Petrus Romanus, 15 Αυγούστου 2022

_______________________________________________________________

ΠΑΝΑΓΙΑ«Σας χαιρετώ αγαπημένε μου μελλοντικό Εφημέριο του Οίκου του Ιησού στη Γη».

ΟΥΙΛΙΑΜ: Βλέπω τον εαυτό μου να στέκεται μπροστά στους δύο Σταυρούς καθώς ο Πάπας Βενέδικτος είναι δίπλα στον έναν και εγώ δίπλα στον άλλο Σταυρό. Η Παναγία με ξαναχαιρετάει και λέει να μείνουμε ήσυχοι.

ΠΑΝΑΓΙΑ«Έρχομαι σήμερα στη Μεγάλη Εορτή της Κοίμησής Μου στους Ουρανούς. Όλοι αυτοί οι άγγελοι που βλέπετε πίσω μου είναι οι άγγελοι όλων των ψυχών που έχουν σωθεί σήμερα, για να με βρουν στον Παράδεισο αυτή τη Μεγάλη Γιορτή – και σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή για τον εαυτό σας, γιατί μέσα στον επόμενο χρόνο θα έχετε μεγάλη νίκη, Αγιε μου γιε».

«Σήμερα θέλω να μιλήσω σε όλα τα παιδιά Μας που αγωνίζονται για την Αλήθεια του Θείου Μου Υιού, του Ιησού Χριστού, του Υιού του Ζωντανού Θεού, γιατί αυτήν την Ημέρα της Γιορτής θέλω να πω σε όλα τα αγαπημένα Μου παιδιά, ότι το σημείο καμπής της Νίκης του Θεϊκού Μου Υιού, Ιησού, έχει ξεκινήσει και μέσα σε εννέα χρόνια, η Νίκη του Θείου Μου Υιού, Ιησού, θα επιτευχθεί ενώπιον της ανθρωπότητας».

«Αγαπητά μου παιδιά, ο κόσμος οδεύει προς μεγάλο κίνδυνο, γιατί η Ρωσία, αν και φαίνεται στο κοινό, χάνει τη μάχη του πολέμου στην Κριμαία και τη χώρα που μοιάζει –που είναι η χώρα της Ουκρανίας– αλλά μην ξεγελιέστε, μου παιδιά, δηλαδή να δείξουμε αδυναμία, ώστε η ανθρωπότητα να παραπλανηθεί να πιστέψει. Κερδίζουν. Αλλά ο λόγος που η Ρωσία το επιτρέπει αυτό, είναι για να αφαιρέσει την Αλήθεια, γιατί είναι για να ξεγελάσει τα παιδιά Μου της Ευρώπης να επιτρέψει στη Ρωσία να τους επιτεθεί, όταν δεν το περιμένουν. Αυτό που σχεδιάζει η Ρωσία είναι να στείλει ένα σμήνος αεροπλάνων σε όλη τη γραμμή για να επιτεθεί στον ελεύθερο κόσμο με τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης. οι χώρες της Νορβηγίας, της Σουηδίας και της Δανίας, συν όλα τα έθνη που προσγειώνονται στα σύνορα της Ρωσίας. Θα συμβεί όταν ο πόλεμος χειροτερέψει».

«Θέλω να προειδοποιήσω όλες τις χώρες της Ευρώπης να ξυπνήσουν από τον ύπνο σας, γιατί η Ρωσία θα σας εισβάλει με ένα όπλο, το οποίο είναι κρυμμένο από τα μάτια σας. Η Κίνα, επίσης, θα εισβάλει σε όλη την Ασία με τα 200 εκατομμύρια άνδρες της και θα επιτεθεί στη Ρωσία, γιατί η Κίνα δημιουργεί τον μεγαλύτερο στρατό του κόσμου και τα παιδιά Μου έχουν αποκοιμηθεί. Η Ισπανία θα εισβληθεί από τους μουσουλμάνους και η Γαλλία θα βρεθεί σε πλήρη σύγχυση φέρνοντας έναν Εμφύλιο Πόλεμο στη γη».

«Καλώ όλα τα παιδιά να μελετήσουν τα Ουράνια Μηνύματα που δίνονται στη γη σας για πολλά, πολλά χρόνια και να στραφούν στον Θεό, γιατί είναι καιρός τα παιδιά μας να γονατίσουν και να ζητήσουν από τον Θεό έλεος. Είναι καιρός τα παιδιά μας να παρακαλέσουν τον Θεό για βοήθεια και το Θείο Έλεός Του».

« Ο Πάπας Βενέδικτος θα συλληφθεί σύντομα και ο Άγιος γιος μας, Γουίλιαμ, θα γίνει ο Τελευταίος Βικάριος σας. Προσευχηθείτε και για τους δύο, παιδιά Μου, γιατί ο Θεός δεν έχει ξεχάσει τα παιδιά Του. Προσευχηθείτε γλυκά παιδιά, γιατί η ανθρωπότητα με τα καλά τηλεσκόπια, παρακολουθεί τους Ουρανούς, γιατί υπάρχουν μεγάλοι αστεροειδείς που περνούν τη Γη και δείχνουν σημάδια ότι κάποιοι μπορεί να συγκρουστούν με τη Γη, πολύ σύντομα. Πολύ σύντομα, τα Μέσα θα σας πουν ότι κινδυνεύουμε».

«Παιδιά μου, όπως μπορείτε να δείτε, ο κόσμος και τα γεγονότα του είναι πολύ κοντά, για να νιώσει η ανθρωπότητα τη θλίψη για όσα σας λέω εδώ και πάνω από 100 χρόνια».

