Petrus Romanus, 21 maart, 2021

_________________________________________________________________

ONZE VROUWE EN HEILIGE JOZEF: ‘In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM: Sint-Jozef begroet me eerst:

SAINT JOSEPH: “Ik groet u, mijn geliefde zoon, William, toekomstige plaatsvervanger van het huis van mijn goddelijke zoon op aarde. Voordat ik met u begin te spreken, wens ik dat mijn heilige echtgenoot en moeder van de heilige moederkerk u en onze kinderen aanspreekt. “

WILLIAM: Onze-Lieve-Vrouw komt naar voren en maakt het kruisteken +: Onze-Lieve-Vrouw is gekleed als “Onze-Lieve-Vrouw van de Karmel” en ze draagt ​​een prachtige driepuntige kroon.

ONZE VROUW: ‘Ik zegen u, mijn dierbare zoon William, die Mijn Onbevlekt Hart zeer behaagt: in de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Amen.”

“Vandaag kom ik met Mijn Heilige Echtgenoot, Sint-Jozef, om Ons volk te versterken, terwijl de dagen zeer snel vorderen, maar erg verdrietig, aangezien Mijn kinderen niet naar de hemel hebben geluisterd en zichzelf hebben laten betoveren door te geloven dat de wereld in nood verkeert nood, omdat de pandemie extreme proporties heeft aangenomen – maar de mensheid heeft niet aan hun redding gedacht en heeft zich niet tot God gekeerd, wiens genade een einde zou maken aan de stroom van het virus , gemaakt door de mens. “

‘Mijn kinderen, mijn bedroefde kinderen – waarom geef je in handen van de autoriteiten, die toestaan ​​dat deze pandemie jullie onder controle heeft. Zie je niet dat alles is georkestreerd om de massa te beheersen? Zeer spoedig zal de Boze vele kerken sluiten, om te voorkomen dat Onze kinderen Mijn Goddelijke Zoon ontvangen, wat hen leed en ontbering bezorgt. “

“Het virus , Mijn kinderen, zal spoedig eindigen, maar zij, de vijand van God, plannen iets ergers, zodat de mensen in angst zullen leven en de regeringen over de hele wereld zullen vertrouwen, maar, lieve kinderen, het is om alle gegevens te verzamelen, zodat ze al onze kinderen kunnen controleren. Verzet u hiertegen, lieve kinderen, want God zal de engelen des lichts zenden om een ​​veilig merkteken op u te plaatsen en de vijand zal het niet weten, aangezien het voor hen verborgen zal zijn. “

“Bid, lieve kinderen, want God, de eeuwige Vader, zal uithalen naar de mensheid en de Derde Wereldoorlog over de mensheid brengen. Heb je de Boodschappen van de wereld niet gelezen, waarin wordt onthuld dat tweederde van de wereldbevolking zal omkomen voordat Mijn Goddelijke Zoon, Jezus, zal terugkeren. “

“Binnenkort zal er oorlog uitbreken in het Midden-Oosten , en het zal ook Europa binnendringen . Begrijp je niet, mijn lieve kinderen, daarom zijn er de afgelopen vijf jaar zoveel illegale mensen Europa binnengekomen ? Het is om Frankrijk , Duitsland , Italië en Spanje tot een totale verdeeldheid binnen hun naties te brengen. “

“Bid, lieve kinderen, want de mensheid zal vele verschrikkelijke kastijdingen ondergaan , die van alle plaatsen die God moest kastijden om het pad van goddelijke waarheden vrij te maken. De wereld verkeert in een ernstige zonde en God moet de wereld reinigen, net als vele duizenden jaren geleden. “

“Bid voor Europa , want het zal instorten, zodat de Tien Naties van de Antichrist vooruit kunnen gaan. De antichrist is in Ierland om zijn lelijkheid aan te sporen. Bid voor Ierland , lieve kinderen, want de Antichrist zal daar niet slagen. Hij zal zeer binnenkort naar het Vaticaan gaan, aangezien de paus zeer binnenkort iets zal afkondigen dat de wereld zal choqueren. “

​ je moet bidden. Zoals u kunt zien, is de vernietiging van de VS nabij. Er zal burgerlijke wanorde en oorlog ontstaan ​​tussen de staten die de beerputten van het kwaad zijn geworden. Bid, lieve kinderen, zodat je vorige president herkozen zal worden voordat de VS enorm zal vallen. “

“Bid voor de landen die nog vrij zijn, zodat het Licht van de Kerk op hen zal schijnen en vele zielen tot de Waarheid zal brengen.”

“De ring van vuur , die een derde van de aarde omcirkelt, zal een beerput worden, want veel landen zullen worden getroffen.”

