Petrus Romanus, 15 Αυγούστου 2021

________________________________________________________________

Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ : «Στο Όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν.”

WILLIAM : Πίσω της υπάρχουν χιλιάδες χιλιάδες άνθρωποι και πάνω από το κεφάλι τους είναι μια σημαία.

Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ : «Σας χαιρετώ, πολύτιμο γιο μου της Άμωμης Καρδιάς Μου: Στο Όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν.”

«Σήμερα έρχομαι με ένα εκατομμύριο ψυχές που έχουν απελευθερωθεί από τις Πύλες του Καθαρτηρίου , οι οποίες σας χρωστάνε, αγαπητέ μου γιο».

ΓΟΥΙΛΙΑΜ : Όλοι γονατίζουν και τραγουδούν χάρη στον Τριαδικό Θεό και την Άψογη Σύλληψη: «Και εσύ, αγαπητέ μας αδελφέ, που μας έσωσες στο Έτος του ελέους του Θεού».

Η Παναγία μου απευθύνεται και μου λέει:

Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ : «Θέλω να προετοιμαστείτε τώρα, γιατί θα σας πάω στο Καθαρτήριο».

WILLIAM : Οι Άγγελοι των Πυλών του Καθαρτηρίου το ανοίγουν.

Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ : «Αγαπητέ μου γιο, κοίτα αυτές τις ψυχές που περιμένουν την είσοδό τους στον Παράδεισο».

ΓΟΥΙΛΙΑΜ : Υπάρχουν δισεκατομμύρια ψυχές που προσεύχονται εν αναμονή. Η μητέρα Μαρία μου ζήτησε να κάνω το Σημείο του Σταυρού πάνω τους, πράγμα που έκανα. +

Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ : «10.000 θα πάνε στον Παράδεισο αυτή τη μέρα. Είναι όλοι οι πιστοί σε σένα, γιε Μου. Θα μπουν στον Παράδεισο μέσα σε μια ώρα. Ας επιστρέψουμε στο μέρος που ήμουν, γιε μου ».

«Σήμερα είναι μια λαμπρή μέρα, παιδί μου, γιατί πολλές ακόμη ψυχές θα μπουν στον Παράδεισο και καμία ψυχή δεν θα καταδικαστεί την ημέρα της Μεγάλης Γιορτής μου».

«Παιδί και παιδιά μου, σήμερα γιορτάζουμε τον Θρίαμβό Μου στον Παράδεισο. Ομοίως, ζητώ από όλα τα παιδιά μας να σκεφτούν την ώρα που κι εσείς θα μπείτε στον Παράδεισο, γιατί αυτός είναι ο στόχος που θέλω να μπουν όλα τα παιδιά μας, αλλά πρέπει να προσευχόμαστε για όλες τις ψυχές, καθώς ο εχθρός είναι πολύ δυνατός αυτή τη φορά γιατί ξέρει ότι ο χρόνος του θα τελειώσει, πολύ σύντομα. Προσευχηθείτε, γλυκά παιδιά, το Chaplet of Divine Mercy για εσάς και τα παιδιά του κόσμου. “

« Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας έχει πάει σε συνολικά κλείδωμα , λόγω της Πανδημίας , αλλά είναι μια παράνομη κίνηση, διότι θα προκαλέσει μεγάλη διαμάχη με τους ανθρώπους της Νέας Νότιας Ουαλίας. Οι αρχές εξετάζουν το θέμα με μεγάλο φόβο, αλλά οι έλεγχοι είναι πολύ χαρούμενοι, γιατί αυτό θα προκαλέσει μεγάλες ανησυχίες στα παιδιά Μου. Προσευχηθείτε για τους υπεύθυνους, γιατί θα έχουν πολλά να απαντήσουν. Παιδιά μου, αυτή η Πανδημία δεν είναι τόσο σοβαρή όσο φαντάζεστε . Η προσευχή θα λύσει όλα τα προβλήματα »

«Αγαπημένα μου παιδιά, ο κόσμος πηγαίνει ακόμη περισσότερο στο σκοτάδι. Οι λαοί της Μέσης Ανατολής φουντώνουν. την κατάσταση, ελπίζοντας ότι η Αμερική θα επιστρέψει για να αποτρέψει την κίνηση των Ταλιμπάν . Όμως, γλυκά παιδιά, αυτό είναι για να κρατήσει την αμερικανική δομή μακριά, διότι με την απομάκρυνση των αμερικανικών δυνάμεων από το σπίτι τους, οι Αμερικανοί θα είναι λιγότερο δυνατοί στο σπίτι τους όταν οι χώρες επιτίθενται στο αμερικανικό έδαφος ».

«Προσευχηθείτε, παιδιά μου για την Αμερική , γιατί θα έρθουν καταστροφές, ειδικά στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας . Πολλές Πολιτείες θα υποφέρουν, επειδή η ανθρωπότητα εξακολουθεί να μην ακούει την Κλήση Μας για να προσευχηθεί και να επανορθώσει. Προσευχηθείτε για τη Βρετανία , γιατί έρχονται μεγάλες δοκιμασίες σε αυτό το έθνος ».

«Προσευχηθείτε για τη Γαλλία , γιατί δεν θα αργήσει όταν αυτό το έθνος θα τεθεί υπό πολιορκία. Προσευχηθείτε για τον Μονάρχη της Γαλλίας , γιατί πλησιάζει η ώρα του για να σώσει τον λαό της Γαλλίας. και προσευχηθείτε για τον Πέτρο Β ‘, γιατί η κλήση του θα έρθει σύντομα στον κόσμο ».

«Αυτή τη Μεγάλη Γιορτή χαρίζω σε όλες τις ψυχές της καλής θέλησης έναν Άγιο Άγιο, για να τις βοηθήσω να φτάσουν στην τελειότητα και την αγιότητα. Εσύ, άγιε μου γιε, θα λάβεις τους Αρχαγγέλους και τρεις Αγίους Αγίους, για να σε βοηθήσουν στον σκοπό σου προς την εκπλήρωση του Παπισμού σου ».

«Σας ευλογώ και όλες τις καλές ψυχές, για να ακολουθήσετε τον δρόμο που οδηγεί στη Βασιλεία του Δημιουργού. + Σας ευλογώ: Στο Όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν.”

WILLIAM : Η Παναγία επιστρέφει τώρα στον Λευκό Σταυρό με τον Άγιο Μιχαήλ και τα φυλάκια μου Άγγελο.

Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ : «Σ’ αγαπώ, ευλογημένος γιος μου, Γουίλιαμ: Στο Όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν.”

________________________________________________________________

This entry was posted in Ελληνικά and tagged . Bookmark the permalink.