Luz de Maria, 24 АПРИЛ 2023 Г

_______________________________________________________________

ПОСЛАНИЕ НА СВЕТИ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ ДО ЛУЗ ДЕ МАРИЯ

24 АПРИЛ 2023 Г

[Вижте уебсайта: https://revelacionesmarianas.com/]

Чеда на нашия Цар и Господ Исус Христос, обръщам се към вас по Божествената воля.

Възлюбени на нашия Цар и Господ Исус Христос:

БЛАГОСЛОВЕНИЯТА НА БОЖЕСТВЕНАТА РЪКА СЕ ИЗЛИВАТ ВЪРХУ ВСЕКИ ЧОВЕК. ЧОВЕШКИЯТ РОД ПРИТЕЖАВА ИЗОБИЛИЕ ОТ ДОБРИ ОТ БАЩИНИЯ ДОМ – всичко това, за да бъде пътуването през живота по-поносимо, когато пътят е тежък.

Това поколение ще се преобрази духовно, след като извърши тежки грешки спрямо себе си, като се отрече от Пресветата Троица и нашата Царица и Майка.

Деца на нашия Цар и Господ Исус Христос, вие приемате форми на модернизъм, които Го оскърбяват тежко; вие работите и действате против Божията Воля и по този начин се покланяте на Сатана, напомняйки за голямото объркване на Вавилонската кула (вж. Бит. 11:1-9).

НАШИЯТ ЦАР И ГОСПОД ИСУС Е ПОЗВОЛИЛ ТВОРЕНИЕТО ДА СЕ ПРОЯВИ, ЗА ДА ИЗМИЕ ТОЛКОВА МНОГО ГРЯХ, КОЙТО СЪЩЕСТВУВА НА ЗЕМЯТА.

Човечеството отказва да признае какво се случва на едно или друго място, подигравайки се на Божествената милост към Неговите деца. Ще видите природни феномени, които не сте изпитвали досега; всред голямото страдание самата природа се опитва да накара човешката раса да се обърне и да се отрече от Дявола.

Аз защитих Престола на Отца срещу хитростите на Дявола (Откр. 12:7-10); Ще го защитя отново с моите Небесни легиони и всички човешки същества ще видят Триумфа на Непорочното Сърце на нашата Кралица и Майка, „което ще смаже главата на адската змия“ (Бит. 3:15).

Деца на нашия Цар и Господ Исус Христос, велики и сериозни събития от всякакъв вид започват сред човечеството, което ви кара да осъзнаете, че това, което се случва, не е нормално, а че това са знаци и сигнали за времето, в което се намирате жив. Не ви говоря за края на света – той все още не е тук (1).

ЗАЩИТЕТЕ СЕМЕЙСТВАТА СИ:

Дяволът атакува особено институцията на семейството (2). Не давайте възможност на Дявола да действа чрез вашето неблагоразумие: бъдете предпазливи.

Има много слуги на злото, които водят хората до объркване, дотолкова, че дават воля на езика си, а човечеството, без да разбира , се отвръща от Божествената Воля. Точно както оплакването се разпространява по земята, така и болката напредва по цялата земя.

Призовавам ви да се молите човешките същества да разпознаят и да продължат да бъдат обединени с волята на Отец.

Призовавам ви да се молите за следващото голямо земетресение, което ще разтърси Огнения пръстен, ударяйки в посока Америка.

Призовавам ви да се молите и да поправяте младите хора.

Призовавам ви да се молите за следващия (3), знак за война, за болка сред народите, за човешка нестабилност и икономически колапс.

Продължете да сте обединени в братство, в любовта на нашата кралица и майка. Ходете с увереността, че злото никога няма да възтържествува над Църквата (вж. Матей 16:18-19) на нашия Цар и Господ Исус Христос.

Продължавайте с увереността, че нашият Цар и Господ Исус Христос ви обича и защитава. Вървете без спиране, без несигурност: „не давайте бисерите си на свинете” (Мат. 7:6).

Благославям те.

св. Архангел Михаил

ЗДРАВИ МАРИЯ ПРЕЧИСТА, БЕЗ ГРЪХ ЗАЧЕНАТА

ЗДРАВИ МАРИЯ ПРЕЧИСТА, БЕЗ ГРЪХ ЗАЧЕНАТА

ЗДРАВИ МАРИЯ ПРЕЧИСТА, БЕЗ ГРЪХ ЗАЧЕНАТА

(1) Това не е краят на света:

(2) По отношение на семейството:

(3) Кървави луни (изтегляне):

КОМЕНТАР НА ЛУЗ ДЕ МАРИЯ

Братя и сестри,

Свети Архангел Михаил ни предупреждава да побързаме да променим живота си и да се стремим да станем по-подобни на Христос.

Целта е да спасим душите си и да постигнем вечен живот: за това имаме Христос, Върховният и Вечен Свещеник, Който установи свещенството за нас и Който остана с нас в светата Евхаристия.

Нека изпълняваме Божия Закон, както Той ни заповядва, и нека го изпълняваме като истински католици, свидетелствайки за делото и действието на Христос.

Кой е като Бог? Няма друг като Бог!

амин

________________________________________________________________

This entry was posted in Български and tagged . Bookmark the permalink.