Petrus Romanus ‘guddommelige kald

________________________________________________________________

Petrus Romanus Divine Call – 1 May 2021 | Little Pebble

https://meditationsoncatholicism.blog/2020/05/09/petrus-romanus-divine-call/

Offentliggjort den 9. maj 2020 af inspirationbythespirit (Manuel Silveira)

”… Profeti er rettet mod viden om guddommelig sandhed, ved den overvejelse, som vi ikke kun bliver instrueret i tro, men også styret i vores handlinger … derfor blev mænd til enhver tid guddommeligt instrueret om, hvad de skulle gøre, i henhold til det var hensigtsmæssig for de udvalgte åndelige velfærd. (Saint Thomas Aquinas, Summa Theologica, del II-II, Q.174 artikel 6)

Der har altid været en profetisk nådelinje i Frelseshistorien. Siden det gamle testamentes tid var mænd som Abraham, Moses og profeterne, Johannes døberen osv. – alle redskaber i Guds hænder til at vejlede og instruere sit folk. De figurerede eller annoncerede på en eller anden måde Messias, Jesus Kristus, komme. I det nye testamentes tid fortsatte den profetiske nåde linje som et udtryk for Guds vilje gennem karismer givet til visse inspirerede personer til opbyggelse af hele folket: Sankt Katarina af Siena, Sankt Margaret Mary Alacoque, Sankt Juan Diego osv. I vores gange har Guds Moder gennem sine mange optrædener og ord givet Kirken vejledning og instruktion til frelse for sine børn. Et perfekt eksempel er Vor Frue af Fatimas Apparitions and Messages. Hun gav en hemmelighed til søster Lucia – en hemmelighed, der blev skrevet, og Vor Frue beordrede, at den skulle forbeholdes den fremtidige pave, der skulle åbnes i 1960. Denne profetiske nådelinie udtrykte en vigtig retning for Kristi vicar. Dette er alle dokumenterede fakta, der peger på denne måde, hvorpå Gud udtrykker sin vilje for hele folket.

I december 1983 modtog William Costellia (også kendt som Little Pebble) en offentlig besked til biskoppen og præsterne fra bispedømmet Wollongong i Australien. Fra den tid modtog Little Pebble offentlige beskeder, der skulle formidles til verden. Jesus og Maria henvendte sig til alle sjæle af velvilje om behovet for omvendelse og forsoning i lyset af tidens tegn. Vor Herre og Vor Frue har forklaret Guds vilje i forventning om store verdensbegivenheder og fremkomsten af ​​en stor verdensleder – pave Peter II:

