A Lelkiismeret Megvilágítása

______________________________________________________________

A lelkiismeret megvilágosodása meghökkentő esemény, amikor Isten megvilágítja lelkiismeretünket, hogy isten szemével egy pillanatra láthassuk lelkünket.

A Megvilágosodás a spirituális növekedés kegyelme. Megfigyeljük életünket, szavainkat és tetteinket, jó és rossz gondolatainkat, és érezzük minden cselekedetünk vagy mulasztásunk következményeit ránk, más személyekre és Istenre. Néhány szent azt mondta, hogy sok bűnös megbánja és megmenekül.

A Figyelmeztetés csodálatos világméretű jel lesz az égen, hogy Isten figyelmeztessen minket a megvilágosodásra. Készülj fel rá a Vezeklésen keresztül.

“Akkor közeledem önhöz az ítélethozatalhoz. Gyors tanúja leszek a varázslóknak, a házasságtörőknek, azoknak, akik hamisan esküsznek, azokkal szemben, akik elnyomják a bérükben dolgozó munkást, az özvegyet és az apátlanokat, azokkal szemben, akik félretolják az ott-tartózkodót, és nem félnek tőlem, mondja a házigazdák Ura.” (Malakiás 3:5)

“Sokakat finomítani, megtisztítani és tesztelni kell, de a gonoszok gonosznak bizonyulnak; a gonoszoknak nem lesz megértésük, de a rálátással rendelkezőknek.” (Dániel 12:10)

______________________________________________________________

This entry was posted in Magyar and tagged . Bookmark the permalink.