Αφήστε το δρόμο Νωρίς το βράδυ

_______________________________________________________________

_______________________________________________________________

15 Φεβρουαρίου 2017

Επείγουσα έκκληση της Μαρίας, της Αγιοποιού προς τα παιδιά του Θεού

Μην μείνετε στο δρόμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της νύχτας.

«Η ειρήνη του Κυρίου μου να είναι μαζί σας, μικρά παιδιά της Καρδιάς Μου.

Παιδιά, οι μάχες μεταξύ καλού και κακού πρόκειται σύντομα να μπουν στον κόσμο σας.

Οι δυνάμεις του κακού εκτοπίζονται από τα παραδεισένια μέρη και πολύ σύντομα, οι μάχες θα διεξαχθούν στη Γη.

Η κακία και η αμαρτία των ανθρώπων αυτών των έσχατων καιρών είναι η πηγή δύναμης για τους δαίμονες. γι’ αυτό αυτές οι κακές δυνάμεις κατεβαίνουν στη Γη για να δυναμώσουν και να ξεκινήσουν τον Μεγάλο Αρμαγεδδώνα.

Προσέχετε πολύ, μικρά παιδιά, γιατί υπάρχουν ήδη στον κόσμο σας πολλές ψυχές κυριευμένες από τους δαίμονες. Να θυμάστε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εμπλακείτε σε διαμάχες και καυγάδες με τους δαιμονισμένους αδελφούς σας, γιατί η διαμάχη δεν είναι με σάρκα και αίμα, αλλά με τις δυνάμεις και τις αρχές, με τα κακά πνεύματα που κατοικούν στους ουράνιους τόπους. γιατί έχουν εντολή, δύναμη και κυριαρχία πάνω σε αυτόν τον σκοτεινό κόσμο.

Η δύναμη αυτών των ενσαρκωμένων πνευματικών οντοτήτων είναι τεράστια και ο μόνος τρόπος για να τις υπερνικήσουμε είναι με μαχητική προσευχή. με την επίκληση της δύναμης του Αγίου Πνεύματος του Θεού και της δύναμης του Πολύτιμου Αίματος και των Πληγών του Αγαπημένου Μου Υιού.

Τα κακά πνεύματα περιφέρονται ήδη τις πρώτες πρωινές ώρες της νύχτας, αναζητώντας τα σώματα των ψυχών που βρίσκονται μακριά από τον Θεό για να τα κυριεύσουν. Μη μένετε, παιδάκια μου, στο δρόμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της νύχτας, για να μην επιφέρετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Οι στρατιές του κακού θα σας επιτεθούν από όλες τις πλευρές, ειδικά μέσα από τις πνευματικές πόρτες που ανοίγουν με ανομολόγητες και αμετανόητες αμαρτίες. Σε όλους τους τομείς της ζωής σας, θα αντιμετωπίσετε επιθέσεις από τον κακό. οι χειρότεροι εχθροί θα είναι οι συγγενείς του εαυτού σου. Ο κόσμος πρόκειται να μπει σε διαμάχες και πολέμους και το αίμα των ανθρώπων θα χυθεί σε πολλά έθνη.

Τα μυαλά των ανδρών θα είναι πεδίο μάχης και μέσα τους θα δίνονται οι πιο δυνατοί αγώνες για την ελευθερία σου. Παιδιά, φέρτε κάθε αιχμάλωτη σκέψη σε υπακοή στον Ιησού Χριστό (Β Κορινθίους 10:5).

Αφιερώστε τον εαυτό σας κάθε μέρα στο Αίμα του Γιου Μου και επεκτείνετε αυτή την αφιέρωση στους συγγενείς σας. Είθε η υλική και πνευματική σας ζωή να σφραγιστεί με το Αίμα του Υιού Μου, καθώς και το μυαλό και οι αισθήσεις σας.

Στο μικρό βιβλίο με τις προσευχές και τα κομποσκοίνια του Καλού Ποιμένα που δόθηκε στο όργανό μας Ενώχ, θα βρείτε προσευχές και κομποσκοίνια που θα σας εξυπηρετήσουν για τον πνευματικό αγώνα κάθε μέρας. προσευχήσου τους μαζί με τις προσευχές της Πνευματικής Πανοπλίας, για να αποκρούσεις τις επιθέσεις που θα σου στείλουν οι δαίμονες για να σου κλέψουν την ειρήνη και την ψυχή σου.

Λαέ του Θεού, είστε ο μαχητικός στρατός Μου. να είστε προετοιμασμένοι και να υπακούτε σε όλες τις οδηγίες που σας στέλνουμε μέσω των αγγελιαφόρων μας αυτών των έσχατων καιρών, ώστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας από τις επιθέσεις των στρατευμάτων του κακού.

Μείνετε σε εγρήγορση, σε εγρήγορση και σε εγρήγορση, αποτρέποντας ανά πάσα στιγμή τις επιθέσεις εναντίον του μυαλού σας. Να θυμάστε ότι ο αντίπαλός μου σας γνωρίζει και γνωρίζει τις αδυναμίες σας. γι’ αυτόν τον λόγο, θα επιτεθεί στο μυαλό σας για να μπορέσει να ελέγξει ολόκληρο το είναι σας και έτσι, να μπορέσει να κυριαρχήσει πάνω σας και να σας κάνει να χάσετε την ψυχή σας.

Έτσι, τα παιδιά Μου έχουν πάντα στα χέρια σας τη δύναμη του Ιερού Μου Ροδαρίου και το προσεύχονται πρωί και βράδυ για να είστε προστατευμένοι. Αφιερώστε τον εαυτό σας στις Δύο Καρδιές μας το συντομότερο δυνατό και επεκτείνετε αυτή την αφιέρωση στους συγγενείς σας.

Φορέστε την Πνευματική Πανοπλία πρωί και βράδυ και υπακούστε όλες τις οδηγίες μας για να παραμείνετε νικητές.

Είθε η ειρήνη του Κυρίου Μου να παραμείνει μέσα σας.

Η Μητέρα σου, η Μαρία η Αγιεύτρια, σε αγαπάει.

Αφήστε τα μηνύματά Μου να γίνουν γνωστά σε όλη την ανθρωπότητα, μικρά παιδιά της Καρδιάς Μου».

Πηγή: mensajesdelbuenpastor

_______________________________________________________________

This entry was posted in Ελληνικά and tagged . Bookmark the permalink.