Luz de Maria, 12 Ιoynioy 2021

________________________________________________________________

Μήνυμα προς Luz de Maria – 12 Ιουνίου 2021 | Μικρό βότσαλο (littlepebble.org)

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ST MICHAEL Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΛΟΥΖ ΝΤΕ ΜΑΡΙΑ

12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Αγαπημένοι άνθρωποι του Θεού:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΡΑΣ ΤΡΕΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΤΡΩΝ ΜΑΣ.

Αυτός ο λαός του Θεού πρέπει να παραμείνει υπό την προστασία της Ιερής Καρδιάς του Βασιλιά μας και του Λόρδου Ιησού Χριστού. Προκειμένου να επιτευχθεί ένας τόσο μεγάλος στόχος, η αυθεντικότητα της ανθρωπότητας είναι απαραίτητη, αντί της υποκρισίας των λευκασμένων τάφων.

Λίγα ανθρώπινα όντα εξετάζουν πραγματικά τον εαυτό τους, βλέποντας τα ελαττώματά τους…

Λίγοι ακολουθούν το μονοπάτι της αληθινής μετατροπής…

Οι υποκριτές αφθονούν μεταξύ των ανθρώπων του Θεού…

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΜΕΝΗ , την οποία τα ανθρώπινα όντα αρνούνται όταν βλέπουν τον εαυτό τους ως «θεούς» ανύπαρκτων αρετών και δώρων, διότι εκνευρίζονται από το ψέμα του ανθρώπινου εγώ τους.

Τα προσωπικά έργα και η συμπεριφορά είναι το θερμόμετρο που, χωρίς καμία απόκρυψη, σας φωνάζει δυνατά για μια πραγματική εσωτερική ζωή που έχει μολυνθεί με την πνευματική τύφλωση που καλύπτει τη Γη.

Οι Celestial Legions παρακολουθούν συνεχώς αυτούς τους ανθρώπους που αρνούνται να δουν τον εαυτό τους αληθινά και να αναλάβουν την ευθύνη για τα λάθη τους…

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΟΙ, ΘΑ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΤΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΧΡΙΣΤΟΥ.

Άνθρωποι του Θεού, πετάξτε τη δίψα για εκδίκηση που κρατάτε στο μυαλό σας, τη δυσαρέσκεια και το φθόνο στη σκέψη σας, και το μίσος στις καρδιές σας.

Άνθρωποι του Θεού, μην κοιτάτε μόνο το καλό στο οποίο πιστεύετε ότι εργάζεστε και συμπεριφέρεστε: αυτό είναι υπεροψία και υπερηφάνεια. Έτσι συμπεριφέρονται οι αχάριστοι υπηρέτες: δεν γνωρίζουν τον Βασιλιά και τον Κύριο του Ουρανού και της Γης, λόγω της γάγγραινας με την οποία έχουν μολυνθεί οι ψυχές τους. Εξαιτίας αυτού, τα στοιχεία θα εξαγνίσουν την ανθρωπότητα, και η ανθρώπινη φυλή, καταπιεσμένη από το κακό της, θα δει τον εαυτό της από μέσα από το μεγάλο Έλεος του Βασιλιά μας και του Κυρίου Ιησού Χριστού.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ: ΥΠΑΡΧΕΙ, ΣΑΣ ΡΕΒΑΖΕΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

Ω ανόητα πλάσματα, κάνεις τον διάβολο να χαίρεται!

Αγαπημένοι λαοί του Θεού, η ασθένεια θα συνεχίσει να σέρνει την ανθρωπότητα σε όλο και μεγαλύτερο πόνο. Η ελίτ υπονομεύει την υγεία σας, ο θάνατος βιάζεται, η γη είναι ασταθής, οι σεισμοί φτάνουν γρήγορα.

Να είστε σε εγρήγορση, ανθρωπότητα – σε εγρήγορση!

Έχω καλέσει τους ανθρώπους του Θεού στην προσευχή:

ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΟΥΛΩΝΩΝ ΣΑΣ.

ΜΠΕΕΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙ, ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ.

Χωρίς πανικό ή πτώση στην απελπισία, οι λαοί του Θεού είναι πιστοί στον Θεό. περπατούν εκεί που τους έχει καλέσει ο Θεός, εμπιστευόμενοι τη θεία προστασία και τη θεία παροχή.

Οι Λεγεώνες μου σε φυλάσσουν έτσι ώστε να μην παρασύρεσαι.

Να είστε σε εγρήγορση, ανθρωπότητα!

Να είστε προσεκτικοί: μετατροπή!

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕΤΕ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΡΑ ΤΡΙΝΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΨΥΛΩΝ.

Άγιος Μιχαήλ ο Αρχάγγελος

HAIL MARY ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΜΟ

HAIL MARY ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΜΟ

HAIL MARY ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΜΟ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ LUZ DE MARIA

Αδερφοί και αδερφές:

Η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει τόσες πολλές ατυχίες λόγω της κακής χρήσης που έχει κάνει για τα πνευματικά πλούτη με τα οποία μας κοσμεί ο Κύριος Ιησούς Χριστός.

Ο Άγιος Μιχαήλ ο Αρχάγγελος είναι πολύ ξεκάθαρος όταν μας καλεί να σταματήσουμε να στηριζόμαστε στην ανθρώπινη βούληση, η οποία οδηγεί την ανθρωπότητα από τα δεινά στην ταλαιπωρία.

Ας αποδεχτούμε τα αιτήματα της 15ης Ιουνίου με αγάπη και εμπιστοσύνη.

Αμήν.

________________________________________________________________

This entry was posted in Ελληνικά and tagged . Bookmark the permalink.