Petrus Romanus, 15 Απριλίου 2022

______________________________________________________________

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ WILLIAM COSTELLIA ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

WILLIAM: Σήμερα το πρωί είχα ένα Όραμα, το οποίο εκπλήρωσε μέρος του Οράματος που είχα χθες τη Μεγάλη Πέμπτη. Περίμενα το Μήνυμα από τον Ιησού, το οποίο μου είπαν πριν από μερικές μέρες ότι επρόκειτο να λάβω, αλλά το είχα ξεχάσει.

Χθες το βράδυ βρισκόμουν στην Ιρλανδία σε μια συνάντηση με τη Μάντη, Christina Gallagher . Όταν τελείωσε η συνάντηση, περπατούσε μακριά από το πλήθος. Σταμάτησε και με φώναξε χωριστά από όλους. Ήμουν με τη γυναίκα μου και τον επίσκοπο Broussard. Ήταν μια έκτακτη συνάντηση. Η Χριστίνα είπε ότι θα γίνω ο τελευταίος Πάπας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Μου μίλησε για πολλά θέματα, για μια πολύ βαθιά συνάντηση. Ήταν τέλεια. Το Όραμα συνεχίστηκε το πρωί όταν της μιλούσα στις 6.45 π.μ. Ο Ιησούς μου μίλησε και είπε ότι δεν είχα ξεχάσει να έχω την Εμφάνιση, γιατί ήταν το Θέλημά Του. Σήμερα ο Ιησούς θα μου δώσει ένα Μήνυμα για τον κόσμο.

Η ώρα είναι 4.39 π.μ. Ο Άγιος Μιχαήλ πλησιάζει. Μαζί του στέκονται δύο μεγάλοι άγγελοι – ο Άγιος Γαβριήλ και ο Άγιος Ραφαήλ. Ο Άγιος Μιχαήλ με χαιρετά και μου λέει:

ΑΓΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: «Ο Ιησούς θα έρθει σύντομα».

WILLIAM: Ο Άγιος Μιχαήλ, ο Άγιος Γαβριήλ και ο Άγιος Ραφαήλ κάνουν το Σημείο του Σταυρού:

ΑΓΙΟΙ ΜΙΧΑΗΛ, ΓΑΒΡΙΗΛ & ΡΑΦΑΗΛ: «Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν.”

WILLIAM:   Ο Λευκός Σταυρός λάμπει πολύ. Ο Ιησούς περνά μέσα από αυτό και οι Άγγελοι γονατίζουν.

Ο Ιησούς είναι ντυμένος στα καθαρά λευκά. Βλέπω τα χέρια και τα πόδια Του με ανοιχτές πληγές, επίσης την Ιερή Του Καρδιά. Ο Ιησούς με χαιρετά και λέει:

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ: «Προχώρησε να γράψεις, άγιε μου Υιέ».

WILLIAM: Ο Ιησούς κάνει το Σημείο του Σταυρού:

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ: «Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν.”

WILLIAM:   Ο Ιησούς χαμογελάει προς το μέρος μου και λέει:

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ: «Σε ευλογώ: + Φιλώ τη θλιμμένη καρδιά σου γεμάτη θλίψη, αλλά να ξέρεις καλά, παιδί μου, η λύπη σου θα γεμίσει χαρά, πολύ σύντομα, γιατί η απελευθέρωση και η ανάστασή σου θα έρθει πολύ σύντομα».

«Αγαπημένε μου γιε, ο κόσμος εισέρχεται στο Πάθος και την πλήρη αλλαγή, όπου η ανθρωπότητα θα αναζητά την ειρήνη, γιατί δεν την έχει λάβει όπως ελπίζαμε, πιστεύοντας ότι η ανθρωπότητα έχει αληθινή ειρήνη, χωρίς να βασίζεται στη βοήθεια του Ιησού. Αγαπημένα μου παιδιά, δεν έδωσα στην ανθρωπότητα τον τρόπο να λάβει μια ζωή ειρήνης και ευτυχίας – παρά τους διάφορους σταυρούς που λαμβάνουν στη ζωή – για να ακολουθήσει το μονοπάτι για να φτάσει στο Θείο Άγιο Θέλημα».

