Petrus Romanus, 22. Helmikuuta 2021

______________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/02/24/message-824-in-slovak-22-february-2021/#more-7835

WILLIAM: Näen Ristin – se on hyvin valkoinen ja Kolme Suurta Enkeliä seisoo Ristin yläpuolella ja valkoinen silkkinen ‘katu’ muodostuu Ristiltä minun luokseni. Valkoisen Ristin yläpuolella on seitsemän tähteä, hehkuvia.

Valkoinen Risti avautuu ja näen Jeesuksen ja Neitsyt luiskahtavan alas. Herramme vieressä on Pyhä Pietari ja Neitsyt Marian vieressä on Pyhä Paavali . Heidän takanaan on monia, monia Enkeleitä. Jeesuksen, Marian ja heidän edessään olevien pyhien edessä he ojensivat kätensä ja asettivat ne sidokseen. He koskettavat toisiaan. Jeesus kehottaa minua katsomaan, ikään kuin heillä olisi kädestä kiinni – mutta ennen heitä ja vielä enemmän, Jeesus, heidän kätensä väliin muodostuu miekka, joka on kiinnitetty tähän miekkaan Pyhän Pietarin avaimet . Jeesus puhuu:

Herramme: ”Poikani, tämä on merkki siitä, mikä tulee hallituskaudella Paavi Pietari II: na. Avaimet ovat niitä, jotka on jo annettu sinulle, ja miekka on se, mitä Pietari ja Pyhä Paavali antavat sinulle nyt. 

WILLIAM: Miekka on kultainen miekka, ja Jeesus nostaa sen ylös ja tulee yli. Jeesus ojensi minulle miekan ja sanoi:

Herramme: “Tässä on jumalallisen totuuden miekka , jota käytät nyt Pietarina II.”

WILLIAM: Jeesus antaa minulle miekan – Pyhän Pietarin avaimet ovat miekkakahvassa.

Herramme: ”Sinä, poikani, olet” jumalallisen valon ja rakkauden enkeli ”, ja tällä miekalla voitat Pahan henkilökohtaisesti ja kaikki maan päällä olevat demonit, kun annan sinulle ohjeet. Siunaan sinua, minun ‘jumalallisen rakkauden ja totuuden enkeli’ : Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

WILLIAM: Jeesus suuteli minua ja palasi takaisin Neitsyt Marian kanssa.

Jeesus tulee eteenpäin ja tekee ristimerkin: ”Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

Herramme: ”Siunaan sinua, poikani ja kaikki jumalallisen valon lapseni. + Tänään vietämme Pyhän äiti-kirkon kahta profeettaa, Pyhää Pietaria ja Pyhää Paavalia . Tänään olen nimittänyt heidät erityisiksi jumalallisen totuuden enkeleiksi. He ovat kumppanisi, kunnes saat lopulta palkkasi. He auttavat sinua ottamaan ristisi ja rakentamaan kirkkoni maan päälle ja valmistamaan sen toista tulemusta varten , jolloin tulen suureen kirkkauteen ja voimaan.

Kirkossa on tällä hetkellä monia koettelemuksia ja koettelemuksia, joissa lapsiani vedetään maapallon päästä toiseen. He kärsivät kovasti, sillä minun on tullut aika lähettää johtaja ja kirkkoherra voittamaan paha ja palauttamaan lapset, ennen kuin on liian myöhäistä. “

” Jäännöskirkon on noustava tarkistaakseen Paha ja hänen suunnitelmansa. Lähetän nyt sinulle ‘jumalallisen rakkauden ja valon enkelin’ palauttamaan valtakuntani maan päällä, valmistamaan lapsiani paluuksi maan päälle kaikella kirkkaudellaan. “

Pysy rauhassa, pyhä poikani, kun valmistaudun vapauttamistasi, jotta voit ohjata ja ruokkia lampaita, joilla ei ole johtajaa, koska paavi Benedictin poistamisen aika on hyvin lähellä ja monet Pyhäni tuhoutuvat. Paikkoja maan päällä. Kehotan ihmiskuntaa valmistautumaan, sillä päivät on laskettu muutamaan. Aika kurituksen on lähellä, sillä suuri tapahtumat ovat käymässä.”

