Petrus Romanus, 7 Oктомври 2021 г.

______________________________________________________________

СЪОБЩЕНИЕ, ПРЕДОСТАВЕНО ОТ НАШАТА ДАМА НА

УИЛИАМ КОСТЕЛИЯ

7 -ми ОКТОМВРИ 2021 r.

НАШИТ ГОСПОД и НАШАТА ДАМА : „В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин. Поздравяваме те, нашият възлюбен син на Всевишния! ”

УИЛИАМ : Исус говори първи.

НАШИЯТ ГОСПОД : „Поздравявам те, Моят възлюбен бъдещ викарий на Моя дом на Земята! Днес е празникът на Моята Света Майка, Мария – празник, който е много важен. Както можете да видите, дете мое, Деветте хора на ангелите са разпръснати пред вас, тъй като те са готови да маршируват на Земята, която е затрупана с милиарди демони, които са хванали хората в страх от това, което ще ги сполети , ако не се подчиняват на инструкциите на Злия, който ги е сковал в тесен възел. Но именно поради това изпратих армията на ангелите, която ще защитава Моя народ, за да ги освободи от примките, които ги заобикалят. “

„Когато това послание бъде завършено, ще изпратя тези ангели по целия свят, за да освободят страха от човечеството веднъж завинаги. Всеки Свети Ангел носи върху себе си Светата броеница, за да изгони демоните, за да освободи Моя народ засега, защото човечеството върви към Войната. Човечеството се страхува, но не вярва, че това ще се случи. “

„Хората от Близкия изток : събудете се, защото свободата ви е на път да бъде загубена в битка, която ще привлече милиони души до смъртта им. Предупреждавам ви от много години, но вие оставихте Моите предупреждения настрана, но сега е моментът. “

„Много скоро светът ще бъде изложен на страх, защото по пътя ви идва голям астероид, който ще събуди хората да осъзнаят, че Думите Ми към света са верни и освен ако децата Ми не вземат свещената броеница , светът ще бъде шокиран. ”

„ Русия е готова да направи движение към свободния свят във Франция, Германия и северните страни . Подгответе се, мили деца. Молете се на Деветте хора на светите ангели и особено на ангела на всяка страна , защото наближават тъмни дни. 8 декември е много специален ден за света, защото човечеството ще осъзнае, че времето изтича, защото човечеството не може да промени предстоящите събития, където ще видите света, облян от кръвопролития от много хора. ”

„ Антихристът е в Рим, готов да поеме властта. Все още не е пълното време, защото светът първо трябва да е във война. “

„Сега има стотици съобщения, защото аз дадох на света за последен поглед върху себе си, за да осъзнаят къде се намират. Пригответе се, деца мои, вашите места и общности по света, защото много сериозни времена ви предстоят. ”

„За любимите ми деца на Тайван : не се страхувайте от предстоящите дни и месеци – дори и Китай да застраши съществуването ви, защото много от вас са се отдали на Моята Божествена Личност и въпреки че може да бъдете поети, вярвайте в Моята Любов към вас, защото връзката ви с Китай , макар и разделена, ще бъде спасена. Have Светия Броеница групи формира и да се молят за Китай , тъй като Китай ще се превърне в бич на всички Азия . Молете се усилено, защото САЩ ще дойдат, но ще бъдат очукани от Китай , носейки големи страдания на хората в САЩ ”

„Молете се за Австралия , защото Австралия е в опасност да бъде нападната. Австралия направи грешка, че не построи подводниците от Франция , защото трябваше да запази и двете ангажименти и ще се окаже твърде късно да се защити.

“Молете се за континента Африка и Южна Америка , защото комунизмът процъфтява по тези земи.”

