Petrus Romanus, 31 Mei 2022

_______________________________________________________________

* Cathetan: Pesen diwenehake tanggal 31 Januari 2022 lan ditulis tanggal 31 Mei 2022.

WILLIAM : Aku ora ngerti apa sebabe, nanging aku nindakake kaya sing dijaluk Gusti Yesus.

Jam 4.35 aku njaluk Gusti Yésus ngomong karo aku. Salib Putih mencorong ing sisih kiwaku, amarga kamarku langsung metu ing ngarepku sing ana ing Papan Suci. Gusti Yésus ngadeg ing ngarepku nganggo klambi putih kabèh. Dheweke ngadeg ing cahya sing padhang lan ngarahake aku ngrungokake. Gusti Yesus ngandika:

PANGANDHARING TORET : “Salam marang kowe, dhuh putraningsun kang kinasih, kang dadi keparenge Swarga! Kanthi kersaning Ilahi, sampeyan nampa Pesen iki ing Riyaya Ibu Rahayu. Anakku, penting banget yen sampeyan ngandhani umat-Ku supaya siyap, amarga Tindak Welas Ilahi bakal ditindakake wiwit saiki, amarga jagad wis mutusake kanggo nyingkirake Katresnan lan Welas-Ku, nampa Kersane Iblis tinimbang Kersane Kudus, nanging Welas Asih Suci kasedhiya ing jam iki, sing serius banget. Anak-anakku, amarga sampeyan ora ngrungokake atiku sing tresna, aku bakal ngirim siksaan marang akeh negara gedhe , sing bakal nggugah jiwa-jiwa sing ngantuk sing wis ngubur awake dhewe menyang urusan donya.

“Taun iki, mlebu ing taun sabanjuré, bakal ngalami kasangsaran sing gedhé, amarga anak-anakku ora marani Aku, senajan anak-anakku ora pindhah menyang Aku – sanajan manungsa wis nampa Tiga Siksaan Utama ing telung taun kepungkur.”

” Eropah bakal kaget amarga serangan udara sing bakal dialami dening akeh negara lor sing kepengin banget gabung karo NATO kanggo Uni Eropa , kanggo nglindhungi Eropa.”

“Anak-anakku, kenapa sampeyan ngidini anak-anakmu nandhang sangsara, nalika sampeyan wis ngalami Perang Donya II? Apa sampeyan wis lali apa sing bakal ditindakake? Anak-anakku, yagene kowe lali marang Ingsun, kang wus paring sih-rahmat lan tentrem-rahayu marang kowe suwene pitung puluh taun? Apa aku takon marang anak-anakku? Aku nyuwun supaya kowé padha tresna-tinresnan lan nindakaké panggawé becik kanggo sedulurmu. Apa sing kudu dak lakoni, anak-anakku? Sing dakkarepake yaiku sampeyan ndedonga Rosario Suci lan Kaplet Rahmat Ilahi , kanggo njaluk ngapura saka urip dosa sampeyan – lan tresna-tinresnan.”

” Italia , Lomba Pilihanku luwih saka rong ewu taun, wis ngedol awake dhewe – kaya wong sing nyalib Aku. Pira akeh wong suci sing wis daktakake ing Bangsamu? Vatikan bakal numpes dening Antikristus , amarga dheweke sengit marang Tandha Kawilujengan. Elinga, anak-anakku, sampeyan bakal urip ing Dina Akhir, ing ngendi jagad bakal dirusak dening Iblis, nanging aku bakal nylametake jagad iki lan ngresiki, lan ing pungkasan Antikristus bakal dibuwang lan jagad bakal diganti.

” Timur Tengah kudu nyiapake kanggo nyerang Eropa lan nyebabake karusakan sing nggegirisi ing Iman Eropa – mula ndedonga, anak-anakku sing ditresnani. Akeh panggonan ing Bumi bakal ngliwati Pemurnian Agung.”

” China minangka negara utama liyane sing bakal nyebabake lara lan kasangsaran. Perang bakal bubar banget ing Taiwan , banjur China bakal njupuk alih, karo AS melu. China bakal nyerang akeh negara, nanging bakal dicekel India , amarga China bakal cepet pindhah menyang pesisir California ing AS, sing bakal dibanjiri dening Militer Rusia lan China .

“Ing Indonesia , donya bakal nandhang sangsara liwat ring of Volcanos lan iki bakal mengaruhi iklim donya . Akeh bangsa sing – saka Kapuloan ing Pasifik Kidul – bakal nandhang sangsara, amarga segara bakal munggah – lan Cina bakal nyerang.

“Akeh, akeh bangsa bakal ngalami akeh siksaan lan nalika manungsa ndeleng karusakan sing ditindakake, banjur padha sujud nyuwun pitulungan lan panglipur marang Ingsun. Iku bakal banjur wektu bakal mandheg lan Salib Putih Kamulyane bakal mudhun ing donya kanggo awaken manungsa. Donya bakal nampa Pènget Agung lan telung dina saka pepeteng bakal dikirim lan wong-wong sing ana ing pepeteng gedhe lan ora njaluk pangapura saka dosa, bakal pindhah menyang neraka ing wayahe. Dadi, Aku menehi Pènget, aja nganti sampeyan tetep ing dosa.”

“Dunya bakal nandhang sangsara gedhe, amarga manungsa wis lali marang Aku. Mula, Aku nyuwun marang saben jiwa sing umur pitung taun kanggo bali menyang Aku saiki, nalika sampeyan isih duwe wektu ing Welas Ilahi. Aku njaluk sampeyan, bocah-bocah sing manis, pikirake kanthi teliti apa sing sampeyan lakoni. Ndedonga, ndedonga, ndedonga lan pindhah menyang Ngakoni , nampa Sakramen Komuni Suci lan ngancani Aku ing ngendi sampeyan bisa, kanthi hormat, amarga wektu wis entek.”

“Aku njaluk anak-anakku ndedonga kanggo Vikaris Terakhir kanggo Gereja Ibu Suci, amarga Vikaris, sing dadi Vikaris Ibu Suci Gereja, Paus Benediktus – dheweke bakal ninggalake Bumi. Dadi, elinga kanggo ndedonga kanggo Vikaris Terakhir, sing bakal dadi Paus Petrus II lan elinga ndedonga kanggo Francis , supaya dheweke bisa disimpen.

“Aku ngerti, Anakku, Pesen sing diwenehake meh padha karo jaman biyen, nanging serius banget lan anak-anakku kudu tumindak saiki. Dina iki, ing Riyaya Ibu Suci, Aku menehi saben jiwa sing bakal nuruti instruksiku dina iki, Malaikat Serafim , sing bakal nglindhungi lan bakal nunggil karo dheweke nganti Aku bali.

“Anak-anakku, aku tresna sampeyan banget lan aku mberkahi sampeyan lan ibuku sing paling suci, sing tresna sampeyan, ngirim berkah karo Malaikat Agung sing bakal sampeyan tampa dina iki – lan sampeyan, putraning atiku sing suci, dina iki sampeyan bakal nampa. sawetara Malaikat Agung: Ing Asmane Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Basa Jawa and tagged . Bookmark the permalink.