Luz de Maria, 22 Ιουλίου 2021

_______________________________________________________________

Μήνυμα προς Luz de Maria – 22 Ιουλίου 2021 | Μικρό βότσαλο (littlepebble.org)

Οι αγαπημένοι μου άνθρωποι:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ. (1)

Άνθρωποι μου, μην μπείτε σε μάχες με τους αδελφούς σας: μεγαλώστε πνευματικά, εκτιμήστε τον επείγον να αλλάξετε τη ζωή σας, ώστε να μεταμορφώσετε τις αισθήσεις σας (2) και να τις φέρετε σε μένα.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟ . Αυτή είναι η κρίσιμη στιγμή και αυτοί που είναι δικό μου πρέπει να ξεπεράσουν την παθητικότητα. Το να αφιερώσετε ένα χώρο για μένα κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν είναι αρκετό: πρέπει να μπείτε στην Εργασία και τη Δράση Μου και να το κάνετε στο Πνεύμα και την Αλήθεια. (Ιν. 4,23)

Όταν τα παιδιά Μου Με καλούν συνεχώς, όταν φωνάζεις στο Άγιο Πνεύμα Μου, όταν παραδίδεις σε Μένα, όταν κρατάς την Πίστη σε Μένα, είσαι στο δρόμο προς το οποίο σε καλώ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ, Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΑΙΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΕΣΩΣ…

ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ.

«Ξέρω τα έργα σου: δεν είσαι ούτε κρύος ούτε ζεστός. θα ήταν κρύο ή ζεστό! Αλλά επειδή είστε χλιαροί και όχι κρύοι ή ζεστοί, θα σας εκτοξεύσω από το στόμα μου. ” (Αποκ. 3: 15-16)

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ . Ακούω τα παιδιά Μου να λένε: «Περιμένω τόσο πολύ και δεν συμβαίνει τίποτα». Οι εκδηλώσεις δεν θα σας δώσουν χρόνο να σκεφτείτε τι άλλο μπορεί να έρθει. Η Εκκλησία Μου θα δοκιμαστεί περαιτέρω: μια απροσδόκητη αλλαγή στο Βατικανό θα βάλει την άκρη των ανθρώπων μου.

Η πείνα θα γίνει αισθητή σε όλες τις χώρες. τα στοιχεία έχουν υψωθεί εναντίον του ανθρώπου, δεν σας δίνουν ανάπαυλα, δεν θα τα σταματήσετε.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ: ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ (1 Θεσσα. 5,6):

Αφήστε τους με ισχυρό χαρακτήρα να ελέγχουν τον εαυτό τους, αλλιώς θα υποταχθούν από τη δύναμή μου…

Αφήστε αυτούς που εμπιστεύονται τη ζωή τους στον θεό του χρήματος να αλλάξουν: θα δουν την οικονομία να καταρρέει…

Όσοι απομακρύνονται από το μονοπάτι που έχω επισημάνει για αυτούς πρέπει να επιστρέψουν πριν το σκοτάδι γίνει παχύ και δεν μπορούν να επιστρέψουν…

Ο πνευματικός θάνατος οδηγεί από βορρά προς νότο και από ανατολικά προς δυτικά για να αναζητήσει λεία που δεν θέλει να αλλάξει. Λάβετε υπόψη ότι στο Μεγάλο Θείο Έργο, δεν είστε απαραίτητοι. Σε αγαπώ και χύνω το Έλεός Μου, αν και αυτή η Αγάπη μου πρέπει να ξεπληρωθεί από τους Λαούς Μου.

Να είστε προσεκτικοί στο Αληθινό Μαγίστριο της Εκκλησίας Μου, να υπακούτε στο Θείο Νόμο, να είστε προσεκτικοί και να είστε προσεκτικοί σχετικά με τα Μυστήρια.

ΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΤΙ Η σκληρότητα θα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ:

Είθε το ξηρό έδαφος στην καρδιά των παιδιών Μου να μετατραπεί σε μια γη που ρέει με γάλα και μέλι…

Είθε οι σκέψεις και τα μυαλά που είναι αδιαπέραστα από το Νόμο Μου και τα Μυστήρια Μου να μαλακώσουν μέχρι να γίνουν πηλό στα Χέρια Μου…

Άνθρωποι μου, τα δεινά της ανθρωπότητας θα είναι πιο σκληρά για όλους. η ασθένεια συνεχίζεται και στη συνέχεια το δέρμα θα είναι το μέρος φωλιάς για μια άλλη ασθένεια. (3)

Συνεχίζετε στο προσκύνημά σας.

Τώρα θα δείτε τη δύναμη των στοιχείων να ανεβαίνουν ενάντια στην αμαρτωλή ανθρωπότητα!

Προσευχηθείτε και αναλάβετε δράση, ώστε οι αδελφοί και οι αδελφές σας να καταλάβουν ότι η αλλαγή είναι επείγουσα.

Προσευχήσου όλοι να φωτιστούν και ότι τα μάτια τους θα βλέπουν συνεχώς πώς Μου προσβάλλουν τα έργα και οι πράξεις τους.

Σας καλώ να προβληματιστείτε: είστε μάρτυρες των προειδοποιήσεών Μου: όπου ήταν ζεστό, τώρα χιόνι πέφτει, και όπου υπήρχε χιόνι, υπάρχει ασφυκτική ζέστη.

Η προειδοποίηση (4) πλησιάζει: μην είστε μεταξύ εκείνων που συνεχίζουν να είναι τυφλοί.

Μεταφέρετε τα μυστήρια σε κάθε ευκαιρία.

Εγώ, ο Ιησούς σου, σε αγαπώ με την Αιώνια Αγάπη.

Η ευλογία μου είναι με όλους σας.

Ο Ιησούς σου

HAIL MARY ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΜΟ

HAIL MARY ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΜΟ

HAIL MARY ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΜΟ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ LUZ DE MARIA

Ο Κύριος μας μιλά πολύ καθαρά: Μας δίνει μια ματιά σε μια σειρά από μάστιγες και μας καλεί σε συνεχή προσευχή, η οποία γνωρίζει ότι χωρίς την Αγία Τριάδα και χωρίς τη Μητέρα μας δεν είμαστε τίποτα. Επομένως, όλα όσα κάνουμε πρέπει να συνοδεύονται από προσφορά και ευχαριστία.

Η προσευχή δεν πρέπει να γίνεται με επανάληψη ή με συνήθεια, αλλά μια πράξη που προσφέρεται στον Κύριό μας Ιησού Χριστό ως επανόρθωση, στην εξιλέωση, στην αγάπη για κάθε άνθρωπο.

Ας προετοιμαστούμε για αυτό που ζούμε και για το τι μένει να ζήσουμε λόγω της απιστίας της ανθρωπότητας προς τον Δημιουργό της.

Αμήν.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Ελληνικά and tagged . Bookmark the permalink.