VORES DAME: ”Du skal bede for vores elskede vicar – pave Johannes Paul II – for han lider meget for Holy Mother Church. Han er også en særlig søn af vores. Han har brug for dine bønner dagligt for snart skal vi komme for at føre ham til paradis, hvor hans velfortjente hvile ønsker. Husk dette, kære børn: I er i alvorlige tider. Når Maitreya, anti-Kristus, kommer til verden for at gøre krav på sin egen, vil en falsk præst, falsk profet og falsk pave regere på Peters sæde, når vi har fjernet pave Johannes Paul II. Lad dig ikke narre af denne falske Peter. Jeg har fortalt dig om ham og hans regeringstid mange steder i hele verden. Imidlertid, kære børn, når denne falske præst regerer i Min søns hus, vil de sande tilhængere af Min guddommelige søn skjule sig. Ligesom de første kristne gemte sig i katakomberne, så vil de fremtidige kristne også gøre det; men ved, Mine kære børn, en stor og hellig vicar vil være i skjul, pave Peter II, mens antipaven regerer på Peters sæde. Denne pave, Peter II, vil være den sidste pave i hele historien – og han vil lede kirken i dens mørke tidsalder og mørke tid; i sine sidste øjeblikke i menneskehedens historie. Denne historie vil snart udfolde sig for dine øjne, så pas på og vær forsigtig. Bed og gør bot – så vil Helligånden oplyse dig. Bed også for den fremtidige pave, kære børn, for han har brug for jeres bønner. Han er ikke præst på dette tidspunkt, kære børn; han er en almindelig familiemand. Han kender imidlertid til den mission, han er betroet – og det gør også vores hellige vicar, pave Johannes Paul II. Bed hårdt, kære børn, for menneskeheden vil snart mærke den evige Faders vrede. ” mens antipaven regerer på Peters sæde. Denne pave, Peter II, vil være den sidste pave i hele historien – og han vil lede kirken i dens mørke tidsalder og mørke tid; i sine sidste øjeblikke i menneskehedens historie. Denne historie vil snart udfolde sig for dine øjne, så pas på og vær forsigtig. Bed og gør bot – så vil Helligånden oplyse dig. Bed også for den fremtidige pave, kære børn, for han har brug for jeres bønner. Han er ikke præst på dette tidspunkt, kære børn; han er en almindelig familiemand. Han kender imidlertid til den mission, han er betroet – og det gør også vores hellige vicar, pave Johannes Paul II. Bed hårdt, kære børn, for menneskeheden vil snart mærke den evige Faders vrede. ” mens antipaven regerer på Peters sæde. Denne pave, Peter II, vil være den sidste pave i hele historien – og han vil lede kirken i dens mørke tidsalder og mørke tid; i sine sidste øjeblikke i menneskehedens historie. Denne historie vil snart udfolde sig for dine øjne, så pas på og vær forsigtig. Bed og gør bot – så vil Helligånden oplyse dig. Bed også for den fremtidige pave, kære børn, for han har brug for jeres bønner. Han er ikke præst på dette tidspunkt, kære børn; han er en almindelig familiemand. Han kender imidlertid til den mission, han er betroet – og det gør også vores hellige vicar, pave Johannes Paul II. Bed hårdt, kære børn, for menneskeheden vil snart mærke den evige Faders vrede. ” i sine sidste øjeblikke i menneskehedens historie. Denne historie vil snart udfolde sig for dine øjne, så pas på og vær forsigtig. Bed og gør bot – så vil Helligånden oplyse dig. Bed også for den fremtidige pave, kære børn, for han har brug for jeres bønner. Han er ikke præst på dette tidspunkt, kære børn; han er en almindelig familiemand. Han kender imidlertid til den mission, han er betroet – og det gør også vores hellige vicar, pave Johannes Paul II. Bed hårdt, kære børn, for menneskeheden vil snart mærke den evige Faders vrede. ” i sine sidste øjeblikke i menneskehedens historie. Denne historie vil snart udfolde sig for dine øjne, så pas på og vær forsigtig. Bed og gør bot – så vil Helligånden oplyse dig. Bed også for den fremtidige pave, kære børn, for han har brug for jeres bønner. Han er ikke præst på dette tidspunkt, kære børn; han er en almindelig familiemand. Han kender imidlertid til den mission, han er betroet – og det gør også vores hellige vicar, pave Johannes Paul II. Bed hårdt, kære børn, for menneskeheden vil snart mærke den evige Faders vrede. ” han kender til den mission, han er betroet – og det gør også vores hellige vicar, pave Johannes Paul II. Bed hårdt, kære børn, for menneskeheden vil snart mærke den evige Faders vrede. ” han kender til den mission, han er betroet – og det gør også vores hellige vicar, pave Johannes Paul II. Bed hårdt, kære børn, for menneskeheden vil snart mærke den evige Faders vrede. ” (Lille sten, besked 28. – 13. maj 1985)

Denne besked i 1985 er rig på vejledning og instruktion. Guds Moder beskriver et fremtidsscenario, hvor en ”falsk pave” vil sidde på Peters trone. Guds folk vil skjule sig. Vor Frue taler om ”den sidste pave i hele historien”. Det minder læseren om den antikke “Exodus” af Guds folk ledet af Moses, som var redskabet til Guds befaling til farao: “Lad mit folk gå …” Vor Frue henviser til pave Peter II som Guds udvalgte til at lede sit folk: ” … han vil lede kirken i dens mørke tid og mørke tid; i sine sidste øjeblikke i menneskehedens historie. ” Vor Frue forklarer, at denne fremtidige pave – pave Peter II, var på det tidspunkt (1985): ”Han er ikke præst på dette tidspunkt, kære børn; han er en almindelig familiemand. Han kender imidlertid til den mission, han er betroet. ”

