Luz de Maria, 5 Δεκεμβρίου 2022

_______________________________________________________________

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΜΙΧΑΗΛ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΗ ΛΟΥΖ ΝΤΕ ΜΑΡΙΑ

5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

[Δείτε τον ιστότοπο: https://www.revelacionesmarianas.com/english.htm]

Παιδιά του Βασιλιά και Κυρίου μας Ιησού Χριστού:

ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.

Να είστε πλάσματα της πίστης και της αγάπης και ταυτόχρονα να έχετε επίγνωση ότι ο αγέρωχος, ο αλαζόνας, ο περήφανος, ο άνθρωπος που δεν γνωρίζει τι σημαίνει να είσαι παιδί του Βασιλιά μας και Κυρίου Ιησού Χριστού, είναι εύκολη λεία για τους Διάβολος; οδηγείται διαρκώς από τον Κακό ώστε να είναι «ένα εμπόδιο για τους αδελφούς του» (Α Κορ. 8:9).

Ο Βασιλιάς και Κύριός μας Ιησούς Χριστός λυπάται πολύ για αυτά τα ανόητα παιδιά που ζουν με μισή καρδιά, φέρνοντας το κακό επάνω τους. Η ανθρώπινη ανοησία, ο καρπός της κακής χρήσης της ελεύθερης βούλησης, οδηγεί τα ανθρώπινα όντα να βυθιστούν σε βάσανα που έχουν επιφέρει στον εαυτό τους, και από τα οποία θα είναι δύσκολο για αυτούς να βγουν μέχρι να αναγνωρίσουν ότι «ο Θεός είναι ο Κύριος» (Ψαλμός 100 :3· Αποκ. 17:14).

Παιδιά του Βασιλιά και Κυρίου μας Ιησού Χριστού:

Όταν τα ανθρώπινα όντα παραδίδονται στις ανθρώπινες απολαύσεις, φθείρονται πνευματικά και τιμωρούν τον εαυτό τους, μπαίνοντας στο σκοτάδι που η εγκοσμιότητα τους κάνει να βλέπουν ως φως για να τους κρατήσει στην αμαρτία.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΣΟΨΥΧΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ.

Παιδιά του Βασιλιά και Κυρίου μας Ιησού Χριστού:

Σας καλώ να κάνετε σίγουρα βήματα. Δεν είναι καιρός να περνάτε τη ζωή σας χωρίς νόημα. αντίθετα, είναι επιτακτική ανάγκη να είσαι αυθεντικός στην εσωτερική σου ζωή. Οι ευλογίες στέκονται μπροστά σας, Λαέ του Θεού, αλλά ταυτόχρονα προσελκύετε το κακό με τα αχαλίνωτα έργα και τη συμπεριφορά σας.

Παιδιά του Βασιλιά μας και Κυρίου Ιησού Χριστού, θα υποφέρετε ως ανθρωπότητα λόγω της συνεχούς αντίδρασης των ηφαιστείων που θα προκαλέσουν μεγάλες εκρήξεις και θα σας εμποδίσουν να συνεχίσετε όπως συνήθως αυτή τη στιγμή. Ολόκληρες κοινότητες θα μεταφερθούν σε ασφαλέστερα μέρη για να αποτρέψουν τα αέρια από τις ηφαιστειακές εκρήξεις να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά.

Η γη θα συνεχίσει να σείεται παντού, χωρίς να σταματήσει.

Προσευχηθείτε, παιδιά του Βασιλιά μας και Κυρίου Ιησού Χριστού, προσευχηθείτε για το Μεξικό: θα υποφέρει λόγω της φύσης και της προδοσίας.

Προσευχηθείτε για τη Βραζιλία: οι άνθρωποι θα εξοργιστούν, προκαλώντας ταραχές και τον πόνο των αθώων. Το νερό θα εξαγνίσει αυτό το έθνος.

Προσευχηθείτε για την Ιαπωνία: θα υποφέρει πολύ λόγω της φύσης και από το ανθρώπινο χέρι.

Προσευχηθείτε για την Ινδονησία: θα υποφέρει πολύ λόγω της φύσης.

Προσευχηθείτε για την Αργεντινή, αυτό το έθνος θα δοκιμαστεί. Οι εισβολείς θα διαδώσουν τη διαφωνία και θα δημιουργήσουν χάος, θέτοντας τους ανθρώπους ο ένας εναντίον του άλλου. Προσευχηθείτε για αυτό το έθνος.

Προσευχηθείτε για την Κεντρική Αμερική: θα υποφέρει λόγω της φύσης. Πρέπει να προσεύχεσαι με την καρδιά σου.

Προσευχηθείτε για τις Ηνωμένες Πολιτείες, προσευχηθείτε ώστε οι ηγέτες τους να είναι προσεκτικοί στα έργα και τις ενέργειές τους. Προσευχηθείτε, γιατί η φύση θα συνεχίσει να ενεργεί δυναμικά σε αυτό το έθνος.

