Category Archives: Basa Jawa

Javanese

Petrus Romanus, 15 September 2021

________________________________________________________________ PESAN INGKANG KANGGO LADY KANGGO WILLIAM COSTELLIA ING WENNESDAY 15 SEPTEMBER 2021 LADY KAMI : “Aku salam, anakku sing dak tresnani, Rock Putih Cilikku!” William : Lady kita nggawe tandha salib: LADY KAMI : “Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. … Continue reading

Posted in Basa Jawa, Uncategorized | Tagged | Leave a comment

Petrus Romanus, 15 Agustus 2021

_______________________________________________________________ https://littlepebble.org/2021/08/16/message-833-15-august-2021/?fbclid=IwAR28JbXPQOvw8Qe-N_NKMKJIjvUNnkoPdsqq40oHt3oZPBmDBVK5MOsd5uM LADY KAMI : “Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ” William : Ing mburi dheweke ana ewonan ewonan wong lan ing ndhuwur sirahe ana gendera. LADY KAMI : “Aku ngucapake salam marang sampeyan, Anakku sing murni ing … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 15 Agustus 2021

Petrus Romanus, 6 Agustus 2021

_______________________________________________________________ https://littlepebble.org/2021/08/07/message-832-6-august-2021/?fbclid=IwAR3RZN5d3jmCanFCuhH17bj8If_6lKqi7c2q7QMAA1P_Q5nuUg-nUafOrnI LADY KAMI: “Kanthi Makutha iki gabung karo sampeyan, Kita Sawijining Sang Kristus Yesus, ngupayakake nylametake jagad, amarga saiki lagi bahaya.” WILLIAM: Wanita Kita mbungkuk lan ngambung dahi lan nggawe Tandha Salib: + Wanita Kita bali ing jejere Gusti Yesus: PANGERAN … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 6 Agustus 2021

Luz de Maria, 22 Juli 2021

_______________________________________________________________ Pesen kanggo Luz de Maria – 22 Juli 2021 | Pebble Cilik (littlepebble.org) Wong sing dak tresnani: MUNGKAK KANGGO MUNG KOWE ING JANGRU KEBENARAN. Umatku, aja rame-rame karo sedulurmu: tuwuh karohanen, menghargai gegayuhan ngowahi urip sampeyan supaya bisa ngrasakake … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Luz de Maria, 22 Juli 2021