Dette er en ekstraordinær profetisk åbenbaring og mystik om en mand, der i fremtiden vil være pave Peter II og på et kritisk tidspunkt i verdenshistorien. I de senere år har vi været vidne til valget af pave Frans. Denne bemærkelsesværdige begivenhed skete, da pave Benedikt XVI fratrådte den administrative rolle, hans pavedømme havde. Det er nu klart, at pave Benedikt XVI aldrig abdikerede Peters domstol – med andre ord Peters trone. Han forbliver den katolske kirkes sande pave på dette tidspunkt. Mange mener, at indflydelsen fra frimureriet og Illuminati i forskellige høje gejstlige myndigheder medførte konklav af kardinaler, der ankom til valget af pave Frans. I 1991 talte Vor Frue i en offentlig Apparition profetisk om fremtidige begivenheder:

LITTLE PEBBLE: ”Jeg ser nu St. Peters i Rom, og jeg ser det som en gammel bygning. Bag kuplen er en brun, næsten sort, Cross. Ved siden af ​​St. Peter’s Cathedral er en anden kirke; det ligner St. Peters, men det har skinnende glas og andre genstande, selvom der ikke er noget smukt ved denne bygning. Det er rent, det ser moderne ud, desinficeret; Jeg kan se et brunt kors, der har blod på sig. Nu dukker en anden bygning op; det ligner også St. Peters, men det skinner med guld; det ser meget, meget, smukt ud og bagved er der et hvidt kors. ”

VORES DAME: ”Min kære barn: Du ser nu Mysteriet om det mystiske ægteskab; du ser mysteriet om stuben af ​​Jesse [Esajas 11: 1+] repræsenteret i den gamle kirke styret af Vor hellige vicar, pave Johannes Paul II og i midten, mit kære barn, du ser nutidens kirke, hvor den gamle Kirken er blevet totalt fornyet og moderniseret. Du ser korset, der hænger over denne kirke – det er den hellige moderkirkes martyrium i tiden fremover. Johannes Paul II styrer også denne kirke, men der er [virkelig] kun én. Indad, min kære barn, du er Kristi mystiske vicar, som åndeligt leder Kirken gennem dine lidelser og dine bønner; dit råd om visdom fra vores mund til kirken; lydløst styrer du den nye kirke. Den gyldne kirke, som du ser, mit kære barn, er den rensede kirke, som du fysisk vil lede på Jorden, indtil den tid, min guddommelige søn, Jesus Kristus, vender tilbage til jorden. Du, mit kære barn, vil styre denne kirke med den guddommelige Herres stærke arm. Dagens kirke skal løftes ud af urenheder, utroskab og korruption. ”(Lille sten, Besked 333 – 13. juni 1991)

De følgende årtier til i dag oplevede Vorherre og Vor Frue deres børn at være forenede – især i velgørenhed, tro og håb. Vor Herre giver en dybere indsigt i, hvorfor det er så vigtigt nu. Den 3. juli 1993 i meddelelse 395 indgik Vorherre en ny pagt med menneskeheden gennem sin valgte sjæl – den lille sten. Denne pagt er entydig og mest ekstraordinær. Vor Herre forklarer:

VORES HERRE: “… Min elskede søn, vores søde klippe ‘; Min søn, der vil genopbygge min kirke på jorden og føre hele mit folk til det forjættede land: i dag er jeg kommet med patriarkerne i det gamle og min fosterfar [St. Joseph] at skænke dig, min kære søn, meget usædvanlige nåde – nåde, der kun er givet til de få. I min hånd, kære søn, er den pagt, jeg indgik med Adam, med Noah og med Abraham. Som jeg allerede har sagt, gennem mange mystikere overalt i verden: du er Abraham i den nye tid – den, der vil føre mit folk ud i frihed. I dig skal den treenige Gud bo, for du skal bringe mit folk ind i lyset og styre min kirke på jorden i mange århundreder … Det er gennem dig, mit kære barn, at de nye nationer vil blive født – Israels nye stammer. Fra dit frø, min kære søn, i opfyldelsen af ​​mine ord til Abraham – alle de nye nationer vil komme – de syv nye stammer, der vil styre jorden med de fem klaner. Og de tooghalvfjerds og halvfjerds små nationer vil danne kohorten i det jordiske paradis, som du, kære barn, vil lede og regere som Kristi vicar som leder af mit folk gennem guddommets kongedømme. Det er fra din sæd, kære søn, at der vil være et væld af milliarder og milliarder af sjæle, der vil blive skabt inden verdens ende. I dig indgår jeg den endelige pagt med mennesket, indtil verdens ende, hvor jeg vil komme og dømme menneskeheden. ” som leder af mit folk gennem guddommets kongedømme. Det er fra din sæd, kære søn, at der vil være et væld af milliarder og milliarder af sjæle, der vil blive skabt inden verdens ende. I dig indgår jeg den endelige pagt med mennesket, indtil verdens ende, hvor jeg vil komme og dømme menneskeheden. ” som leder af mit folk gennem guddommets kongedømme. Det er fra din sæd, kære søn, at der vil være et væld af milliarder og milliarder af sjæle, der vil blive skabt inden verdens ende. I dig indgår jeg den endelige pagt med mennesket, indtil verdens ende, hvor jeg vil komme og dømme menneskeheden. ” (Meddelelse 395, til Little Pebble, 3. juli 1993).

