Category Archives: Jawa

Javanese

Petrus Romanus, July 3, 2021 (JAWA)

________________________________________________________________ Pesen 831 – 3 Juli 2021 | Pebble Cilik (littlepebble.org) PANGERAN KAMI: “Aku Mberkahi kowe, Rock Putihku – Rock of Kaslametan kanggo Greja Ibu Suci lan aku nampani sampeyan ing kene dina iki: Kanthi Jeneng Rama lan Putra lan Roh … Continue reading

Posted in Jawa | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, July 3, 2021 (JAWA)