Category Archives: Basa Jawa

Javanese

Petrus Romanus, 31 Mei 2022

_______________________________________________________________ * Cathetan: Pesen diwenehake tanggal 31 Januari 2022 lan ditulis tanggal 31 Mei 2022. WILLIAM : Aku ora ngerti apa sebabe, nanging aku nindakake kaya sing dijaluk Gusti Yesus. Jam 4.35 aku njaluk Gusti Yésus ngomong karo aku. Salib Putih mencorong … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 31 Mei 2022

Warta Garabandal

____________________________________________________________ Conchita saka Garabandal ____________________________________________________________ Ibu Rahayu ngramal marang papat bocah wadon Garabandal: “Komet loro bakal tabrakan ing langit, jagad kabeh gonjang-ganjing, langit bakal muter maneh, Salibku bakal katon ing langit sing bakal katon ing jagad kabeh. Iki minangka katrangan … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Warta Garabandal

Pènget marang wong Jawa

______________________________________________________________ Salam, Kanca-kancaku loro yaiku Arab lan Yahudi, aku Katulik Roma, agama ora tau dadi masalah antarane aku lan dheweke, lan aku yakin wong umume ngetutake agamane wong tuwa. Roh Suci wis komunikasi karo aku ing basa Inggris, liwat telepati … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Pènget marang wong Jawa

Petrus Romanus, 15 April 2022

_______________________________________________________________ PESAN PANGENTASAN PANGERAN KITA MARANG WILLIAM COSTELLIA TANGGAL 15 APRIL 2022 JUM’AT WILLIAM: Esuk iki aku duwe Visi, sing ngrampungake bagean saka Visi sing aku wingi dina Kamis Suci. Aku ngarep-arep Pesen saka Gusti Yesus, sing sawetara dina kepungkur aku bakal … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 15 April 2022

Petrus Romanus, 31 Desember 2021

______________________________________________________________ ______________________________________________________________ IBU: “Aku tresna marang kowe, Anakku lan aku mberkahi kowe: Atas Asmane Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. Aja wedi, anakku” WILLIAM: Our Lady ngambung kula ing bathuk lan ngandika ngrungokake. PUTRA: “Putraku sing diberkahi atiku sing ora suci, … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 31 Desember 2021

Petrus Romanus, 8 Desember 2021

______________________________________________________________ Gusti kita: “Kawula ngaturaken salam dhumateng Paduka, Putra Salib ingkang Kula tresnani” WILLIAM:   Yesus lan Maria ing kene karo St Michael, St Rafael lan St Gabriel. Gusti kita: “Kula mberkahi sampeyan dina iki, Riyaya Immaculate Conception: Atas Asmane Sang Rama lan … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 8 Desember 2021

Luz de Maria, 6 Dhésèmber 2021

______________________________________________________________ PESAN SANTO MICHAEL Sang Malaikat Agung marang LUZ DE MARIA sing ditresnani. 6 Dhésèmber 2021 [Deleng situs web: https://revelacionesmarianas.com/english.htm %5D Wong-wong sing ditresnani Raja lan Gusti Yésus Kristus: NAMPA RAHMAT Ingkang kulo unduraken dumateng sedoyo mawon atas Asmanipun GUSTI ALLOH, WOH … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Luz de Maria, 6 Dhésèmber 2021

Petrus Romanus, 1 November 2021

______________________________________________________________ PANGANDHARING TORET : “Dhuh Putraningsun ingkang suci, kawula mugi karsaa mberkahi panjenengan kanthi asmanipun Sang Rama lan Sang Putra tuwin Sang Roh Suci. Amin.” WILLIAM : Saints Michael, Gabriel lan Rafael ngadeg ing ngarepku, ngurmati Gusti Allah lan Virgin Mary. Gusti Yesus maju lan ngandika; PANGANDHARING … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 1 November 2021

Petrus Romanus, 7 Oktober 2021

______________________________________________________________ PESAN sing diwenehake dening kulawarga kita menyang Willieam COSTELLIA 7 OKTOBER 2021 PANGERAN KAMI lan ASAM KAMI : “Kanthi Asma Rama lan Putraning Sang Roh Suci. Amin Matur suwun, putra kinasih saka Sing Mahaluhur! “ William : Gusti Yesus ngandika dhisik. PANGERAN KAMI : “Aku … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 7 Oktober 2021

Petrus Romanus, September 29, 2021

______________________________________________________________ FEAST OF SAIC MICHAEL, GABRIEL and RAPHAEL SEPTEMBER 29, 2021 Dina iki, jiwaku sing dak tresnani ing Gusti Yesus, Juruwilujeng Kita. Minangka Riyaya Arkangel sing dikasihi: Saint Michael, Saint Gabriel lan Saint Raphael. Donya disalib dening Covid-19 sing bermasalah , sing nyebabake manungsa dipateni … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, September 29, 2021