camilo, αγαπημένος μου γιος, έχει ήδη έρθει η ώρα για τον αγαπημένο μου γιο να κινηθεί ως ένας από τους δώδεκα αποστόλους. Έχετε ακλόνητη πίστη και εμπιστοσύνη σε όλα, προσευχηθείτε και περιμένετε. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Ο αγαπημένος μου γιος, ο Υιός του Ουρανού, ο γιος μου ο Ιησούς, θα σας δώσει τις οδηγίες.

Αυτά για σήμερα. Και επιβεβαιώστε το σημερινό μήνυμα στην αγαπημένη μου κόρη, τη Μαρία Λουκία, και επίσης στον επόμενο Πάπα, εντάξει, Μιχαήλ Καμίλο, γιο μου. Θα σε ξαναδώ.


Lucia Μήνυμα 2021.5.17 08:30

(Παναγία): Η Μαρία έκανε το σημάδι του σταυρού τρεις φορές αργά. Στο όνομα του Πατέρα, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, Αμήν.

Lucia, είμαι η Αγία Μαρία, η Μητέρα σου, η Μητέρα της Αγάπης, η Μητέρα όλων των Χάρη και η Μητέρα της Σωτηρίας.

Ο κόσμος έχει ήδη εισέλθει στην Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη.

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε τη σωστή στιγμή, και πριν και μετά από αυτόν, ο χρηματοοικονομικός κόσμος, ο οποίος είναι ο θεός αυτού του κόσμου, συντρίβει και προκαλεί καταστροφή. Ο οικονομικός κόσμος, που είναι ο θεός αυτού του κόσμου, θα καταρρεύσει και θα είναι στο χάος. Ο κόσμος εργάζεται για αυτό.

Και σε αυτήν την ημέρα και την εποχή, οι άνθρωποι θα χάσουν την ανθρωπότητά τους και θα αγαπήσουν ο ένας τον άλλον επειδή θα δηλητηριαστούν όλοι με εμβόλια που δημιουργήθηκαν από τον διάβολο. Και θα υπάρξουν συγκρούσεις, και οι άνθρωποι θα συγκεντρωθούν.

Παιδιά, ερευνήστε αυτό το δηλητηριώδες εμβόλιο. Μάθετε τι έχει να πει αυτή η μητέρα. Αλλά η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου θα είναι στο χάος. Ο πολύ μιλιταρισμός για τον οποίο μίλησε αυτή η Μητέρα στο παρελθόν θα επιστρέψει στο βασανισμό των ανθρώπων.

Αλλά, Lucia, υπάρχουν εκείνοι που προσεύχονται και προσεύχονται με αγάπη. Μέσω της δύναμης της προσευχής διατηρείται η αγάπη. Κρατα αυτο στο μυαλο σου.

Ελέγξτε με τον Πάπα της αγάπης μου και βγάλτε το.

Η προσευχή είναι αγάπη, και είναι ένα σημάδι εμπιστοσύνης στον ουρανό.

Συνεχίστε λίγη προσευχή, ακόμα κι αν είναι επώδυνη. Λούσια, η μητέρα φεύγει. Και θα σας φέρω νέες οδηγίες.

Ευλογώ όλα τα παιδιά Μου από την Καρδιά που Σου Υποφέρει…. Στο όνομα του Πατέρα, και του Υιού, και του Αγίου Πνεύματος, Αμήν. Παρακαλώ συνεχίστε το κομπολόι.


Μήνυμα Camilo 2021.5.17 15:30

(Λόρδος Jesu): Ω Camilo, ήρθες καλά στο σπίτι μου. Σε ευλογώ. 10 Στο όνομα του Αγίου Πατέρα, του Αγίου Υιού και του Αγίου Πνεύματος, Αμήν.

Ω Camilo, το κομπολόι της μητέρας μου δεν χρειάζεται να προσευχηθεί ταυτόχρονα. Είναι σημαντικό να προσεύχεστε μια θερμή προσευχή. Όλες οι προσευχές που δεν είναι εγκάρσιες γεμίζουν με κακές σκέψεις και δεν θα φτάσουν στον Παράδεισο. Προσευχήσου με όλη σου την καρδιά.

