Petrus Romanus, 31 мая 2022 г.

________________________________________________________________

  • Заўвага: паведамленне было дадзена 31 студзеня 2022 г. і напісана 31 мая 2022 г.

УІЛЬЯМ : Я не ведаю чаму, але я зрабіў так, як прасіў Ісус.

У 4.35 я папрасіў Езуса пагаварыць са мной. Злева ад мяне свеціць Белы Крыж, таму што мой пакой проста перада мной, дзе Святая Грунт. Езус стаіць перада мной, апрануты ва ўсё белае. Ён стаіць у яркім святле і накіроўвае мяне слухаць. Ісус кажа:

НАШ СПАДАР : «Вітаю цябе, сын Мой умілаваны, наймілейшы Небу! Па Маёй Божай волі вы атрымалі гэтае Пасланне сёння ў свята Найсвяцейшай Маці. Маё дзіця, вельмі важна, каб ты сказаў Маім людзям быць гатовымі, таму што Божы Акт Міласэрнасці будзе здзейснены з гэтага моманту і далей, бо свет вырашыў пакінуць Маю Любоў і Міласэрнасць у баку, прымаючы волю сатаны, а не Мая святая воля, але мая святая міласэрнасць даступная ў гэтую гадзіну, што вельмі сур’ёзна. Мае дзеці, калі вы не будзеце слухаць Майго Сэрца Любові, Я пашлю многім вялікім народам пакаранне , якое абудзіць сонныя душы, якія пагрузіліся ў сусветныя справы».

«Гэты год, пераходзячы ў наступны год, будзе адчуваць вялікія пакуты, таму што Мае дзеці не павярнуліся да Мяне, нават калі Мае дзеці не рухаліся да Мяне – нават калі чалавецтва атрымала тры вялікія пакаранні за апошнія тры гады».

« Еўропа будзе шакаваная з-за паветраных нападаў, якія зазнаюць многія паўночныя краіны, якія тэрмінова жадаюць аб’яднацца з NATO для Еўрапейскага саюза нацый , каб абараніць Еўропу».

«Дзеці мае, чаму вы дазваляеце сваім дзецям пакутаваць, калі вы перажылі Другую сусветную вайну? Вы забыліся, праз што гэта пройдзе? Дзеці Мае, чаму вы забываеце Мяне, Які даваў вам асаблівыя ласкі і супакой на працягу сямідзесяці гадоў? Ці шмат я прашу ад нашых дзяцей? Я прашу, каб вы любілі адзін аднаго і рабілі добрыя справы для бліжніх. Што мне рабіць, дзеці Мае? Усё, пра што я прашу, гэта каб вы маліліся на Святым Ружанцы і Венцы Божай Міласэрнасці , каб прасіць у Мяне прабачэння за ваша грахоўнае жыццё – і любілі адзін аднаго».

« Італія , Мая абраная раса больш за дзве тысячы гадоў, прадала сябе – гэтак жа, як тая, якая Мяне ўкрыжавала. Колькі святых я выхаваў у вашай краіне? Ватыкан будзе знішчаны Антыхрыстам , таму што ён ненавідзіць Знак Збаўлення . Памятайце, дзеці Мае, вы жывяце ў апошнія дні, калі свет будзе знішчаны сатаной, але Я выратую свет і ачышчу яго, і ў рэшце рэшт Антыхрыст будзе выдалены, а свет зменіцца».

« Блізкі Усход павінен падрыхтавацца да ўварвання ў Еўропу і нанесці жудаснае разбурэнне Веры Еўропы – таму маліцеся, Мае любімыя дзеці. Многія месцы на Зямлі пройдуць праз Вялікае Ачышчэнне».

« Кітай з’яўляецца іншай буйной краінай, якая прычыніць шмат болю і пакут. Вельмі хутка пачнецца вайна на Тайвані , потым уладу возьме Кітай, у які ўцягнуцца ЗША . Кітай уварвецца ў многія краіны, але яго стрымае Індыя , таму што Кітай будзе хутка рухацца да каліфарнійскага ўзбярэжжа ЗША, якое будзе затоплена расійскімі і кітайскімі вайскоўцамі ».

«У Інданезіі свет пацерпіць праз кальцо вулканаў , і гэта паўплывае на сусветны клімат . Многія народы, якія – з астравоў у паўднёвай частцы Ціхага акіяна – пацерпяць, таму што мора падымецца – і кітайцы ўварвуцца “.

«Многія, многія народы падвергнуцца шматлікім пакаранням, і калі чалавецтва ўбачыла ў сваім жыцці разбурэнне, якое яны прынеслі, яны ўпадуць на калені, просячы ў Мяне дапамогі і суцяшэння. Тады час спыніцца і слаўны Белы Крыж сыдзе на свет, каб абудзіць чалавецтва. Свет атрымае Вялікае папярэджанне , і будуць пасланы тры дні цемры , і тыя, хто знаходзіцца ў вялікай цемры і не шукае прабачэння за свае грахі, у гэты момант пойдуць у пекла . Такім чынам, я папярэджваю, не дазваляйце сабе заставацца ў граху».

«Свет увойдзе ў вялікія пакуты, таму што чалавецтва забылася пра Мяне. Таму Я прашу кожную душу, старэйшую за сем гадоў , навярнуцца да Мяне зараз, пакуль яшчэ ёсць час у Маёй Божай Міласэрнасці. Прашу вас, мілыя дзеткі, добра падумайце, што робіце. Маліцеся, маліцеся, маліцеся і прыходзьце да споведзі , прыміце сакрамэнт святой Камуніі і суправаджайце мяне, дзе зможаце, з вялікай пашанай, таму што час сыходзіць».

«Я прашу Маіх дзяцей маліцца за Майго апошняга вікарыя для Святой Маці Касцёла, таму што вікарый, які з’яўляецца вікарыем Святой Маці Касцёла, Папа Бэнэдыкт – ён збіраецца пакінуць Зямлю. Такім чынам, не забывайце маліцца за апошняга вікарыя, якім будзе Папа Пётр ІІ , і не забывайце маліцца за Францішка , каб ён быў выратаваны».

«Я ведаю, сын Мой, што дадзенае Пасланне падобнае да многіх пасланняў мінулага, але яно вельмі сур’ёзнае, і Мае дзеці павінны дзейнічаць зараз. Сёння, у свята Маёй Святой Маці, Я даю кожнай душы, якая будзе прытрымлівацца Маіх інструкцый сёння, анёла Серафіма , які будзе абараняць іх і будзе з імі, пакуль я не вярнуся».

«Дзеці Мае, Я бязмерна люблю вас і дабраслаўляю, і Мая Найсвяцейшая Маці, якая любіць вас, пасылае вам благаслаўленне Вялікім Анёлам, які вы атрымаеце сёння, і вы, Мой дарагі сын Майго Найсвяцейшага Сэрца, сёння атрымаеце некалькі Вялікіх Анёлаў: У Імя Айца і Сына і Сьвятога Духа. Амін.

________________________________________________________________

This entry was posted in беларускі and tagged . Bookmark the permalink.