Luz de Maria, 14 НОЕМВРИ 2022 Г

_______________________________________________________________

ПОСЛАНИЕ НА НАШИЯ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС ДО НЕГОВАТА ЛЮБИМА ДЪЩЕРЯ ЛУЗ ДЕ МАРИЯ

14 НОЕМВРИ 2022 Г

[Вижте уебсайта: https://www.revelacionesmarianas.com/english.htm ]

Мои възлюбени хора, Аз ви благославям с Моята Любов.

Моите любими деца:

МОЯТА ЛЮБОВ ПОКРИВА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО…

Всички Мои деца са обхванати от Моята Любов и от любов Аз позволявам на всеки един от вас да има достъп до Моята Любов или да я отхвърли според свободната си воля. Ето защо някои човешки същества приемат Любовта Ми, а други не приемат Любовта Ми; въпреки това, Аз ги търся навсякъде, за да се обърнат към Мен.

Човечеството ще отиде толкова далеч от Мен, че Църквата Ми ще изглежда, че не Ме разпознава, приемайки действия и дела, които не идват от Волята Ми.

Човечеството иска бог, който ще му позволи да работи и да действа както пожелае, И ТОВА НЕ СЪМ АЗ . Трябва да живеете според Волята Ми и да бъдете войници на Божествената Ми Любов.

Народе Мой, живейте в Моята безкрайна Милост, като сте същества, които изпълняват Волята Ми и които обичат Моята Пресвета Майка.

ВЕЗНИТЕ НА МОЕТО ПРАВОСЪДИЕ СТОЯТ ПРЕД ВСЕКИ ЧОВЕК: АЗ СЪМ СПРАВЕДЛИВ СЪДИЯ . (Ис. 11:3-4; I Кор. 4:5)

Мои възлюбени хора, това поколение ще стане свидетел на голямо опустошение, каквото не сте изпитвали досега; Затова ви призовавам отново и отново към обръщане.

Моите деца не могат да продължат да бъдат същите, които съдят своите братя и сестри (Яков 5:9) , същите глупави хора, същите, които умишлено продължават да бъдат глухи, слепи и неми, работейки и действайки като фарисеите.

Молете се, мои хора, молете се: необходима е обща молитва. Живейте във вътрешна молитва според Моя начин на работа и действие, като държите ума си върху Мен и връзката си с Мен.

Молете се, Народе Мой, молете се, молете се: голямата тъмнина ще дойде, войната ще дойде от един момент до следващия, без да я очаквате, като светкавица, и ще има голяма тъмнина.

Молете се, Народе Мой, молете се: голямо объркване (1) се излива върху Моето мистично тяло; поддържайте стремежа си към свят живот.

Молете се, Мой народ, молете се за Чили, Централна Америка и Мексико: те ще бъдат разтърсени.

Молете се, Народе Мой, молете се за Япония, Китай и Близкия изток, молете се за Англия и Съединените щати: войната се задава и болестта ще дойде отново.

Моите любими хора:

ТЕЗИ, КОИТО СЕ СТРЕМЯТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ И ДА БЪДАТ ПО-ДОБРИ МОИ ДЕЦА, НЯМА ДА БЪДАТ РАЗОЧАРОВАНИ: ТЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ НАГРАДАТА СИ. МИЛИ ДЕЦА, НЯМА ДА ВИ ЗАМАМЯ: „АЗ СЪМ ВАШИЯТ БОГ” (Йоан. 8:58) И ЩЕ ОСТАНА С ВАС.

Време е да замълчите и да се посветите на живота според Волята Ми.

Благославям те с Любовта Си, благославям те с Волята Си.

Твоят Исус

ЗДРАВИ МАРИЯ ПРЕЧИСТА, БЕЗ ГРЪХ ЗАЧЕНАТА

ЗДРАВИ МАРИЯ ПРЕЧИСТА, БЕЗ ГРЪХ ЗАЧЕНАТА

ЗДРАВИ МАРИЯ ПРЕЧИСТА, БЕЗ ГРЪХ ЗАЧЕНАТА

(1) За голямото объркване на човека:

Вижте връзката: https://www.revelacionesmarianas.com/en/CONFUSION.html

КОМЕНТАР ОТ ЛУЗ ДЕ МАРИЯ

Братя и сестри:

Нашият Господ Исус Христос настоява за нашата духовна подготовка и обръщане в светлината на този момент, в който ние като човечество се намираме в опасност – в опасност, както ни казва Господ, не само поради войната, но и поради природните събития, които постоянно се случват в една или друга страна.

Призовани сме да осъзнаем къде се намираме не само като човечество, но и като Божии деца, които в един момент ще трябва да бъдат съдени пред Тринитарния трон.

Ние трябва да започнем това обръщане тук и сега, защото само Бог знае деня и часа, когато ще бъдем призовани.

Нашият Господ ни напомня за голямото опустошение, което ще има на Земята; това обаче не е само физическо, но също така засяга опустошението, в което човечеството живее в този момент. След това той ни казва, че ще дойде голямата тъмнина, когато страхът ще обхване хората и те ще отидат в тъмнина, ако нямат светлината на Светия Дух, за да поддържат доверието си в Христос. Затова, братя и сестри, нека бъдем пратеници на мира.

амин

_______________________________________________________________

This entry was posted in Български and tagged . Bookmark the permalink.