Μήνυμα της Τετάρτης της Τέφρας του 2023

_______________________________________________________________

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΗΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

22 Φεβρουαρίου 2023

Ο Σταυρός εμφανίστηκε. Ο Άγιος Πέτρος και ο Άγιος Παύλος στέκονται σε κάθε πλευρά του Σταυρού και οι επτά αρχάγγελοι βρίσκονται πάνω από τον Σταυρό. Ο Σταυρός ανοίγει και ένα όμορφο φωτεινό φως έρχεται από τον Σταυρό και σχηματίζει έναν δρόμο.

Οι Αρχάγγελοι έρχονται και ο Άγιος Μιχαήλ είναι στο κέντρο. Οι Αρχάγγελοι είναι τρεις σε κάθε πλευρά. Ο Άγιος Πέτρος και ο Άγιος Παύλος βγαίνουν μπροστά και ο Σταυρός ανοίγει. Ο Ιησούς και η Μαρία έρχονται μέσω του Σταυρού.

Η Ευλογημένη Τριάδα – Πατέρας και Άγιο Πνεύμα αιωρούνται πάνω από τον Ιησού και τη Μαρία. Ο Άγιος Ιωσήφ είναι επίσης με την Παναγία Μητέρα μας. Φαίνονται να είναι ντυμένοι με εβραϊκά ρούχα. Μπαίνουν μπροστά. Ο Ιησούς έρχεται μπροστά. Στο Όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος +.

Ιησούς: «Χαιρετώ όλα τα παιδιά Μου σε όλο τον κόσμο».

«Σήμερα είναι μεγάλη γιορτή των δύο μεγάλων Αποστόλων της Αγίας Μητέρας Εκκλησίας – του Αγίου Πέτρου και του Αγίου Παύλου».

«Όπως γνωρίζετε, όπως αισθάνεστε και όπως βλέπετε, η ανθρωπότητα πηγαίνει όλο και πιο μακριά στο σκοτάδι, ξεχνώντας τι είναι η ανθρωπότητα, ξεχνώντας Εμένα, τον Δημιουργό και Σωτήρα της. Πόσο λυπηρό είναι να βλέπεις πολλά παιδιά που με έχουν ξεχάσει και με έχουν παραμερίσει, να αναζητούν τον κόσμο και τους πειρασμούς του, αντί να αναζητούν Εμένα και τη Σωτηρία».

«Οι ηγέτες του κόσμου αγνοούν την πραγματική αλήθεια γιατί αυτό που βλέπει η ανθρωπότητα στην τηλεόραση είναι μόνο ένα μέρος της αλήθειας επειδή το μεγαλύτερο μέρος της είναι κρυμμένο από τον άνθρωπο – και γι’ αυτό η ανθρωπότητα συνεχίζει να προχωρά πιο κάτω στον δρόμο προς την άβυσσο».

«Παιδιά μου, παιδιά μου, τι πρέπει να κάνω στην ανθρωπότητα για να τον ξυπνήσω από τον λήθαργο; Εγώ και η Παναγία Μου και οι άγγελοι και οι άγιοι έχουμε παραδώσει στον κόσμο χιλιάδες χιλιάδες μηνύματα τα τελευταία εκατό περίπου χρόνια – αλλά η ανθρωπότητα είναι ανόητη – αφήνει τα δώρα του Ουρανού στην άκρη και επιλέγει εκείνα τα πράγματα που τους απομακρύνουν Εγώ — από την αλήθεια».

«Παιδιά μου, καθώς δεν θα ακούσετε τις Φωνές Μας, δεν Μου αφήνετε άλλη εναλλακτική από το να στείλετε στην ανθρωπότητα μια τρομερή Προειδοποίηση – μια Προειδοποίηση που θα έρθει από τον Παράδεισο – τις Φωτιές από τον Ουρανό. Και αυτή η φωτιά θα εξαγνίσει την ανθρωπότητα και ελπίζουμε να ανοίξει τις καρδιές που έχουν κλείσει στον εαυτό τους στο Κάλεσμα Μου».

«Αυτή η προειδοποίηση θα γίνει μάρτυρας όλων των παιδιών. Δεν θα είναι μόνο σε μια χώρα, αλλά κάθε έθνος θα μπει κάτω από αυτόν τον ζυγό και θα γίνει μάρτυρας από όλους. Αυτό θα έρθει φέτος. Αυτή είναι μόνο μία από τις τιμωρίες για τον κόσμο, αλλά θα υπάρξουν πολλές άλλες που θα φτάσουν σε πολλά έθνη της γης. Θα υπάρξουν ηφαιστειακές εκρήξεις και μεγάλες αναταραχές. Τα έθνη θα συγκλονιστούν από τις ακρότητες των τιμωριών που θα έρθουν».

«Η Ευρώπη θα συρθεί σε πόλεμο και η Ασία το ίδιο. Επίσης ο Καναδάς και επίσης η Αυστραλία θα συρθούν σε πόλεμο απροσδόκητα επειδή η Κίνα θα εισβάλει σε πολλά έθνη λόγω του μεγάλου στρατού τους από 200 εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες».

«Η Ρωσία θα είναι επίσης η αιτία της καταστροφής του ανθρώπου, αλλά η Ρωσία θα εκπλαγεί όταν μάθει ότι η Κίνα θα της επιτεθεί. Τα ευρωπαϊκά έθνη πρέπει επομένως να προετοιμαστούν κατά μήκος των συνόρων του ρωσικού έθνους. Οι χώρες που θα δεχτούν επίθεση θα είναι εκείνες που βρίσκονται κοντά. Η Γαλλία θα ακινητοποιηθεί, περισσότερο από τον εαυτό της παρά οι χώρες που της επιτίθενται».