«Παιδιά μου, παιδιά Μου: επιλέξατε να ακολουθήσετε το μονοπάτι του κόσμου, αναζητώντας ό,τι οδηγεί την ανθρωπότητα μακριά από τον Θεό –μακριά από Εμένα, τον Θείο Σωτήρα σας– αλλά παιδιά, πρέπει να αναλογιστείτε τη ζωή σας, γιατί φτάνετε μια πολύ σημαντική στιγμή για την ανθρωπότητα».

«Σας αγαπώ, παιδιά Μου και αναζητώ την ευτυχία σας και μια ζωή γεμάτη χαρά και ειρήνη. Η ώρα είναι ΤΩΡΑ – όχι αύριο – γι’ αυτό ρωτήστε τώρα, καθώς ο χρόνος τελειώνει για την ανθρωπότητα».

«Ζω ξανά το Πάθος Μου, γιατί τόσοι πολλοί από αυτούς έχουν εγκαταλείψει τον εαυτό τους στους πειρασμούς που δόθηκαν στον άνθρωπο, από τους κακούς. Σας παρακαλώ, αγαπητά παιδιά, χρειάζεται μόνο να προσευχηθείτε και να Με ρωτήσετε. Ο κόσμος σύντομα θα μπει σε παγκόσμιο πόλεμο , γιατί πολλές χώρες θα εμπλακούν – όχι μόνο από τη Ρωσία, αλλά περισσότερο από τα κακά πνεύματα που τώρα ελέγχουν τον κόσμο, προετοιμάζοντας την ανθρωπότητα για τον έλεγχο του Αντίχριστου ».

«Γνωρίστε το, παιδιά Μου, όταν ο κόσμος βρίσκεται σε πόλεμο, τα παιδιά Μου θα στραφούν σε Εμένα, αλλά τότε η Μεγάλη Προειδοποίηση θα εκπλήξει πολλούς. Ο πόλεμος θα ξεσπάσει στην Πολωνία και σε όλες τις βόρειες χώρες , με τη Γαλλία να μπαίνει σε πόλεμο, με την Ισπανία να εισβάλλει και τη Γερμανία να αντιμετωπίζει».

«Προσέξτε την Ιταλία , γιατί οι Κομμουνιστικές Δυνάμεις θα την αιφνιδιάσουν. Η Ρώμη θα δεχθεί σφοδρή επίθεση. Το Βατικανό θα καταληφθεί».

«Οι χώρες της Μέσης Ανατολής θα εισβάλουν στην Ισπανία , αλλά οι Χριστιανοί θα μαρτυρηθούν. Ο πόλεμος θα ανοίξει στην Αφρική , στη Νότια Αμερική . ο πόλεμος θα ξεσπάσει στην Ασία , όπου η Κίνα θα κινηθεί προς τη Ρωσία και πολλά εδάφη και τη χώρα σας, την Αυστραλία ».

«Αλλά ξέρετε ότι μόλις εισβάλουν οι χώρες των ΗΠΑ και του Καναδά , θα ξέρετε ότι ο κόσμος θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα συνεχιστεί για λίγο και ο κόσμος θα καταιγιστεί από έναν αστεροειδή . Λίγο αργότερα θα δοθούν τα σημάδια για τη Μεγάλη Προειδοποίηση . Η Μεγάλη Προειδοποίηση θα δώσει στην ανθρωπότητα έξι εβδομάδες για να μεταστραφεί σε Εμένα, διαφορετικά θα χαθεί».

«Ο Σατανάς θα απομακρυνθεί από τον καιρό της Προειδοποίησης και δεν θα μπορέσει να βάλει σε πειρασμό την ανθρωπότητα για έξι εβδομάδες ».

