Upozorenje Hrvatskim Govornicima

______________________________________________________________

Pozdravi

Moja dva najbolja prijatelja su Arapi i Židovi i ja sam rimokatolik, religija nikada nije bila problem između mene i njih, i vjerujem da ljudi općenito slijede religiju svojih roditelja.

Duh Sveti komunicirao je sa mnom na govornom engleskom, putem telepatije i unutarnjih skakavaca. Zamolio me da napišem Paket upozorenja o nadolazećem Upozorenju i osvjetljenju savjesti na četiri jezika: engleskom, portugalskom, španjolskom i francuskom. Ove pojave će doživjeti svaka osoba rasuđivanja dobi bez obzira na njihovu vjeru. Sigurno ćete doživjeti pojave, a Duh Sveti me zamolio da vam ih objavim.

Slijedi neke bitne izvatke MARIJINE poruke proroku ENOCH-u 3. ožujka 2021. MARIJA je Kristova majka.

“Moja djeco, podsjećam vas još jednom: pripremite se za dolazak Upozorenja, jer je blizu, puno bliže nego što mislite. Moje srce pati kada vidi da ogromna većina čovječanstva nije pripremljena; ovaj veliki događaj potpuno će promijeniti razumijevanje koje mnogi imaju o duhovnom životu. Čovječanstvo će ući u stanje ekstaze koje će trajati između petnaest i dvadeset minuta vašeg zemaljskog vremena, u kojem će vam biti pokazano stanje vaše duše s poštovanjem i Bogu i vašoj braći.”

“Sudit će se svakom smrtnikom, iznimka će biti samo moji mališani koji ne koriste razum; sve će se suditi čak i vaše bes u tidle riječi. Kako sam tužan kad vidim da će mnoge duše vječno umrijeti zbog težine svojih grijeha. Zato vas, mala djeco, molim da budete duhovno pripremljeni, kako biste izdržali ovaj test, koji će vam otvoriti razumijevanje i znanje o postojanju vječnosti i Boga.

“Djeco moja, već ste u vremenima tame, gdje se morate moliti ujutro i noću, jer vas sile zla napadaju. Ako vi, moji mališani, ne odbijate te napade, riskirate da upadnete u zamke i obmane mog protivnika, koji će vas duhovno oslabiti i odvojiti od Boga, a zatim vam ukrasti dušu.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Hrvatski and tagged . Bookmark the permalink.