Και τα λόγια που σου είπε η Μητέρα σήμερα είναι αλήθεια, όπως έχω μιλήσει στην κόρη μου. Ήρθε η ώρα να εκπληρώσετε την αποστολή σας ως Απόστολος Μου. Πρώτα, πρέπει να πάτε στη Κρήνη των Ουρανών Θαυμάτων στη Γιορτή της Μητέρας μας τον Αύγουστο. Ξεκινάει εκεί.

Και πρέπει να ζητήσουμε τη βοήθεια του μεσολαβητή όλων των ευλογιών, της Μητέρας όλης της σωτηρίας. Πρέπει να αρχίσετε να προετοιμάζεστε για τη γη που θα επισκεφθείτε τελικά. Θυμηθείτε ότι εμείς, ο Ιησού, ο Μοναχός Γιος του Ουρανού, είμαστε μαζί σας και ότι η Μητέρα Μου είναι πάντα μαζί σας. Έτσι είναι και ο σύντροφός σας, η Μαγδαλένα. Να είστε καλά προετοιμασμένοι και να περιμένετε.

Και μην παραλείψετε να προετοιμαστείτε για όσα σας είπε η Μητέρα Μου σήμερα, ότι όλα σε αυτόν τον κόσμο θα τελειώσουν και μια νέα γη. Όμως, όλα τα παιδιά της γης, ο χρόνος που απομένει είναι πολύ μικρός.

Πρέπει να προσευχόμαστε καθημερινά την προσευχή της σταυροφορίας μου ενάντια στον Αντίχριστο. Η Προσευχή του Ελέους Μου (Παρεκκλήσι του Έλεός Μου), το Ροδάριο της Μητέρας Μου, η Προσευχή των Σταυροφοριών και το Παρεκκλήσι του Αίματός Μου, Ψαλμός 91…. Και πάντα στο τέλος, πρέπει να πούμε το Ψαλμό 51 τρεις φορές. Αυτό είναι για τη συγχώρεση των αμαρτιών σας.

Τα παιδιά μου αυτής της γης, προσεύχονται, προσεύχονται για εξιλέωση για τις αμαρτίες σου, προσεύχομαι για έλεος. Τα αγαπημένα μου παιδιά της γης, φόρεσαν τη λευκή ρόμπα και ετοιμαστούν για μάχη. Ευλογώ όλα τα παιδιά αυτής της γης. Στο όνομα του Αγίου Πατέρα, του Αγίου Υιού και του Αγίου Πνεύματος, Αμήν.

Και εσύ, παιδιά του Βιβλίου αυτής της Ημέρας, δέχεσαι τα λόγια των αγγελιοφόρων Μου ως τα λόγια Μου. Σε ποιον θέλετε να πάτε, παράδεισο ή γη; Σκέψου το. Μετά από λίγο, αυτό το βιβλίο θα βυθιστεί. Εάν οι αμαρτίες σας δεν εξιλεωθούν και λυτρωθούν, τα δάκρυα της θλίψης θα γεμίσουν τα μάτια μου. Δεν έχω πολύ χρόνο. Προσευχήσου, προσευχήσου με όλη σου την καρδιά. Ευλογώ τα παιδιά του Βιβλίου αυτής της Ημέρας από την Ιερή Μου Καρδιά. Δέκα. Στο όνομα του Αγίου Πατέρα, του Αγίου Υιού και του Αγίου Πνεύματος, Αμήν.

Camillo, αυτό είναι όλο για σήμερα. Επιβεβαιώστε το σημερινό μήνυμα στην κόρη μου, τη Μαρία Λουκία, και στον πάστορα μου και στον επόμενο Πάπα.

Θα επιστρέψει με οδηγίες. Περπατήστε με τη στάση των 12 Αποστόλων μου. Προσευχή της Σταυροφορίας ενάντια στον Αντίχριστο (6) (18) (20)

Ο Θεός να σε ευλογεί.

Camilo

________________________________________________________________

This entry was posted in Ελληνικά and tagged . Bookmark the permalink.