Category Archives: Basa Jawa

Javanese

Petrus Romanus, 31 Desember 2021

______________________________________________________________ ______________________________________________________________ IBU: “Aku tresna marang kowe, Anakku lan aku mberkahi kowe: Atas Asmane Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. Aja wedi, anakku” WILLIAM: Our Lady ngambung kula ing bathuk lan ngandika ngrungokake. PUTRA: “Putraku sing diberkahi atiku sing ora suci, … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Leave a comment

Petrus Romanus, 8 Desember 2021

______________________________________________________________ Gusti kita: “Kawula ngaturaken salam dhumateng Paduka, Putra Salib ingkang Kula tresnani” WILLIAM:   Yesus lan Maria ing kene karo St Michael, St Rafael lan St Gabriel. Gusti kita: “Kula mberkahi sampeyan dina iki, Riyaya Immaculate Conception: Atas Asmane Sang Rama lan … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 8 Desember 2021

Luz de Maria, 6 Dhésèmber 2021

______________________________________________________________ PESAN SANTO MICHAEL Sang Malaikat Agung marang LUZ DE MARIA sing ditresnani. 6 Dhésèmber 2021 [Deleng situs web: https://revelacionesmarianas.com/english.htm %5D Wong-wong sing ditresnani Raja lan Gusti Yésus Kristus: NAMPA RAHMAT Ingkang kulo unduraken dumateng sedoyo mawon atas Asmanipun GUSTI ALLOH, WOH … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Luz de Maria, 6 Dhésèmber 2021

Petrus Romanus, 1 November 2021

______________________________________________________________ PANGANDHARING TORET : “Dhuh Putraningsun ingkang suci, kawula mugi karsaa mberkahi panjenengan kanthi asmanipun Sang Rama lan Sang Putra tuwin Sang Roh Suci. Amin.” WILLIAM : Saints Michael, Gabriel lan Rafael ngadeg ing ngarepku, ngurmati Gusti Allah lan Virgin Mary. Gusti Yesus maju lan ngandika; PANGANDHARING … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 1 November 2021

Petrus Romanus, 7 Oktober 2021

______________________________________________________________ PESAN sing diwenehake dening kulawarga kita menyang Willieam COSTELLIA 7 OKTOBER 2021 PANGERAN KAMI lan ASAM KAMI : “Kanthi Asma Rama lan Putraning Sang Roh Suci. Amin Matur suwun, putra kinasih saka Sing Mahaluhur! “ William : Gusti Yesus ngandika dhisik. PANGERAN KAMI : “Aku … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 7 Oktober 2021

Petrus Romanus, September 29, 2021

______________________________________________________________ FEAST OF SAIC MICHAEL, GABRIEL and RAPHAEL SEPTEMBER 29, 2021 Dina iki, jiwaku sing dak tresnani ing Gusti Yesus, Juruwilujeng Kita. Minangka Riyaya Arkangel sing dikasihi: Saint Michael, Saint Gabriel lan Saint Raphael. Donya disalib dening Covid-19 sing bermasalah , sing nyebabake manungsa dipateni … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, September 29, 2021

Petrus Romanus, 15 September 2021

________________________________________________________________ PESAN INGKANG KANGGO LADY KANGGO WILLIAM COSTELLIA ING WENNESDAY 15 SEPTEMBER 2021 LADY KAMI : “Aku salam, anakku sing dak tresnani, Rock Putih Cilikku!” William : Lady kita nggawe tandha salib: LADY KAMI : “Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. … Continue reading

Posted in Basa Jawa, Uncategorized | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 15 September 2021

Petrus Romanus, 15 Agustus 2021

______________________________________________________________ https://littlepebble.org/2021/08/16/message-833-15-august-2021/?fbclid=IwAR28JbXPQOvw8Qe-N_NKMKJIjvUNnkoPdsqq40oHt3oZPBmDBVK5MOsd5uM LADY KAMI : “Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ” William : Ing mburi dheweke ana ewonan ewonan wong lan ing ndhuwur sirahe ana gendera. LADY KAMI : “Aku ngucapake salam marang sampeyan, Anakku sing murni ing … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 15 Agustus 2021

Petrus Romanus, 6 Agustus 2021

_______________________________________________________________ https://littlepebble.org/2021/08/07/message-832-6-august-2021/?fbclid=IwAR3RZN5d3jmCanFCuhH17bj8If_6lKqi7c2q7QMAA1P_Q5nuUg-nUafOrnI LADY KAMI: “Kanthi Makutha iki gabung karo sampeyan, Kita Sawijining Sang Kristus Yesus, ngupayakake nylametake jagad, amarga saiki lagi bahaya.” WILLIAM: Wanita Kita mbungkuk lan ngambung dahi lan nggawe Tandha Salib: + Wanita Kita bali ing jejere Gusti Yesus: PANGERAN … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Petrus Romanus, 6 Agustus 2021

Luz de Maria, 22 Juli 2021

_______________________________________________________________ Pesen kanggo Luz de Maria – 22 Juli 2021 | Pebble Cilik (littlepebble.org) Wong sing dak tresnani: MUNGKAK KANGGO MUNG KOWE ING JANGRU KEBENARAN. Umatku, aja rame-rame karo sedulurmu: tuwuh karohanen, menghargai gegayuhan ngowahi urip sampeyan supaya bisa ngrasakake … Continue reading

Posted in Basa Jawa | Tagged | Comments Off on Luz de Maria, 22 Juli 2021