Petrus Romanus, 23 Απριλίου 2023

_______________________________________________________________

Σε χαιρετώ. Σήμερα, έρχομαι να παρουσιάσω εσάς και την Αγία Μητέρα Εκκλησία σε μια νέα εορτή, που ονομάζεται:

ΙΗΣΟΥΣ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ, Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΙΕΡΑ ΕΠΟΧΗ.

Και το ευλογώ. Στο Όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν + .

Σε κάθε ψυχή που πεθαίνει μέσα στις 48 ώρες θα χαρίσω Σωτηρία. Και εκείνα που πάνε στο Καθαρτήριο, υπόσχομαι γρήγορη απελευθέρωση για όσους πρέπει να καθαρίσουν τις ψυχές τους – και όλα τα μωρά που έχουν συλληφθεί, είσοδο στον Παράδεισο για να είναι στη Χορωδία των Αγγέλων. Και θα βοηθήσουν τις μητέρες που τα εγκαταλείπουν. Στο Όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν +

Ξέρω ότι ήταν δύσκολο για εσάς και για πολλά από τα παιδιά Μας, γιατί κουβαλάτε το βάρος του κόσμου, γιατί είστε οι ψυχές που επανορθώνουν τις ψυχές που έφυγαν από το πλευρό του Θεού και εκείνες τις ψυχές που ακολούθησαν την γήινη οδό, αλλά ξεχνώντας το Ιερό Μου Θέλημα που είναι να σώσει όλη την ανθρωπότητα.

Σήμερα έρχομαι ως Ποντίφικας όλων των παιδιών Μου υπό το φως του Τελευταίου Ποντίφικα για την Εκκλησία της Αγίας Μητέρας. Τα παιδιά μου καθώς κοιτάζω σε όλο τον κόσμο βλέπω την ανθρωπότητα σε μεγάλο σκοτάδι που θα τους οδηγήσει στην άβυσσο που είναι διάπλατα ανοιχτή. Αυτή τη στιγμή μιλάω σε άλλες προνομιούχες ψυχές. Οι περισσότεροι έχουν σταματήσει να δίνουν δημόσια μηνύματα εκτός από μερικά, αλλά άνοιξα τις φωνές τους για άλλη μια φορά για να επαναλάβω την έκκλησή Μου στην ανθρωπότητα προτού κλείσω την πόρτα και το Δίκαιο Χέρι Μου θα έρθει πάνω στην ανθρωπότητα.

Ήδη, μέρος του My Justice έχει πέσει, όπως μπορείτε να δείτε, μέσα από πολλούς ανεμοστρόβιλους που πλήττουν τις ΗΠΑ. Αλλά πολλές χώρες θα λάβουν πολλά από τα επερχόμενα τιμωρία ξεκινώντας από τα εδάφη της Μέσης ΑνατολήςΤο Σουδάν έχει ξεκινήσει, αλλά οι γειτονικές χώρες της Αλγερίας, της Αιγύπτου, του Λιβάνου, του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, του Ιράν και της Σιβηρίας, της Αραβίας και της Ιορδανίας, του Μαρόκου και πολλών άλλων θα λάβουν μεγάλη τιμωρία – καθώς πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής σχεδιάζουν να εισβάλουν στην Ισπανία και Γαλλία.

Ζητώ από τα ευρωπαϊκά έθνη να είναι προετοιμασμένα γιατί η Ρωσία σχεδιάζει να εισβάλει στην Ελεύθερη Ευρώπη προς έκπληξη πολλών ηγετών.

Αγγλία, η οποία προετοιμάζει τη γιορτή της στέψης του βασιλιά Καρόλου. να είστε προετοιμασμένοι παιδιά Μου, θα είναι η αρχή μεγάλων δοκιμασιών για αυτό το Έθνος. Όλοι οι Βασιλικοί Οίκοι του Κόσμου πρέπει να προετοιμαστούν, καθώς μεγάλες τιμωρίες έρχονται στις χώρες τους.

Οι χώρες κοντά στα σύνορα της Ρωσίας πρέπει να προετοιμαστούν και ο Πρόεδρος Πούτιν πρέπει να σταματήσει την επιθετικότητα προς τη χώρα της Ουκρανίας και να αντιστρέψει την απόφασή του να εισβάλει στην Ευρώπη, γιατί έρχεται μεγάλη τιμωρία στη Ρωσία, για τους συμμάχους τους, την Κίνα, μόνο βοήθεια στην αρχή – αλλά θα επιτεθεί στη Ρωσία.