«Αμερική, Αμερική, που είχε πάνω από 100 Public Seers τα τελευταία 50 χρόνια, σας έχω προειδοποιήσει ξανά και ξανά να προετοιμαστείτε. Η Χαβάη και η Ακτή της Καλιφόρνια έχουν προειδοποιηθεί τόσο καιρό για γεγονότα που θα σας έρθουν. Ηφαίστεια: και η γη θα μετατοπιστεί, πολύ σύντομα. Ζήτησα από την ανθρωπότητα να προετοιμαστεί και να μετακομίσει από τη γη, σε ένα μέρος όπου θα είστε προστατευμένοι. Ζητήστε από τους Φύλακες αγγέλους σας να σας βοηθήσουν τώρα, γιατί μπορούν να σας προστατέψουν».

«Παιδιά μου, τι άλλο να σας πω; Σύντομα η Εκκλησία θα χωριστεί και θα χωριστεί σε χιλιάδες ομάδες, γιατί μόλις απομακρυνθεί ο Πάπας Βενέδικτος, τότε η Εκκλησία θα γίνει πολύ σκοτεινή, αλλά, τα παιδιά του φωτός Μου πρέπει να ξέρουν ότι οι άνθρωποι θα αναζητήσουν τον Αληθινό Πάπα, που είσαι εσύ, άγιε μου γιε μου, αλλά πολλοί άνθρωποι θα είναι τόσο μπερδεμένοι».

«Προσευχηθείτε για τις χώρες που περιβάλλουν την Κίνα, μέχρι την Ευρώπη, γιατί πολλά παιδιά θα φοβούνται επειδή η Κίνα έχει προχωρήσει πολύ γρήγορα – και να το ξέρετε, θα υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που θα πεθάνουν. Η Αμερική θα δεχθεί επίθεση και η Κίνα και η Ρωσία θα εισβάλουν σε αυτήν. Να το ξέρετε, αγαπημένα μου παιδιά, ότι ο εχθρός δεν θα τα καταφέρει, γιατί τη στιγμή που η Ρωσία και η Κίνα θα φωνάξουν ότι νίκησαν, θα είναι τότε που ο Άγιος Μονάρχης και ο Πάπας Πέτρος Β’ θα είναι η δύναμη. Η Ρωσία και η Κίνα θα νιώσουν τη Δύναμη του Θεού».

Αγαπητά μου παιδιά, σας ζήτησα να προσευχηθείτε και να ζητήσετε από τον Θεό βοήθεια και δύναμη, γιατί εισέρχεστε στη Μεγάλη Μάχη της Αλήθειας. Θυμηθείτε να πηγαίνετε στη Λειτουργία όποτε μπορείτε και να προσεύχεστε τις προσευχές Μου που ζήτησα από τα παιδιά Μου να προσευχηθούν. Σε αγαπω παρα πολυ”.

«Προσευχηθείτε για την Αγγλία, παιδιά Μου, γιατί μεγάλη θλίψη θα μπει στη γη της και ο πόλεμος θα κυριεύσει αυτή τη γη, που ποτέ δεν πίστευαν ότι θα συνέβαινε».

«Προσευχηθείτε επίσης για την Αυστραλία, γιατί η Κίνα ετοιμάζεται να εισβάλει στη γη της, αλλά αν τα παιδιά Μου Με υπακούσουν, η Κίνα θα εισβάλει μόνο σε μέρος της».

«Προσευχηθείτε, παιδιά Μου, γιατί θα γίνει μια εκδήλωση που θα ξεκινήσει στη Βόρεια Κορέα. Πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν, αλλά θα επιτεθούν στην αδελφή τους, στη Νότια Κορέα – στη Νότια Κορέα – σκοτώνοντας πολλές ψυχές».

«Παιδιά μου, με στεναχωρεί που πρέπει να συνεχίσω να σας προειδοποιώ, αλλά αν δεν το κάνω ποιος θα σωθεί. Το ρολόι είναι στις 12, και το τέλος της αμαρτωλής Ρωσίας είναι πάνω στον κόσμο, αλλά σημαίνει μεγάλη καταστροφή για τον κόσμο, αλλά στο τέλος η Άμωμη Καρδιά Μου θα θριαμβεύσει».

«Σας αγαπώ, αγαπημένα μου παιδιά. Ακούστε τον Άγιο Βικάριο μας, Πάπα Πέτρο Β’, πολύ σύντομα. Σ’αγαπώ. Ο Γιος Μου Ιησούς – ο Θείος Υιός Μου – έρχεται να δώσει την Ευλογία Του».

ΓΟΥΙΛΙΑΜ: Ο Ιησούς ήρθε όλος στα λαμπρά Λευκά. Έρχεται με εκατομμύρια αγγέλους και μας ευλογεί:

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ«Στο Όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν”.

«Σας χαιρετώ, άγιε μου, Γουίλιαμ, και όλα τα αγαπημένα Μου παιδιά. Σας χαιρετώ, αγαπημένα Μου παιδιά των Τελών Καιρών. Ήρθα απλώς για να Ευλογήσω όλα τα παιδιά Μου. Φροντίστε και ακούστε τη Μητέρα Μου – Παναγία. Σε ευλογώ άγιε μου γιε και ευλογώ την ημέρα σου και τα παιδιά του κόσμου: Στο Όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν”.

WILLIAM: Η Παναγία μας ευλογεί:

ΠΑΝΑΓΙΑ«Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν”.

WILLIAM: Έχει πολύ σημαντικά πράγματα να μου αποκαλύψει σύντομα.

ΠΑΝΑΓΙΑ«Πάρτε κουράγιο. Σας ευλογώ και σας αγαπώ: Στο όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν”.

Η Βασίλισσα του Ουρανού

_______________________________________________________________

This entry was posted in Ελληνικά and tagged . Bookmark the permalink.