“Kehotan pyhää ranskalaista hallitsijaani valmistautumaan, koska on tullut aika valmistautua suuren mullistuksen alkamiseen. Rukoilkaa, kansani, seuraavan paavi, paavi Pietari II, puolesta ja rukoilkaa Ranskan hallitsijaa , koska he liittyvät pian, voittamaan Paha ja hänen pahat voimansa, kun vallankumouksen aika on lähellä. “

Pyhä Poikani, William, aikaasi on lähellä, kun lähetän sinut moniin maihin tuomaan toivoni ja rohkaisun sanani. Älä pelkää eikä vaivaa vihollisia, sillä he vapisevat ollessasi sinun edessäsi. Poika, ne, joiden olet tavannut sinut monin tavoin, tulevat elämääsi, mikä hämmästyttää vihollisiasi. Ota rohkeutta ja ota miekka mukaasi, koska voitat vihollisen. “

” Näkijät eivät ole vielä yhtenäisiä, vaikka olisitkin yrittänyt kovasti, mutta ole varma, että he tietävät, kun on oikea aika.”

” Japanilaiset lapseni : Olen hyvin kiitollinen kansakuntasi lapsille, koska harvat uskovat – mutta tietävät tämän: monet, monet tuhannet kääntyvät hyvin pian, kun monia rangaistuksia on tulossa.”

Taiwanin lapseni , rukoilkaa ja luottakaa minuun, vaikka maanne joutuisi koetuksiin. Voit olla varma, että säästän monia. Luota minuun, sillä tulen ja lähetän uskollisen aiheeni, josta tulee Pyhän Äiti-kirkon viimeinen kirkkoherra . Älä pelkää, suloiset lapset, koska rakastan sinua kovasti. “

Hongkongin ihmisille : rukoile minua, jumalallista kuninkaata, jota monet teistä rakastavat. Olen kuullut rukouksesi, mutta muista, että Kiina haluaa ottaa haltuusi maasi, mutta tiedä, se ei kestä kauan, koska minulla on suunnitelmani tälle suurelle maalle, koska se kääntyy, kun sitä on käytetty kurittamiseen ihmissuvun, koska monet lapsistasi uskovat Minuun. Rukoilkaa, rakkaat lapset ja tiedätte, että Pyhällä Äidilläni ja minulla on teille erityissuunnitelmat. “

“Monet ihmiset maailmassa, ovat antaneet periksi Pahan suunnitelmille, ja yksi tapa, jolla Paha on pystynyt hallitsemaan ihmissuvua, tapahtuu rokotteen kautta , joka asetetaan suloisten lasteni syliin. Luota minuun, rakkaat lapseni, koska rokotus on harhaa, vaikka monet ihmiset ovat kuolleet, mutta itse asiassa viranomaiset harhaanjohtavat yleisöä. Lapseni, älä ota rokotetta, koska sen tarkoituksena on hallita teitä. Sinun ei tarvitse erota itsensä suojaamiseksi, koska ainoa syy, miksi he haluavat sinun tekevän tämän, on, että he voivat laskea sinut ja tallentaa sinut, koska kun olet lähellä toisiaan, he eivät pysty.

”Lapseni, älkää luulko, että antaisin teidän pettää näin. Ei, rakkaat lapseni, jos sinulla on luottamus Minuun, mikään näistä asioista ei enää häiritse sinua – mutta ihmiskunta on poistanut itsensä heidän Jumalansa ja Pyhän Äitinsä rakkaudesta. “

”Maailma menee yhä kauemmas pimeyteen, koska ihmiskunta on sokeutunut ja maailmaan tulee lisää sairauksia ja vitsauksia. Sinulle on annettu kaikki lääkkeet luonnollisesti kaiken voittamiseksi, sillä se oli kaikkien valmisteleminen tulevaa aikaa varten. “

“Maailma kulkee edelleen Pahan käsivarsiin, koska hän on kiehtonut ihmiskunnan tekemään niin kuin haluaa. Mutta tiedä tämä, rakkaat lapseni, hänen aika on melkein lopussa, koska viimeiset rangaistukset tulevat pian. Joten pyydän teitä kaikkia rukoilemaan – rukoile erityisesti Pyhän Äitini antamaa jumalallisen armon sirkkua ja rukousnauhaa. 

” Australia, Australia! Uskot todella, että olet onnistunut poistamaan viruksen , mutta tuskin ymmärrät, että se on vasta alkua, koska rangaistukset putoavat kansakunnallesi, maassasi ei näy suuria maanjäristyksiä , jotka tuhoavat kaupungit ja monet, monet vitsauksia, kunnes otat yhteyttä minuun ja äitini. Ennen kuin tulen toisen kerran, maasi supistuu 2000 neliökilometriin , kaikki siksi, että olet hylännyt Pyhän Äitini esiintymiset kauniissa maassasi. Rukoilkaa, rakkaat lapset, koska olette vihkiytyneet Pyhään Henkeen, joka asuu teidän kanssanne. “

” Rangaistukset jatkuvat kaikkialla maailmassa ja etenkin Yhdysvalloissa , koska ne ovat johtaneet ihmisiä harhaan ja valinneet väärin presidentin, jonka ei pitäisi olla paikassa, jossa hän on nyt. Rukoilkaa, rakkaat ihmiset, jotta Jumalan armoa olisi runsaasti. “

“Tänään olen tuonut mukanani pyhän Pietarin ja Paavalin , koska tänään on erityinen päivä, jolloin sekä Uuden testamentin alkupuolen profeetat että pyhät ovat tulleet vihkimään pyhän äiti-kirkon viimeisen paavin.

