Petrus Romanus, 29 Cептември 2021 г. 

______________________________________________________________

ПРАЗНИК НА СВЕТИ МИХАИЛ, ГАБРИЕЛ и РАФАИЛ

29 СЕПТЕМВРИ 2021 ГОД

Днес, любимите ми души на Исус, нашия любящ Спасител. Това е празникът на нашите любими архангели: Свети Михаил, Свети Гавриил и Свети Рафаил.

Светът е разпънат на кръст от проблемния Covid-19 , който причинява затваряне на човечеството поради слабостите на правителствата, които позволяват на човечеството да бъде затворено от човешките реакции, оставяйки човечеството да се ръководи от хора, които не следвайте Исус, но следвайте слабостта на неспособността на човека да разпознае Истината.

За да помогна на човечеството, препоръчвам лекарствата, ивермектин или хидроксихлорохин . Препоръчвам ви да не приемате лекарствата, предлагани от властите.

Днес, на празника на Великите Архангели, моля да слушате много внимателно, защото Антихристът прави своите действия, за да унищожи Божия народ и Римокатолическата и Апостолската църква.

Както знаете царуването на папа Бенедикт , известен като (Emeritus) – неговото време е много близо. Внимавайте за движенията на Русия и Китай , защото след като папа Бенедикт напусне Рим , ще знаете, че е дошъл моментът, когато аз, Уилям Джон Кръстител Костелия, ще поема ролята на последния викарий на Христовата църква, както аз ще направя бъде известен като папа Петър II – известен също като Малкия Авраам II .

Моля моите скъпи деца да не се чувстват загубени или унили, защото Бог и Мария, Майката на Исус, ще бдят над нас, така че не се отчайвайте. Светът в момента се контролира до известна степен от илюминатите и елита – и още повече, от Антихриста . Но Бог организира Армията на истината, която е силна 50 милиона и ще става по-силна с течение на времето.

Скъпи мои хора, имайте смелост и се доверете на Божията доброта, защото човечеството става сляпо – но Бог в Неговата Сила и Доброта ви бди. Бог е въздигнал френския монарх и той работи бавно. Той е добър, свят човек и работи заедно с мен, така че не забравяйте, че Бог контролира целия свят и позволява на Антихриста да изпълни плановете си да завладее целия свят, но този път Антихристът има определено време , тогава това ще дойде внезапно. Можем да очакваме, че времето ще варира от 2022 г. до 2030 г. Разбира се, не знаем точния час, но знайте това, че пълното управление на Антихриста е шест седмици след Голямото предупреждение , което очакваме, след като папа Бенедикт (Емерит) избяга от Рим.

Монархът и аз подготвяме Църквата на остатъците сега, така че моля, запомнете ни в молитвите си.

Бог не ви е забравил, но иска много молитви. Моля се да се молите за моето освобождаване от веригите, които Сатана ми е сложил, за да мога да отида във Филипините, за да създам Ватикана и да ръководя Църквата. Молете се да мога да пътувам до Сингапур и Германия и много други страни, преди да стане невъзможно. Молете се за монарха, който се нуждае от подкрепата на Църквата.

Мои възлюбени хора, не губете вяра, но се доверете на Бог и нашата Света Майка, Мария, защото Триумфът на Дева Мария е много близо, когато Тя ще бъде коронована Посредничка на Всички Милости, Съоткупител и Застъпник , защото всички чудеса са се случи много скоро. Не забравяйте да се молите и за мен. Моля Исус да ви благослови: + както аз ще ви благословя: +

Нека Исус и Мария ви благословят +

Уилям Дж. Костелия,

Архиепископ

______________________________________________________________

This entry was posted in Български and tagged . Bookmark the permalink.