„Деца мои, деца мои, какво повече да ви кажа, освен да вземете мънистата на Божествената любов – светата броеница , защото тази молитва има голяма защита за всеки един от вас, особено през това време, защото мънистата на любовта заслепяват злите сили и намаляват силата им да се намесват в човечеството. “

„Деца мои, остават само няколко години за човечеството, защото Кръстът е много тежък и човечеството ще се обърне към Бог, когато изглежда, че всичко е загубено. Но знайте това, че времето на Сатана изтича и той се опитва да улови колкото се може повече души, преди да бъде поставен отново в ада. ”

„Прочетете отново, деца мои, посланията от Ла Салет и многото послания, дадени на човечеството оттогава, защото човечеството бавно изпълнява всичко, което сме заявили.

“Молете се за Япония и Индонезия , защото ще дойдат силни земетресения и планините на Индонезия ще избухнат много скоро и много души ще се загубят.”

„Обичам ви, мили мои деца и смейте, защото Моята Света Майка и аз сме винаги до вас в очакване на вашето обаждане. Аз ви благославям: В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин. И бъдете сигурни, че аз, вашият Бог и Спасител, чувам призива ви по всяко време. ”

„И вие, Моята скъпа скала на спасението за човечеството, вашето време и времето на Светия монарх скоро ще станат уважавани и обичани – много скоро – по целия свят, защото вашето време е много близо. Аз благославям. Ти и те целувам от Моето свещено сърце: В името на Отца и на Сина и на Светия Дух. Амин. Оставям ви на Моята Света Майка: В името на Отца и на Сина и на Светия Дух. Амин. ”

НАШАТА ДАМА : „Поздравявам те, любимият ми син Уилям и те благославям: В името на Отца и на Сина и на Светия Дух. Амин. ”

„Днес е Моят Свети празник – ден, когато Децата Ми Ме почитат като Дева Мария от Розария . Моят възлюбен син, днес, поради празника, аз с Моят Божествен Син Исус, искам да изпратя осемнадесетте сто Ангели по целия свят, за да се бият, за да защитят Моите свети хора срещу примките на демоните. Тези ангели ще нарисуват плана на елита на света, за да ги накарат да осъзнаят пътя, по който са се поставили. Молете се на моя скъп син за това, защото това ще стане чрез светите ангелисветът ще се обърне, тъй като е време да се чуе Пътят на истината. Много от Прозорците, които са по света, ще получат специални Послания за човечеството, за да ги подготвят всички – да ги подготвят за предстоящата битка, така че човечеството да осъзнае какво ще се случи. ”

„Молете се за Индия , защото ние от Небето сме планирали, че децата на Индия ще бъдат готови да се обърнат към Истинската вяра и ще бъдат една от страните, които ще се обърнат към Истинската вяра, тъй като те ще бъдат изправени пред китайската армия . Молете се, мили деца, защото сега се прави много. “

„Скоро, сине мой, Вирусът ще бъде намален, въпреки че са използвали грешно лекарство, но има много други вируси, които ще бъдат поставени на поколение, което е било подведено, защото Злият желае да ослепи човечеството, затова се моли, Мили мои деца. “

„А за теб, любимата ми Бяла скала – времето ти идва много бързо. Не се притеснявайте, защото наше желание е да пътувате по света, за да го подготвите за предстоящите наказания . Обичам те и те благославям: В името на Отца и на Сина и на Светия Дух. Амин. Не се притеснявайте, защото аз държа ръката си във всичко, което правите, и ми доставяте голямо удоволствие. Аз ви благославям: В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин. ”

„Бъдете силни, верни деца мои, и бъдете верни на светата броеница : в името на Отца и на Сина и на Светия Дух. Амин. ”

УИЛИАМ : Дева Мария ме целува по челото и се връща при Исус. И двете правят кръстния знак:

НАШИТ ГОСПОД и НАШАТА ДАМА : „В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин. ”

УИЛИАМ : Исус ми говори насаме. Той благослови монарха: +

______________________________________________________________

This entry was posted in Български and tagged . Bookmark the permalink.