Category Archives: Shqip

Albanian

Petrus Romanus, 15 Prill 2022

_______________________________________________________________ MESAZH I DHUR NGA ZOTI YNË WILLIAM COSTELLIA MË 15 PRILL 2022 E PREMTE E MIRE WILLIAM: Sot në mëngjes pata një Vizion, i cili përmbushi një pjesë të Vizionit që pata dje të Enjten e Madhe. E prisja Mesazhin nga … Continue reading

Posted in Shqip | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 15 Prill 2022

Petrus Romanus, 19 Mars 2022

______________________________________________________________ MESAZH I DHUR NGA SHEN JOSEFI ËILLIAM COSTELLIA MË 19 MARS 2022 Festa e Shën Jozefit WILLIAM: Sot pasdite në orën 5 pasdite, Shën Jozefi vjen dhe qëndron në tryezë, i pashëm dhe i ri dhe është rreth 6 metra … Continue reading

Posted in Shqip | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 19 Mars 2022

Petrus Romanus, 7 Tetor 2021

______________________________________________________________ Mesazhi i dhënë nga Zonja jonë në WILLIAM COSTELLIA 7 TETOR 2021 Zoti ynë dhe Zonja jonë : “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. Ne ju përshëndesim, Biri ynë i dashur i Shumë të Lartit! … Continue reading

Posted in Shqip | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 7 Tetor 2021

Petrus Romanus, 29 Shtator 2021

______________________________________________________________ Festa e Shenjtorëve Michael, GABRIEL dhe RAPHAEL 29 SHTATOR 2021 Sot, shpirtrat e mi të dashur të Jezusit, Shpëtimtari ynë i Dashur. Theshtë Festa e Kryeengjëjve tanë të dashur: Shën Mikaeli, Shën Gabrieli dhe Shën Rafaeli. Bota është kryqëzuar nga Covid-19 problematik , … Continue reading

Posted in Shqip | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 29 Shtator 2021

Petrus Romanus, 3 Korrik 2021

______________________________________________________________ Mesazhi 831 – 3 korrik 2021 | Guralecë e vogël (littlepebble.org) Zoti ynë: “Unë të bekoj ty, Shkëmbi im i Bardhë – Shkëmbi i Shpëtimit për Kishën e Shenjtë Nënë dhe ju mirëpres këtu këtu: Në Emër të Atit dhe … Continue reading

Posted in Shqip | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 3 Korrik 2021

Petrus Romanus, 31 Maj 2021

______________________________________________________________ Mesazhi 829 – 31 maj 2021 | Guralecë e vogël (littlepebble.org) Zoti ynë: “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen Unë ju përshëndes, biri im i dashur, Vikar i ardhshëm i Shtëpisë Sime të Shenjtë në … Continue reading

Posted in Shqip | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 31 Maj 2021

Petrus Romanus, 18 Maj 2021

______________________________________________________________ Mesazhi 827 – 18 maj 2021 | Guralecë e vogël (littlepebble.org) Zonja Jonë : “Unë ju bekoj, biri im i Shenjtë, Uilliam dhe Unë ju bekojmë për ditëlindjen tuaj disa ditë më parë: Në Emër të Atit dhe të Birit … Continue reading

Posted in Shqip | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 18 Maj 2021

Vizioni i Pjetrit II të Emmerich

______________________________________________________________ Catherine Emmerich Vizioni i Pjetrit II – 10 maj 2021 | Guralecë e vogël (littlepebble.org) [Shikoni faqen e internetit: https://meditationsoncatholicism.blog/2021/05/03/emmerichs-vision-of-peter-ii/ %5D Postuar më 3 maj 2021 nga frymëzuarbythespirit (Manuel Silveira) Vizioni i Papa i Fundit i Shën Catherine Emmerich: “Natën e kaluar pata një vizion … Continue reading

Posted in Shqip | Tagged | Comments Off on Vizioni i Pjetrit II të Emmerich

Luz de Maria, 22 Shkurt 2021

______________________________________________________________ MESAZH NGA ST MIKHAEL KRYESIGJELI N TO LUZ DE MARIA 22 SHKURT 2021 [Shikoni faqen e internetit: https://www.revelacionesmarianas.com/english.htm %5D Njerëz të dashur të Zotit, unë ndaj me ju Dashurinë Hyjnore. Fëmijët e Trinisë Më të Shenjtë: JENI MBROJTUR N AT ÇDO … Continue reading

Posted in Shqip | Tagged | Comments Off on Luz de Maria, 22 Shkurt 2021

Petrus Romanus, 22 Shkurt 2021

______________________________________________________________ WILLIAM: Unë shoh Kryqin – është shumë i bardhë dhe Tre Engjëjt e Mëdhenj qëndrojnë mbi Kryq dhe një ‘rrugë’ e mëndafshtë e bardhë formohet nga Kryqi në vendin tim. Mbi Kryqin e Bardhë janë shtatë Yje, që shkëlqen poshtë. Kryqi … Continue reading

Posted in Shqip | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 22 Shkurt 2021