WILLIAM: Sekä Pyhä Pietari että Pyhä Paavali Herramme kanssa, tulevat minua kohti ja asettavat Jeesuksen kätensä päähäni ja sanovat: “Me Korkeimman jumalallisesta tahdosta siunamme ja voitelemme sinua.” Useat enkelit ovat tulleet Pyhän Öljyn kanssa ja asettaneet sen päähäni. He sanovat, panevat kätensä päähäni: “Sinussa, Pietari Toinen, me voitelemme sinut Pyhän Äiti-kirkon viimeiseksi korkeimmaksi pappiksi, joka on hyvin pian.”

Paavi Benedict on saapunut ja liittynyt mukaan: ”Siunaamme teitä: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

He palaavat ja paavi Benedict seisoo Herramme vieressä.

Herramme: “Annan pyhimmän äitini puhua sinulle nyt.”

WILLIAM: Our Lady tulee lähemmäksi.

NAISEMME: ”Siunaan sinua, kallis poikani: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen, ja minä siunaan koko maailmaa: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Amen. “

Rakas poikani, kuten tiedät, aika liikkuu nyt hyvin nopeasti, koska aika on siirtymässä kohti jumalallisen poikani Jeesuksen tulemista toisessa tulemuksessaan hyvin pian. Siksi on meidän lastemme aika ottaa huomioon. Hyvin pian maailman tapahtumat keskittyvät Lähi-itään , kun Paha on siirtämässä hallitsemiaan maita kohti tapahtumia, jotka laukaisevat kolmannen maailmansodan . Rukoile ja katso, koska Paha ohjaa johtajia kolmannen maailmansodan aikaansaamiseksi , koska Lähi-idässä ja Euroopassa alkavat vaikeudet tuoda hyökkäys Espanjaan ja Ranskaan. Siksi pyydän lapsiani rukoilemaan, koska se on samanlainen kuin maurien hyökkäyksen aika , monta vuosisataa sitten. Maailma vetää sotaa, koska lapseni ovat unohtaneet rukoilla. “

“Rukoilkaa, rakkaat lapset, koska maailman tapahtumat suuntaavat tätä surullista aikaa. Pian maailman ilmestyspaikoilla on ihmeet, jotta ihmisillä on toivoa. Siksi pyydän teitä rukoilemaan. “

“Ja sinä, rakas poikani, älä ole huolissasi tai pelkää, sillä aika liikkuu sinulle hyvin hitaasti, koska nyt on aika, että kaikki toteutuu itsestään ja voit edetä Jumalan pyhän tahdon mukaisesti. Rakastan sinua, jumalallisen rakkauden enkeli ja siunaan sinua: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. Ota sydäntäsi, koska se, mitä olen luvannut sinulle, tapahtuu nyt. “

WILLIAM: Neitsyt puhui minulle yksityisesti ja siunasi minua:

NAISEMME: ”Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

”Jatka eteenpäin valossa. Viestisi jatkuvat, kunnes menet taivaaseen, poikani, joten älä huoli. Tapaat pian joidenkin tuntemiesi kanssa, koska taivaalla on suunnitelmia heille ja sinulle. Rakastan sinua, rakas poikani ja siunaan sinua: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

WILLIAM: Our Lady palaa takaisin paikkaan, jossa Jeesus ja muut ovat. Paavi Benedict tulee minua kohti ja suutelee minua ja siunaa minua. Paavi Benedict sanoo, että hänen on palattava kotiin juhlimaan messua:

POPE BENEDICT: ”Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

WILLIAM: Sekä pyhä Paavali että pyhä Pietari tulevat minua kohti ja antavat minulle pyhän sauvan ja palaavat pyhälle maalle, jossa ovat Jeesus ja Maria, ja kaikki neljä siunaavat minua:

He kaikki siunaavat minua ja pääsevät taivaaseen.

JEESUS, MARIA, STS PETER & PAUL: ”Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

______________________________________________________________

This entry was posted in Suomi and tagged . Bookmark the permalink.