Jeg spekulerede på, hvad der var “tegn” på denne pagt. Så jeg skrev et lille brev til Vor Frue i omsorg for Seer Thornbush den 24. oktober 1995. Jeg spurgte Vor Frue: ”Mor, jeg undrede mig over, hvad er tegnet på den pagt, som din guddommelige søn har indgået med din lille Rullesten? Er det stigmata, han bærer? ” Den 3. november 1995 svarede Vor Frue Thornbush om mine spørgsmål. Vor Frues svar er meget nyttigt, så jeg inkluderer et uddrag her:

VORES DAME: (gennem Thornbush): ”Jeg hilser på dig Min elskede valgte apostel, Lille Bartholomæus. Jeg er glad for, at du søger at vide mere om Min Lille Peter og den pagt, som Gud har indgået med ham. Denne pagt ligger inden for en tredobbelt… Dette i sig selv er stadig et mysterium. Med hensyn til pagten er det delvist gennem ‘Livets hellige stab’, der er nedstammer fra generationen af ​​Abraham, den valgte far til sand tro; og det er gennem de hellige sår, som han [Lille småsten] bærer; og den tredje del er som prinsen af ​​apostlene i disse sluttider for til sidst at blive pave Peter II. Dette signal Pagt er bundet af guddommelig kærlighed og visdom. Når det er tid, skal mange flere mysterier afsløres … ” (Privat besked, givet til Thornbush for Fr. Broussard, 3. november 1995).

Således navnet: tredobbelt pagt. Denne artikel omhandler den tredje del: “Prinsen af ​​apostlene i disse sluttider, til sidst at blive pave Peter II”. Så den lille sten er selv tegnet på den tredobbelte pagt.

I 1995 forklarer Our Lord mere om mysteriet omkring pave Peter II:

VORES HERRE: ”Vær ikke bekymret Min lysets søn, Min ‘Lille kærlighedssten’, som jeg har valgt at lede min mystiske kirke på jorden – ligesom jeg har valgt Kristi vicar til at lede min mystiske krop på jorden. Mine kors er din !! Men for dem, der har brug for at vide: Jeg siger endnu en gang, at alt det, som jeg har lovet jer, vil jeg holde. ”

“Selvom du ikke er ufejlbarlig, min søn, har du sandheden, og sandheden vil forblive hos dig for at lede mine får, for du er blevet udpeget frem for alt mine får, for det er til dig, jeg har givet nøglerne af Kongeriget. For dem, der nu er noget forvirrede og misforstår ordene til min allerhelligste mor, lad dem forstå godt, at hvad min allerhelligste mor afslørede … at min ånd er sendt på min ‘lille kærlighedssten’ som en enestående nåde, at guide min mystiske kirke på jorden – lad det virkelig forstås af mine børn! ”