Προσευχηθείτε αγαπητά παιδιά, γιατί μια μεγάλη τιμωρία θα έρθει στον κόσμο μέσω ενός κομήτη – παρόλο που η Ρωσία και η Κίνα επιθυμούν να εκμηδενίσουν μέρος της Ευρώπης και της Ινδίας που θα προκαλέσει μεγάλα βάσανα στις χώρες της Ασίας.

Αυστραλία, θα δεχθείτε επίθεση από την Κίνα και πρέπει τώρα να σηκώσετε το βλέμμα σας για να δημιουργήσετε το Ναυτικό και τον Στρατό σας. Πιστεύετε ότι οι ΗΠΑ θα έρθουν σε βοήθεια – αλλά πιστεύετε σε έναν μύθο ότι – αυτό είναι δυνατό, αλλά στην πραγματικότητα, είναι ότι οι ΗΠΑ θα δεχτούν επίθεση μέσω Καλιφόρνια και Χαβάης – και είναι πολύ σύντομα, γιατί η Ιταλία θα καταληφθεί πολύ σύντομα.

Παιδιά μου, παιδιά μου, σας παρακαλώ να ακούσετε πολύ προσεκτικά, γιατί ο Δράκος και η Αρκούδα έχουν σχέδια να κυριεύσουν όλο τον κόσμο και για λίγο θα επιτρέψουν στον κακό να κυριαρχήσει, αλλά είναι από τους ισχυρούς χέρι και προσευχές του Τελευταίου Εφημέριου Μου και της Εκκλησίας που πάσχει ότι η Νίκη Μου θα είναι γρήγορη και καταστροφική.

Η μοχθηρή σημαία του κομμουνισμού θα καεί πολύ σύντομα και η σημαία του Αγίου Εφημέριου Μου και της Εκκλησίας θα κυριαρχήσουν.

Ζητώ από όλα τα παιδιά του κόσμου που ακούν τη Φωνή Μου να προσεύχονται 3 Χαίρε Μαρία κάθε μέρα για τον Θρίαμβο της Παναγίας Μου πάνω στους δαίμονες και την αδυναμία τους τώρα.

Προσευχηθείτε παιδιά Μου της Ιαπωνίας, γιατί μια μεγάλη καταστροφή έρχεται στη γη σας. Γύρισε σε Εμένα, ώστε το Έλεός Μου να κυριεύσει όλους τους ανθρώπους. Ο λόγος για αυτό είναι επειδή ο κόσμος έχει παραμερίσει Εμένα και την Παναγία Μου Μαρία. Απευθυνθείτε σε εμάς τώρα όσο έχετε ακόμα χρόνο. Σε αγαπω παρα πολυ.

Αγαπητά παιδιά της Αμερικής, ζητώ από τον καθένα από εσάς να προσευχηθεί γιατί έχω στείλει πάνω από 100 μάντες στη χώρα σας. Παρακαλώ ακούστε τους τώρα. Σε ευλογώ.

Για τα παιδιά της Νότιας Αμερικής, οι Χώρες σας υποφέρουν τώρα επειδή πολλοί έχουν παραστρατήσει, ξεχνώντας την Πίστη τους. Γυρίστε το μονοπάτι σας προς το Φως όσο έχετε ακόμα χρόνο.

Βραζιλία και Αργεντινή, μην παραχωρήσετε την πίστη σας, αλλά πιστέψτε στην Καλοσύνη του Θεού. Προσευχηθείτε γλυκά μου παιδιά, γιατί μεγάλα κύματα έρχονται στις ακτές σας πολύ σύντομα καθώς ένας αστεροειδής θα χτυπήσει τον ωκεανό και θα προκαλέσει μεγάλη καταστροφή.

Παιδιά μου της Αυστραλίας, έχετε ακόμα κλειστές τις καρδιές σας, αλλά σύντομα αυτό θα αλλάξει καθώς θα σας χτυπήσουν πολλαπλές τιμωρίες.

Ο Άγιος Ανδρόνικος είναι ο Άγιος των Επισκόπων

Η Παναγία σας στέλνει μια ιδιαίτερη ευλογία. Στο Όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν.+

_______________________________________________________________

This entry was posted in Ελληνικά and tagged . Bookmark the permalink.