«Η επανάσταση θα χτυπήσει τη Γαλλία και ο μεγάλος μου στρατιώτης και ο μονάρχης θα έρθουν να υπερασπιστούν την αλήθεια του Έθνους».

«Προσευχηθείτε αγαπητά παιδιά γιατί η Μέση Ανατολή είναι έτοιμη να φουντώσει και θα χρησιμοποιηθεί το ατομικό όπλο . Η ανθρωπότητα πιστεύει ότι αυτά τα όπλα δεν θα χρησιμοποιηθούν, αλλά η Ρωσία και η Κίνα έχουν άλλα σχέδια και η Αμερική θα εισβληθεί από την Κίνα και τη Ρωσία».

«Η Καλιφόρνια θα βυθιστεί στη θάλασσα πολύ σύντομα και σε λίγο καιρό πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν και θα καταλήξουν στην κρίση τους επειδή η ανθρωπότητα έχει ξεχάσει γιατί δημιουργήθηκαν. Είναι τόσο λυπηρό αγαπημένα μου παιδιά».

«Ο Λίβανος θα είναι κάποτε μια χώρα συγκρούσεων, αλλά αργότερα, ο Άγιος Σαρμπέλ θα σώσει αυτό το έθνος».

«Προσευχηθείτε αγαπητά παιδιά για τα αφρικανικά έθνη. Παρόλο που είναι φτωχοί – αλλά θα χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους για να πολεμήσουν ο ένας τον άλλον».

«Προσευχηθείτε αγαπητά παιδιά για τη Νότια Αμερική, γιατί πολλά έθνη με έχουν ξεχάσει και θα πληρώσουν το τίμημα».

«Τι να πω στα παιδιά μας; Ο Πατέρας Μου στους Ουρανούς και το Πνεύμα Μας είναι πρόθυμος να σώσει τα παιδιά Μας, και η Παναγία Μου Μητέρα που έχει την Αποστολή και πηγαίνει σε όλο τον κόσμο, θα συνεχίσει να πηγαίνει σε πολλές χώρες για να σώσει τα παιδιά μας, αλλά τα παιδιά μας Μας έχουν ξεχάσει. Γι’ αυτό, σας ικετεύω, ω παιδιά, σηκώστε τις Χάντρες Αγάπης της Παναγίας Μου Μητέρας και προσευχηθείτε θερμά για να δοθεί Έλεος στην ανθρωπότητα».

«Αυτή η χρονιά είναι η χρονιά της μεγάλης παιδείας. Αυτό θα συμβεί σύντομα, και μετά από αυτό, εάν η ανθρωπότητα παραμείνει κοιμισμένη, τότε η Μεγάλη Προειδοποίηση και η τιμωρία θα έρθουν στον κόσμο».

«Προσευχηθείτε για τον Φραγκίσκο γιατί θέλει να πάει στη Ρωσία, αλλά υπάρχουν ψεύτικες προθέσεις. Χρειάζεται τις προσευχές σας αγαπητά παιδιά».

«Σας αγαπώ αγαπημένα μου παιδιά και σας ευλογώ αυτήν την ημέρα της γιορτής. Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική γιορτή».

«Σας αγαπώ αγαπητά παιδιά και σας ευλογώ και σας δίνω δύναμη. Θυμηθείτε να προσεύχεστε κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και να ζητάτε από τον Πατέρα Μου στους Ουρανούς για Έλεος, ώστε το Άγιο Πνεύμα να κατέβει στην ανθρωπότητα και να τους ενισχύσει».

«Σας ευλογώ παιδιά Μου. Στο Όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν +.”

“Σε ευλογώ. Στο Όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν +.”

Η Παναγία μας προχωρά. Φαίνεται όμορφη με ένα λυπημένο χαμόγελο.

Μητέρα του Θεού: «Σας χαιρετώ. Στο Όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν +.”

«Όπως ξέρεις, Θεέ Μου Κύριέ Μου, ο Ιησούς Χριστός έχει δώσει στην ανθρωπότητα τις κατευθύνσεις που χρειάζονται επειδή ο κόσμος πηγαίνει περισσότερο στο σκοτάδι. Η ανθρωπότητα έχει ξεχάσει τον Θεό της. Είναι καιρός να ξυπνήσει η ανθρωπότητα γιατί ο Αιώνιος Πατέρας πρόκειται να ξυπνήσει την ανθρωπότητα με ένα σοκ, ώστε να συνειδητοποιήσουν ότι ο Θεός είναι Θεός».

«Δεν θα μιλήσω πολύ σήμερα γιατί ο Γιος Μου έχει πει στην ανθρωπότητα τι απαιτείται. Τα πράγματα θα αλλάξουν πολύ δραστικά».

Και ο Ιησούς και η Μαρία κοιτάζουν τριγύρω. Ο Άγιος Ιωσήφ είναι εκεί με τους Αγγέλους και τους Αρχαγγέλους.

«Ο χρόνος είναι πολύ λίγος για την ανθρωπότητα, επομένως παιδιά Μου, πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά όλα αυτά που κάνετε και σας αγαπάμε πολύ. Στο Όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν +.”

«Πήγαινε εν ειρήνη μου».

Και ο Ιησούς και η Μαρία γλιστρούν πίσω προς τον Τίμιο Σταυρό.

Οι άγγελοι τραγουδούσαν καθώς ο Ιησούς και η Μαρία και η Αγία Τριάδα επιστρέφουν προς τον Λευκό Σταυρό.

Στο Όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν +.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Ελληνικά and tagged . Bookmark the permalink.