​ Bid alstublieft dat mijn kinderen terug zullen komen. Ik zal snel de wereld rondreizen om onze kinderen voor te bereiden. Bid, Mijn Heilige Rozenkrans en de Rozenkrans van Goddelijke Barmhartigheid, kinderen, zodat jullie altijd beschermd zullen zijn. Ik hou van jullie, lieve kinderen en ik zegen jullie: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. Bid voor Europa en Afrika , want er komen grote kastijdingen over deze continenten. “

“Bid voor Japan , want deze natie zal een zware straf ontvangen; ook Indonesië , Mijn kinderen.

‘Het spijt me, mijn kinderen, dat ik met weinig goed nieuws ben gekomen, maar de beker loopt over. Sommigen van jullie zullen weer kunnen vliegen, maar onthoud dat zij, de vijand, zullen proberen jullie allemaal onder controle te houden. “

‘U, mijn heilige zoon, wees niet verontrust, want uw overwinning is zeer nabij. Ik weet dat u veel lijdt, maar wees niet verontrust, want ik ben uw anker en zal zeer veel over u waken. Je hebt veel werk te doen voor de hemel, mijn zoon, en je zult de genade ontvangen om die te vervullen. Wil je me iets vragen, kind? “

WILLIAM: Ik vroeg het en ik was erg tevreden.

ONZE VROUW: “Bid, mijn zoon en blijf sterk, want ik sta altijd aan je zijde, want je hart rust in het mijne. Bid, mijn kinderen, want de oorlog zal zeer spoedig uitbreken en vele miljoenen zullen omkomen. Ik hou van je, mijn ‘engel van goddelijk licht en liefde’. Pak je kruis op en volg Mij. Ik zegen je, mijn zoon: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Ik wens dat mijn echtgenoot met je praat, mijn zoon en mijn kinderen.”

WILLIAM: Sint-Jozef komt naar voren. Hij heeft een heel eenvoudige kroon en ik kan zijn prachtige hart zien. Hij glimlacht en komt naar me toe en overhandigt het schaap of lammetje dat hij vasthield en Hij legt het lam op tafel.

SAINT JOSEPH: “Ik geef je dit geschenk, mijn heilige zoon, als een geschenk voor jou, want je zult de laatste Vicaris zijn van de Heilige Moederkerk.”

WILLIAM: De heilige Jozef maakt het kruisteken op mijn voorhoofd.

SAINT JOSEPH: ‘Ik zegen u William en ik zegen alle kinderen van de wereld: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Vandaag is Mijn Feestdag, maar ik vraag alle kinderen om vooral vandaag tot Jezus en Maria te bidden, omdat er veel slechte plannen worden voorbereid tegen Mijn Goddelijke Zoon, Jezus en deze plannen zijn om de kudde dichter bij de vereniging van de Antichrist te brengen. , die vandaag in de wereld is en verwoesting en schade aanricht aan de kinderen van God. Bid tot mij, lieve kinderen, want in deze laatste dagen heb ik veel macht gekregen van de Drie-enige God om de Boze en zijn plannen omver te werpen. “

“Mijn kinderen, ik vraag dat toewijding aan Mijn Hart over de hele wereld wordt gevestigd, omdat de Drie-enige God Mij veel kracht heeft gegeven door het Hart dat Hij heeft gemaakt voor het heil van de Kerk, vooral in deze dagen.”

“Ik vraag dat de kinderen van God naar mij toe komen en mij om hulp vragen, zodat we samen in staat zijn om de bozen en hun duivelse plannen om de hele mensheid te beheersen te overwinnen.”

“Ik hou van jullie, lieve kinderen en vandaag ga ik samen met Saint Patrick een speciale Bloem van Genade sturen om onze kinderen te helpen die het hard nodig hebben. Ik zegen jullie allemaal en Saint Patrick zegent jullie om jullie te sterken voor de komende dagen van beproeving: In de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Amen.”

‘Ik hou van je, William, en ik zegen je hart, dat bij mijn heilige echtgenoot is, verenigd met het mijne: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. Uw Triumph is nabij; moed scheppen. Ik hou van je en zegen je: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. Ik zend Mijn Vaderlijke Zegen naar allen: In de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Amen.

WILLIAM: Sint-Jozef en Onze-Lieve-Vrouw Zegen ons en alle heiligen en engelen staan ​​klaar om hun kruisen aan de mensen op aarde te overhandigen. Zowel Onze Lieve Vrouw als de Heilige Jozef zegenen ons:

ONZE VROUWE EN HEILIGE JOZEF: ‘In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM: Het grote Witte Kruis is helder en de bruine vlek is verdwenen. Ze keren terug naar huis + Het witte lam staat op mijn tafel. Ik raakte het aan met mijn handen.

De asteroïde komt zeer binnenkort naar de aarde.

_________________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.