Figyelmeztetés a magyar anyanyelvűek számára

______________________________________________________________

Üdvözlés

A Szentlélek beszélt velem angolul, telepátia és belső locutions. Megkért, hogy írjam meg a figyelmeztető csomagot a közelgő figyelmeztetésről és a lelkiismeret megvilágításáról négy nyelven: angolul, portugálul, spanyolul és franciául. Ezeket a jelenségeket vallásuktól függetlenül minden olyan személy megtapasztalja, aki az érvelés korát öregségi hovatartozással rendelkező. Biztosan megtapasztalod a jelenségeket, és a Szentlélek megkért, hogy jelentsem be neked.

március 3-án MÁRIA ENOCH prófétának küldött üzenetének néhány vonatkozó részletét követi. MÁRIA Krisztus anyja.

Gyermekeim, ismét emlékeztetlek benneteket: készüljetek fel a Figyelmeztetés érkezésére, mert közel van, sokkal közelebb, mint gondolnád. Szívem szenved látni, hogy a hatalmas többsége az emberiség nem felkészült; ez a nagy esemény teljesen megváltoztatja a megértést, hogy sokan a lelki élet. Az emberiség az extasy állapotába lép, amely földi időd 15-20 perce között fog tartani, és amelyben megmutatjuk lelketek állapotát Mind Isten, mind testvéreitek tekintetében.”

“Minden halandót megítélünk, csak azok a kicsik lesznek kivételek, akik nem használják az értelemet; mindent még a tétlen szavaid is megítélnek. Milyen szomorúnak érzem magam, hogy sok lélek fog örökké meghalni bűneik súlya miatt. Ezért kérlek benneteket, kicsinység, arra kérlek benneteket, hogy lelkileg készüljek fel, hogy ellen tudjanak állni ennek a tesztnek, amely megnyitja az örökkévalóság és Isten létezéséről való tudásotokat és tudásotokat.”

“Gyermekeim, már sötétségben vannak, ahol éjjel-nappal imádkoznotok kell, mert a gonosz erői megtámadnak. Ha te, kicsikéim, nem taszítotok vissza ezeket a támadásokat, fennáll a veszélye annak, hogy ellenfelem csapdáiba és megtévesztéseibe estek, akik lelkileg meggyengítenek és elválasztanak Istentől, majd ellopják a lelketeket.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Magyar and tagged . Bookmark the permalink.