Category Archives: Shqiptare

Albanian

Lajmet Garabandal

____________________________________________________________ CONCHITA ____________________________________________________________ Nëna e Bekuar u paratha katër vajzave të reja të Garabandalit: “Dy kometa do të përplasen në qiell, e gjithë bota do të dridhet, qielli do të rrokulliset, Kryqi im do të shfaqet në qiell që do … Continue reading

Posted in Shqiptare | Tagged | Comments Off on Lajmet Garabandal

Atë i Mëshirshëm

______________________________________________________________ . . . “Çdo shpirt i vetëm në Tokë do të dëshmojë së shpejti shenjat e Ndriçimit të Ndërgjegjes. Secili prej tyre do të gjunjëzohet nga turpi kur të shohin, ndoshta për herë të parë, sa të dhimbshme shfaqen … Continue reading

Posted in Shqiptare | Comments Off on Atë i Mëshirshëm

Paralajmërim për Shqipfolësit

________________________________________________________________ Pershendetje, Dy miqtë e mi më të mirë janë arabët dhe hebrenjtë, unë jam katolik, feja nuk ka qenë kurrë një problem mes meje dhe atyre, dhe besoj se njerëzit në përgjithësi ndjekin fenë e prindërve të tyre. Fryma … Continue reading

Posted in Shqiptare | Tagged | Comments Off on Paralajmërim për Shqipfolësit

Petrus Romanus, 19 Mars 2022

______________________________________________________________ MESAZH I DHUR NGA SHEN JOSEFI ËILLIAM COSTELLIA 19 MARS 2022 Festa e Shën Jozefit WILLIAM: Sot pasdite në orën 5 pasdite, Shën Jozefi vjen dhe qëndron në tryezë, i pashëm dhe i ri dhe është rreth 6 metra i … Continue reading

Posted in Shqiptare | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 19 Mars 2022

Petrus Romanus, 15 Shtator 2021

________________________________________________________________ Mesazhi i dhënë nga Zoja për WILLIAM COSTELLIA 15 SHTATOR 2021 ZONJA JON :: “Të përshëndes, biri im i dashur, Shkëmbi im i Vogël i Bardhë!” WILLIAM : Zoja jonë bën Shenjën e Kryqit: ZONJA JON : “Në Emër të Atit dhe të Birit … Continue reading

Posted in Shqiptare | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 15 Shtator 2021

Petrus Romanus, 6 Gusht 2021

________________________________________________________________ https://littlepebble.org/2021/08/07/message-832-6-august-2021/?fbclid=IwAR2LY4SozAMWnNBESJgbztmo4TIAqQPB06zL7tyq0U9K5ccMLHIEdNWplak ZONA JON: “Me këtë Kurorë të bashkuar me ju, Ne jemi Një në Krishtin Jezus, duke punuar për të shpëtuar botën, pasi ajo është në rrezik të madh tani.” WILLIAM: Zoja përkulet dhe më puth në ballë dhe bën Shenjën … Continue reading

Posted in Shqiptare | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 6 Gusht 2021

Luz de Maria, 22 Korrik 2021

_______________________________________________________________ https://littlepebble.org/2021/07/26/message-to-luz-de-maria-22-july-2021/?fbclid=IwAR1m6-Dj-75UEKowPRQvmMw_vuCuk9xANgIi6x16RMF6vnR3FJcpVq4w_ic MESAZHI I ZOTIT TON J JEZUS KRISHTIT N TO VAJN E T B DASHUR, LUZ DE MARIA Njerëzit e mi të dashur: JU BEKUR N IN K THTO KOH OF PRFSHIRJE.  Populli im, mos hyni në grindje me … Continue reading

Posted in Shqiptare | Tagged | Comments Off on Luz de Maria, 22 Korrik 2021