MAGI

______________________________________________________________

______________________________________________________________

Tietäjät kävelivät kaukaa tähden ohjaamana ihailemaan ja tarjoamaan kuninkaallisia lahjoja Jeesuksen vauvalle.

Meillä on tähti, joka opastaa meidät taivaaseen, meidän uskomme, meidän on vaalittava, koska uskon menettäminen on taivaan kompassin menettämistä . . . Meidän on suojeltava uskoamme sielun vihollisilta: lihalta, maailmalta ja Saatanalta ja hänen opetuslapsiltaan. Usko sallii uskoa näkemättä. Kristus sanoi: “Tuomas, onko sinulla uskoa, koska olet nähnyt minut? Ihmiset, jotka uskovat Minuun näkemättä Minua, ovat niitä, jotka ovat todella siunattuja!” (Joh. 20:29).

Usko johdattaa meidät Kristuksen luo eukaristiassa. Voimme vierailla lähimmässä kirkossa, koska Hän on läsnä tabernaakkelissa. Jokaisessa messussa kuulemme Jumalan sanan, palvomme Kristusta eukaristiassa ja muistelemme Kristuksen viimeistä ehtoollista, kärsimystä ja ylösnousemusta.

______________________________________________________________

This entry was posted in Suomalainen and tagged . Bookmark the permalink.