”Vær ikke bekymret, mit søde barn, for alt vil blive forstået med tiden. Opdelingen, der nu er i Mystic Church, vil snart blive spredt – gennem mandatet fra Min hellige vicar i Rom, som meget snart vil blive givet til dig på en særlig måde – et specielt lys vil blive givet til vores børn for at forstå vigtigheden af ​​enhed blandt alle mine børn valgt på en særlig sti. Bed derfor, mit kære barn, bed for alle dem, der ikke forstår og ikke er urolige, for min allerhelligste mor har placeret sin kappe over alle sine børn – alle dem, der søger at kende sandheden og følge den. Ægte enhed vil også komme i Mit hus på jorden, fordi vi leder min allerhellige vicar på en særlig måde i de kommende år for at bringe enhed blandt alle lysets børn. ”

”Det er sandt at sige, min kære søn, du er et tegn på modsigelse mod kirken – ligesom jeg, din Gud, var et tegn på modsigelse. Alle dem, der følger sandheden, vil være tegn på modsigelse, for det er korsets vej – tag derfor mod, min søn – jeg har hørt dine bønner … ” (Lille sten, Besked 497 – 7. oktober 1995)

I 2019 i lyset af forvirring om meddelelser givet til Maria Divine Mercy (MDM) identificerede Vorherre igen Lillestenen som pave Peter II:

VORES HERRE: ”Mine børn ved ikke, hvordan de skal skelne sandheden fra fejlberegninger – for det har været siden 1970’erne, åbenbaringer givet nogle seere om Kristi sidste præst, da åbenbaringen til MDM om, at pave Benedikt var den sidste pave , der ville få Mysteriet om nøglerne til St. Peter. Alligevel var der en anden mystisk mystiker, nemlig dig selv, der hævdede at være den sidste vicar, da pave Peter II var den sidste vicar for Holy Mother the Church, men det var et mysterium, der endnu ikke blev udfoldet. ”

”Det var af denne grund, at jeg gav nøglen til pavedømmet til dig, min lille søn, for så mange år siden, hvilket er blevet gjort klart gennem de meddelelser, du har fået på forhånd og hundreder af seere, så mine børn ikke bliver forvirrede når jeg fortalte MDM, at jeg har taget pavedømmets nøgler til himlen. Dette var for at gøre det klart, at antipaven og antikrist ikke fik fat i disse nøgler – som de ikke gjorde. ”

”Så lad mig gøre det klart for alle troende: du, min dyrebare og lydige søn er den sidste vicar for mit hus på jorden, og du vil vente på, at min hellige vicar går til himlen, for det vil være en tid, hvor sæde for Rom vil blive lagt tomt, for Pontifikatets nøgler er taget til himlen, men ved dette, at pavedømmets nøgler forbliver hos dig, mens du forbliver i eksil, og det vil forblive sådan, indtil du er gået til himlen og vender tilbage til Jorden for at tage din mission op som Peter Abraham II, den sidste vicar for Holy Mother Church, og det vil være St. Peter og St. Paul, der vil indvie dig som den sidste vicar på jorden, indtil jeg kommer i mit andet komme. ” (Lille sten, Besked 793 – 13. september 2019)

Sammenfattende er denne korte artikel kun beregnet til at fremhæve nogle vigtige meddelelser. Jeg ville holde det kort. Ovennævnte meddelelser (og mange andre) har åbnet et åndeligt vindue, der giver os mulighed for at opfatte noget af mysteriet omkring pave Peter II. Der er endnu flere detaljer i de seneste meddelelser. Guds lys, der skinner gennem disse profetiske ord, er for smukt og lyst til fuldstændig menneskelig forståelse – hvad der er brug for er nåde tro, håb og kærlighed. Disse nåde er nødvendige for os for at vælge Guds vilje frem for alt andet. Vor Herre og Vor Frue har udfyldt mange stykker af det profetiske puslespil i løbet af de sidste 30 år.

”Nu da de hørte dette, blev de hugget til hjertet og sagde til Peter og resten af ​​apostlene:“ Brødre, hvad skal vi gøre? ” (Apostelgerninger 2:37)

Det er spørgsmålet! Hvad skal vi gøre? Nu, på dette tidspunkt, bør Guds børn bede om Guds gave – tro, håb og kærlighed og stræbe efter enhed med og under denne fremtidige præst af Kristus. Må Jesus og Maria hjælpe alle sjæle med god vilje til at åbne deres hjerter og sind for at lytte til det, som Gud afslører for menneskeheden på dette tidspunkt i vores verdenshistorie.

Biskop Malcolm Broussard

________________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.