Petrus Romanus, 29 Cептември 2021 година

______________________________________________________________

ПРАЗНИК НА СВЕТИТЕ МИХАЈЛ, ГАВРИЕЛ и РАФАЕЛ

29 СЕПТЕМВРИ 2021 година

Денес, мои сакани души на Исус, нашиот Lубен Спасител. Дали е празникот на нашите сакани архангели: Свети Михаил, Свети Гаврил и Свети Рафаил.

Светот е распнат од проблематичниот „ Ковид-19“ , што предизвикува затворање на човештвото поради слабостите на владите, што овозможи човештвото да биде затворено од човечки реакции, оставајќи го човештвото да го водат човечки суштества, кои не следете го Исус, но следете ја слабоста на човечката неспособност да ја препознае Вистината.

За да му помогнам на човештвото, ги препорачувам Лековите, Ивермектин или Хидроксихлорокин . Ви препорачувам да не ги прифаќате лековите што ги нудат властите.

Денес, на празникот на големите архангели, ве замолувам да слушате многу внимателно, бидејќи Антихристот ги презема своите потези да го уништи Божјиот народ и Римската католичка и апостолска црква.

Како што знаете, владеењето на папата Бенедикт , познато како (Емеритус) – неговото време е многу близу. Внимавајте на движењата на Русија и Кина , бидејќи штом папата Бенедикт го напушти Рим, ќе знаете дека дојде време кога јас, Вилијам Јован Крстител Костелија, ќе го преземам функцијата Завршен викар на Христовата црква, како што ќе направам да биде познат како папата Петар II – познат и како Малиот Авраам II .

Ги молам моите драги деца да не се чувствуваат изгубено или ужасно, бидејќи Бог и Марија, Мајката на Исус, ќе внимаваат на нас, затоа не губете срце. Светот во моментов е контролиран до одреден степен од Илуминатите и елитата – и уште повеќе, Антихристот . Но, Бог ја организира Армијата на вистината, која е 50-милионска и ќе стане посилна со текот на времето.

Драги мои луѓе, земете храброст и верувајте во Божјата добрина, бидејќи човештвото станува слепо – но Бог во Неговата моќ и добрина бдее над вас. Бог го подигна францускиот монарх и тој работи бавно. Тој е добар, свет човек и работи заедно со мене, затоа не заборавајте дека Бог го контролира целиот свет и му дозволува на Антихристот да ги исполни своите планови да го преземе целиот свет, но овој пат Антихристот има одредено време , тогаш ќе дојде до ненадеен крај. Можеме да очекуваме дека времето ќе се движи од 2022 година до 2030 година . Се разбира, не го знаеме точното време, но знајте го ова, дека целосното владеење на Антихристот е шест недели по Големото предупредување , што го очекуваме откако папата Бенедикт (Емеритус) ќе побегне од Рим.

Монархот и јас ја подготвуваме Преостанатата црква сега, затоа ве молиме запомнете н us во вашите молитви.

Бог не те заборави, туку бара многу молитви. Те молам, моли се за мое ослободување од синџирите што ми ги стави Сатаната, за да можам да одам на Филипините да го поставам Ватикан и да ја водам Црквата. Молете се да можам да патувам во Сингапур и Германија и многу други земји пред да стане невозможно. Молете се за монархот на кого му е потребна поддршка од Црквата.

Мој сакан народ, не губете ја вербата, туку верувајте во Бога и нашата Пресвета Мајка, Марија, бидејќи триумфот на Богородица е многу близу, кога таа ќе биде крунисана медијатрикс на сите благодат, ко-откуп и застапник , бидејќи сите чуда треба да се случи многу наскоро. Не заборавајте да се молите и за мене. Го замолувам Исус да те благослови: + како што ќе те благословам: +

Исус и Марија да те благословат +

Вилијам Cost. Костелија,

Архиепископ

______________________________________________________________

This entry was posted in македонски and tagged . Bookmark the permalink.