Προσευχηθείτε με σιγουριά και αλήθεια. προσευχηθείτε για τους αδελφούς και τις αδελφές σας που είναι χλιαρές στην πίστη και δεν δίνουν μαρτυρία για αγάπη, φιλανθρωπία και αδελφοσύνη.

Λάβετε το Σώμα και το Αίμα του Βασιλιά μας και Κυρίου Ιησού Χριστού.

Προσευχήσου το Άγιο Ροδάριο ως ένδειξη αγάπης για τη Βασίλισσα και τη Μητέρα Μας.

Να είστε πιστοί στον Θεό και να αγαπάτε την ενότητα.

Να είστε πιστοί, ο καθένας στη δική σας κατάσταση, γιατί η ευλογία και η σταθερότητα στην Πίστη γεννιούνται από την πίστη.

ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΑΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΥΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ.

Παιδιά του Βασιλιά και Κυρίου μας Ιησού Χριστού:

Να είστε φιλανθρωπικοί προς τους συνανθρώπους σας (Α’ Πέτ. 4,8· Εφεσ. 4,32). Η φιλανθρωπία είναι ο δεσμός που σας ενώνει. Ανθρώπινα όντα με σκληρή καρδιά ενεργούν ενάντια στη φιλανθρωπία για να προκαλέσουν διχασμό, τον οποίο ο Διάβολος υποκινεί αυτήν τη στιγμή ενάντια στο Μυστικό Σώμα του Χριστού.

Πρέπει να προσεύχεστε, πρέπει να εκπληρώνετε την προσευχή, πρέπει να κάνετε πράξη το να είστε παιδιά του Βασιλιά και Κυρίου μας, εργαζόμενοι και ενεργώντας με τον τρόπο του Χριστού.

Ως παιδιά ενός τόσο θεϊκού Λυτρωτή, συνεχίστε χωρίς φόβο, με αυτοπεποίθηση και πίστη ότι όντας εκτελεστές της Θείας Θέλησης, θα έχετε την ανταμοιβή σας.

Σε προστατεύω με Θεία Εντολή, σε ευλογώ με το Σπαθί Μου.

ΠΙΣΤΗ, ΠΙΣΤΗ, ΠΙΣΤΗ.

Άγιος Μιχαήλ ο Αρχάγγελος

ΧΑΙΡΕ ΜΑΡΙΑ ΠΙΟ ΑΓΝΗ, ΣΥΛΛΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑ

ΧΑΙΡΕ ΜΑΡΙΑ ΠΙΟ ΑΓΝΗ, ΣΥΛΛΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑ

ΧΑΙΡΕ ΜΑΡΙΑ ΠΙΟ ΑΓΝΗ, ΣΥΛΛΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΛΟΥΖ ΝΤΕ ΜΑΡΙΑ

Αδέλφια και αδελφές:

Στην ενότητα στην οποία μας οδηγεί η πίστη στην Υπεραγία Τριάδα και στην Παναγία Μητέρα μας, συνεχίζουμε να τιμούμε κάθε Κάλεσμα που μας ανοίγει το δρόμο, ώστε καθώς το περπατάμε να μην είναι πια βαρύ , αλλά για να νιώθουμε ότι μας συνοδεύει ο Άγιος Μιχαήλ ο Αρχάγγελος και οι Λεγεώνες του καθώς και ο αγαπημένος μας Φύλακας Άγγελος, ο Σύντροφός μας στο δρόμο.

Με μεγάλη βεβαιότητα ας θυμόμαστε πολύ καθαρά ότι το Θείο Φως παραμένει μπροστά στον καθένα μας για να είμαστε ευλογημένοι από τον Χριστό και την Παναγία μας Μητέρα.

Ο Άγιος Μιχαήλ ο Αρχάγγελος, με τη δύναμη της πίστης και της αγάπης για τον Οίκο του Πατέρα, μας αναγγέλλει ότι η πνευματική προετοιμασία του καθενός μας ξεκινά κοιτάζοντας τον εαυτό μας εσωτερικά. Για να το κάνουμε αυτό, ας ζητήσουμε από το Άγιο Πνεύμα την ταπείνωση για να δούμε τον εαυτό μας όπως είμαστε. Τότε θα έχουμε μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουμε στην αναζήτησή μας για τον Χριστό και την Παναγία μας Μητέρα.

Δεν είναι στα ύψη που το ανθρώπινο πλάσμα συναντά τον Χριστό, αλλά στην ταπείνωση μιας ταπεινωμένης και ταπεινωμένης καρδιάς. Δεν είναι η υπερηφάνεια που είναι ο καλύτερος σύμβουλος, αλλά η ταπεινοφροσύνη, που οδηγεί τον άνθρωπο να προσκυνήσει τον Θεό και να δηλώσει ότι ο Θεός είναι ο Παντοδύναμος και ότι χωρίς τον Θεό δεν είμαστε τίποτα.

Αμήν

_______________________________________________________________

This entry was posted in Ελληνικά and tagged . Bookmark the permalink.