Luz de Maria, 6 НОЕМВРИ 2022 Г

_______________________________________________________________

ПОСЛАНИЕ НА ПРЕВЕСТНА ДЕВА МАРИЯ ДО ЛУЗ ДЕ МАРИЯ

6 НОЕМВРИ 2022 Г

[Вижте уебсайта: https://www.revelacionesmarianas.com/english.htm]

Възлюбени деца на Моето Непорочно Сърце, Аз ви благославям с Моята Любов.

Хората на моя син:

ПРИЗОВАВАМ ВИ ДА БЪДЕТЕ БРАТСКИ, ДА ПАЗИТЕ ВЯРАТА, (Мат. 17:20-24) , ДА ДАВАТЕ, ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ, ДА ВНИМАВАТЕ ВНИМАТЕЛНО В ЗНАЦИТЕ И СИГНАЛИТЕ (Лк. 12:54-56) , ЗА ДА СЕ ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ХОРА, КОИТО МЕДИТИРАТЕ ВЪРХУ ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА.

Моят Син страда поради всяко действие и работа против Волята Му.

Дойде време, когато децата Ми не виждат, не слушат и не проповядват: те остават слепи, глухи и неми, за да угодят на онези, които не са в общение с Божествената Воля.

Човечеството е подлудено от шума на това, което е светско и вредно за тялото и духа; вие не се молите и сте се отвърнали от Моя Син. Вие сте човечество без Бог.

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е В ГОЛЯМА ОПАСНОСТ А ВИЕ НЕ ГО ВИЖДАТЕ ; напротив, вие постоянно се забавлявате, без да мислите за обидите, с които наранявате Сина Ми.

Това поколение живее в толкова много грях, по-голям от този на Содом и Гомор (Бит. 19:1-30). В този момент чашата е почти празна.

АЗ СЪМ МАЙКА И УЧИТЕЛ: НЕ СЪМ НОСИТЕЛКА НА СТРАХА – НАПРОТИВ, ИСКАМ ДА СЕ ПОДГОТВИТЕ И ОБЪРНЕТЕ.

Човечеството живее в тотално насилие: вие сте празни отвътре, угаждате на най-долните си инстинкти и сте лесна плячка за злото.

Моят Син ви обича и тази Майка и Учител ви обича, затова идвам да ви призова към духовна промяна и да се подготвите да успокоите глада и студа. Дръжте молитвени книги в домовете си, духовни книги, които трябва да имате в печат.

Вие вървите в тъмнина, същата тъмнина, която ще достигне Земята и ще я покрие напълно; след това ще дойде Божествената светлина и ще освети всичко, което съществува.

ЛЮБОВТА ЩЕ БЪДЕ В ТЕЗИ ДЕЦА, КОИТО ЩЕ СЕ ПОКАЯТ, И ТЕ ЩЕ БЪДАТ НА МОЯ СИН, ИМАЩ НОВ ЖИВОТ.

Хората на моя син:

ВОЙНАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ШИРИ! Човешката раса продължава безцелно, без да вижда как интересите на една нация в частност дишат огън, така че конфликтите да не спират.

Страданието се влошава за човечеството: гладът ще покаже лицето си на човека и ще има оплакване. Държавите ще се нуждаят от прикритието на тъмнината, за да не бъдат виждани през нощта и за да защитят своите народи.

БЕЗ ДА СЕ СТРАХУВАТЕ, ДЕЦА НА МОЕТО НЕПОРОЧНО СЪРЦЕ, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ НЕПРЕКЪСНАТО ДА УВЕЛИЧАВАТЕ ВЯРАТА СИ, КАТО СЕ ПРИБЛИЖАВАТЕ КЪМ МОЯ БОЖЕСТВЕН СИН, МОЛЕЩИ СЕ НА СВЕТИ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ И НЕГОВИТЕ ЛЕГИОНИ.

Бъдете създания на вътрешен мир, без спорове или завист и без арогантност, помнейки, че интелигентността без Бог не печели Небето, но мъдростта, смирението, кротостта, покорството, любовта към ближния и постоянството.

Хора на Моя Син, молете се, молете се, молете се; земята се е събудила във вътрешностите си и отвътре всичко, което съдържа, ще се издигне навън чрез вулкани.

Хора на Моя Син, молете се, молете се: Франция ще плаче, Англия ще влезе в хаос. Молете се, деца.

Хора на Моя Син, молете се, молете се – човешкото време не е Божие време; побързайте с обръщането си. В миг ще се окажете в хаос.

Вие сте обичани от Пресвета Троица. Бъдете хора, които практикуват молитва, милосърдие, милосърдие, братство, смирение и вяра, без да забравят Божия Закон, Делата на Милосърдието, Тайнствата и Словото на Свещеното Писание.

КАТО ТВОЯ МАЙКА АЗ ТЕ ЗАЩИТЯВАМ И БЛАГОСЛАВЯМ. С ЛЮБОВ ПРЕДСТАВЯМ ВАШИТЕ МОЛИТВИ И НУЖДИ НА ПРЕВСЯТА ТРОИЦА. ПРОДЪЛЖИ ПЪТЯ СИ БЕЗ СТРАХ

Деца на Моето непорочно сърце:

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ В КРАЯ МОЕТО НЕПОРЪЧНО СЪРЦЕ ЩЕ ТРИУМФИРА.

Обичам ви, хора на Моя Син, обичам ви. Нося те в утробата Си и те защитавам. Не бой се, аз съм с теб.

Майка Мария

ЗДРАВИ МАРИЯ ПРЕЧИСТА, БЕЗ ГРЪХ ЗАЧЕНАТА.

ЗДРАВИ МАРИЯ ПРЕЧИСТА, БЕЗ ГРЪХ ЗАЧЕНАТА.

ЗДРАВИ МАРИЯ ПРЕЧИСТА, БЕЗ ГРЪХ ЗАЧЕНАТА.

КОМЕНТАР НА ЛУЗ ДЕ МАРИЯ

Братя и сестри:

Нашата Благословена Майка, Майка и Учителка на Божия народ, ни призовава силно към обръщане, защото това е моментът, който беше предсказан.

Тя подчертава нуждата ни да бъдем братски и смирени, нуждата ни да не мислим, че сме толкова интелигентни, че да забравим Бог. Това не означава, че Майка ни презира интелигентността, но че тя е различна от мъдростта, тъй като мъдрият човек води интелигентността си към размисъл, без да бърза, защото винаги търси Божествена помощ.

Нашата майка ни дава ключове за разпознаване на момента, в който се намираме: „чашата е почти празна, насилието живее в човешката раса“…

Между редовете Светата майка ни повтаря, че технологиите ще спрат и поради това препоръчва да имаме молитвени книги, Светото писание и текстове, които всеки човек иска да има в печат.

Тя ни съобщава за Трите дни на мрака и човешката глупост. Тя ни посочва събития, които са много близки, за да бъдем внимателни, с Христос като Господар на живота ни и посветени на нашата Пресвета Майка.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Български and tagged . Bookmark the permalink.