MAGI

______________________________________________________________

______________________________________________________________

Magi gik langvejs fra styret af en stjerne for at tilbede og tilbyde kongelige gaver til Baby Jesus.

Vi har en stjerne til at guide os til himlen, vores Tro, vi skal pleje, fordi at miste Troe er at miste kompasset til himlen . . . Vi skal beskytte vores Tro mod sjælens fjender: kødet, verden og Satan og hans disciple. Tro tillader at tro uden at se. Kristus sagde: “Thomas, har du tro, fordi du har set mig? De mennesker, der har tro på Mig uden at se Mig, er dem, der virkelig er velsignede!” (Johannes 20:29).

Troen fører os til Kristus i Eukaristien. Vi kan besøge den nærmeste kirke, fordi han er til stede i tabernaklet. I hver messe hører vi Guds ord, tilbeder Kristus i Eukaristien og mindes Kristi sidste nadver, lidenskab og opstandelse.

______________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.