Waarschuwing voor Nederlandstaligen

______________________________________________________________

Begroetingen,

Mijn twee beste vrienden zijn Arabier en Jood en ik ben rooms-katholiek, religie is nooit een probleem geweest tussen mij en hen, en ik geloof dat mensen over het algemeen de religie van hun ouders volgen.

De Heilige Geest heeft met mij gecommuniceerd in gesproken Engels, door middel van telepathie en innerlijke locuties. Hij vroeg me om het waarschuwingspakket over de komende waarschuwing en verlichting van het geweten in vier talen te schrijven: Engels, Portugees, Spaans en Frans. Deze verschijnselen zullen worden ervaren door elke persoon van redenerende leeftijd, ongeacht hun religie. U zult de verschijnselen zeker ervaren en de Heilige Geest heeft mij gevraagd deze aan u aan te kondigen.

Het volgt enkele relevante uittreksels van MARY’s boodschap aan de profeet ENOCH op 3 maart 2021. MARIA is de moeder van Christus.

“Mijn kinderen, ik herinner jullie er nogmaals aan: bereid je voor op de komst van de Waarschuwing, want het is dichtbij, veel dichterbij dan je denkt. Mijn Hart lijdt in het zien dat de immense meerderheid van de mensheid niet voorbereid is; deze grote gebeurtenis zal het begrip dat velen hebben over geestelijk leven volledig veranderen. De mensheid zal een staat van extase binnengaan die tussen de vijftien en twintig minuten van uw aardse tijd zal duren, waarin u de staat van uw ziel zult worden getoond met betrekking tot zowel God als uw broeders.’

“Elke sterveling zal worden beoordeeld, alleen mijn kleintjes die het gebruik van de rede missen, zullen de uitzondering zijn; alles zal worden beoordeeld, zelfs uw loze woorden. Hoe triest ik me voel om te zien dat veel zielen eeuwig zullen sterven als gevolg van de ernst van hun zonden. Daarom vraag ik jullie, kleine kinderen, om geestelijk voorbereid te zijn, zodat jullie deze beproeving kunnen weerstaan, die jullie begrip en kennis over het bestaan van de eeuwigheid en God zal openen.”

“Mijn kinderen, jullie zijn al in tijden van duisternis, waar jullie ‘s morgens en ‘s nachts moeten bidden, omdat de krachten van het kwaad jullie aanvallen. Als jullie, mijn kleintjes, deze aanvallen niet afweren, loop je het risico in de valstrikken en bedrog van mijn tegenstander te vallen, die jullie geestelijk zal verzwakken en jullie van God zal scheiden, en dan jullie ziel zal stelen.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.