Προειδοποίηση προς τους Έλληνες ομιλητές

______________________________________________________________

Χαιρετίσματα,

Οι δύο καλύτεροι φίλοι μου είναι Άραβες και Εβραίοι, είμαι Ρωμαιοκαθολικός, η θρησκεία δεν υπήρξε ποτέ θέμα μεταξύ εμένα και αυτών και πιστεύω ότι οι άνθρωποι γενικά ακολουθούν τη θρησκεία των γονιών τους.

Το Άγιο Πνεύμα έχει επικοινωνήσει μαζί μου στα προφορικά αγγλικά, μέσω τηλεπάθειας και εσωτερικών τοποθεσιών. Μου ζήτησε αρχικά να γράψω το Πακέτο Προειδοποίησης για την επερχόμενη Προειδοποίηση και Φώτιση της Συνείδησης σε πέντε γλώσσες: Αγγλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Φιλιππινέζικα. Αυτά τα φαινόμενα θα τα βιώσει κάθε άτομο σε ηλικία λογικής, ανεξάρτητα από τη θρησκεία του. Σίγουρα θα ζήσετε τα φαινόμενα και το Άγιο Πνεύμα μου ζήτησε να σας τα ανακοινώσω.

Ακολουθούν ορισμένα σχετικά αποσπάσματα του μηνύματος της MARY προς τον Προφήτη ENOCH στις 3 Μαρτίου 2021. Η MARY είναι η μητέρα του Χριστού.

«Παιδιά μου, σας υπενθυμίζω ξανά: προετοιμαστείτε για την άφιξη της Προειδοποίησης, γιατί είναι κοντά, πολύ πιο κοντά από όσο νομίζετε. Η Καρδιά Μου υποφέρει βλέποντας ότι η τεράστια πλειοψηφία της ανθρωπότητας δεν είναι προετοιμασμένη. αυτό το μεγάλο γεγονός θα αλλάξει εντελώς την κατανόηση που έχουν πολλοί για την πνευματική ζωή. Η ανθρωπότητα θα εισέλθει σε μια κατάσταση έκστασης που θα διαρκέσει μεταξύ δεκαπέντε και είκοσι λεπτών του επίγειου χρόνου σας, κατά την οποία θα σας φανεί η κατάσταση της ψυχής σας σε σχέση με τον Θεό και τους αδελφούς σας».

«Κάθε θνητός θα κριθεί, μόνο τα μικρά μου που δεν χρησιμοποιούν τη λογική θα είναι η εξαίρεση. όλα θα κριθούν ακόμα και τα άχρηστα λόγια σου. Πόσο στεναχωριέμαι που βλέπω ότι πολλές ψυχές θα χαθούν αιώνια λόγω της βαρύτητας των αμαρτιών τους. Γι’ αυτό, μικρά παιδιά, σας ζητώ να είστε πνευματικά προετοιμασμένοι, ώστε να αντέξετε αυτή τη δοκιμασία, που θα ανοίξει την κατανόηση και τη γνώση σας για την ύπαρξη της αιωνιότητας και του Θεού».

«Παιδιά μου, είστε ήδη σε καιρούς σκότους, όπου πρέπει να προσεύχεστε πρωί και βράδυ, γιατί οι δυνάμεις του κακού σας επιτίθενται. Αν εσείς, μικροί μου, δεν αποκρούσετε αυτές τις επιθέσεις, κινδυνεύετε να πέσετε στις παγίδες και τις απάτες του αντιπάλου μου, που θα σας αποδυναμώσει πνευματικά και θα σας χωρίσει από τον Θεό και μετά θα σας κλέψει την ψυχή».

______________________________________________________________

This entry was posted in Ελληνικά and tagged . Bookmark the permalink.