«Η ανθρωπότητα πρέπει να αλλάξει τρόπους, διαφορετικά θα χαθεί. Μετά από έξι εβδομάδες ο Σατανάς θα απελευθερωθεί ξανά και ο Αντίχριστος θα πάρει το σχήμα ενός μεγάλου και ευγενικού Ηγέτη. Η ανθρωπότητα θα μπορέσει να τον ξεπεράσει».

«Θυμηθείτε, γλυκά μου παιδιά, η ώρα της απάντησής σας είναι τώρα. Μην ξεχνάτε ποτέ την πιο ισχυρή γυναίκα που μπορεί να σας βοηθήσει και αυτή είναι η Αγαπημένη Μου Μητέρα , η Μαρία και η Βασίλισσα όλων των Καρδιών . Ζητώ από τα παιδιά Μου να σκεφτούν προσεκτικά και να προσευχηθούν».

«Άγιε γιε μου, Γουίλιαμ, σου έδωσα ένα Όραμα χθες το βράδυ και νωρίς σήμερα το πρωί, όπου συναντήσατε τον Μάντη, ( Κριστίνα Γκάλαχερ ). Αυτό το Όραμα είναι να σας ενδυναμώσει, γιατί είναι μια πολύ αληθινή Βλέπουσα. Πιστεύει πολύ σε εσένα. Θα τη συναντήσετε μόλις ανατραπεί η υπόθεσή σας, καθώς θα ταξιδέψετε στην Ιρλανδία και σε πολλές χώρες της Ευρώπης , για να τις προετοιμάσετε για τα επερχόμενα γεγονότα».

«Προσευχηθείτε, παιδιά Μου, γιατί πρέπει να διαβάσετε τα Μηνύματα, ακόμη και που δόθηκαν στη Χριστίνα και να ακολουθήσετε αυτά που της έχουμε δώσει εγώ και η Παναγία Μου».

«Αγαπητά μου παιδιά, ξαναδιαβάστε τα Μηνύματα που σας δίνονται σε όλο τον κόσμο και πάρτε θάρρος. Προσευχηθείτε για τους ανθρώπους που υποφέρουν σε χώρες του πολέμου – την Ουκρανία – και πάρτε θάρρος, γιατί ξέρετε ότι ο Ιησούς και η Μαρία σας αγαπούν».

«Σύντομα ένας πολύ μεγάλος σεισμός θα συγκλονίσει την Ινδονησία και την Κίνα . Προσευχηθείτε για τα παιδιά Μου για να ξυπνήσουν».

«Αγαπημένε μου γιε, σε αγαπώ απέραντα. Μη φοβάστε, γιατί Εμείς από τον Παράδεισο σας αγαπάμε πολύ και σας προσέχουμε. Θα έχετε καλά νέα πολύ σύντομα και θα ελευθερωθείτε και θα σας στείλουν σπίτι».

«Ευλογώ εσάς και όλους όσους αγαπάτε και όσους σας αγαπούν. + Σε ευλογώ, Άγιο μου παιδί – σου στέλνω μια ευλογία. + Η Παναγία μου σου στέλνει την Αγάπη Της. Μείνετε δυνατοί και μείνετε σε ειρήνη: Στο Όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν.”

«Είμαι ο Ιησούς σου, ο Βασιλιάς των καρδιών σου. Μην φοβάστε, γιατί θα έχετε πολλά τέτοια Οράματα. Σε αγαπώ, Άγγελε της Θείας Αγάπης Μου .»

«Σύντομα πολλοί άνθρωποι θα καταλάβουν γιατί σας αποκαλώ αυτόν τον πιο σημαντικό τίτλο».

WILLIAM: Ο Ιησούς με ευλογεί τρεις φορές:

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ: «Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν. (τρεις φορές). Ειρήνη μαζί σου +. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ.”

[Δείτε την ιστοσελίδα της Christina Gallagher: http://www.christinagallagher.org/en/ ]

______________________________________________________________

This entry was posted in Ελληνικά and tagged . Bookmark the permalink.