Παραβολή της Συκιάς

______________________________________________________________

______________________________________________________________

«Πάρτε τη συκιά ως παραβολή: μόλις τα κλαδιά της γίνουν εύκαμπτα και βγουν τα φύλλα της, ξέρετε ότι το καλοκαίρι είναι κοντά. Έτσι, μαζί σας όταν βλέπετε όλα αυτά τα πράγματα: να ξέρετε ότι είναι κοντά, ακριβώς στις πύλες. Αλήθεια σας λέω, πριν φύγει αυτή η γενιά, όλα αυτά θα έχουν γίνει». (Ματθαίος 24:32-34)

Η Μεγάλη Θλίψη δείχνει ότι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού είναι επικείμενη.

«Και ο πονηρός θα εμφανιστεί φανερά. Ο Κύριος θα τον καταστρέψει με την πνοή του στόματός του και θα τον αφανίσει με την ένδοξη εμφάνισή του κατά τον ερχομό του. Αλλά ο ερχομός του πονηρού θα σηματοδοτηθεί από το ότι ο Σατανάς θα εργάζεται σε κάθε είδους πλαστά θαύματα και σημεία και θαύματα, και κάθε πονηρή απάτη στοχεύει σε εκείνους που βρίσκονται στο δρόμο προς την καταστροφή επειδή δεν θα δεχτούν την αγάπη της αλήθειας και έτσι να σωθείς. Και ως εκ τούτου, ο Θεός στέλνει πάνω τους μια δύναμη που παραπλανά τους ανθρώπους, ώστε να πιστεύουν ό,τι είναι ψέμα, και για να καταδικαστούν όλοι όσοι δεν πιστεύουν την αλήθεια και απολαμβάνουν την κακία». (2 Θεσσαλονικείς 2:8-12)

Ο Αντίχριστος θα κυριαρχήσει στον κόσμο κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Θλίψης αναζητώντας ανθρώπους που απορρίπτουν τον Χριστό ως Σωτήρα τους. Αναζητήστε και αγκαλιάστε τον Χριστό τώρα.

______________________________________________________________

This entry was posted in Ελληνικά and tagged . Bookmark the permalink.