Petrus Romanus ‘guddommelige kall

_______________________________________________________________

Edit Post ‹ Manuel Silveira — WordPress.com

Skrevet 9. mai 2020 av inspirationbythespirit (Manuel Silveira)

“… Profeti er rettet mot kunnskapen om guddommelig sannhet, ved den kontemplasjon som vi ikke bare blir instruert i tro, men også ledet i våre handlinger … derfor ble mennesker til enhver tid guddommelig instruert om hva de skulle gjøre, i henhold til det var hensiktsmessig for de utvalgte åndelige velferd. ” (Saint Thomas Aquinas, Summa Theologica, del II-II, artikkel 6, Q.174)

Det har alltid vært en profetisk nådelinje i Frelseshistorien. Siden det gamle testamente, menn som Abraham, Moses og profetene, Johannes døperen osv. – var alle redskaper i Guds hender for å veilede og instruere sitt folk. De forfiguret eller kunngjorde på en eller annen måte Messias, Jesus Kristus, komme. I det nye testamentes tid fortsatte nådens profetiske linje som et uttrykk for Guds vilje gjennom karismer gitt til visse inspirerte personer til oppbyggelse av hele folket: Den hellige Catherine av Siena, den hellige Margaret Mary Alacoque, den hellige Juan Diego, etc. I vår ganger har Guds mor gjennom sine mange opptredener og ord gitt veiledning og instruksjon til kirken til frelse for hennes barn. Et perfekt eksempel er Apparitions and Messages of Our Lady of Fatima. Hun ga en hemmelighet til søster Lucia – en hemmelighet som ble skrevet og Vår Frue ba om at den skulle forbeholdes den fremtidige paven som skulle åpnes i 1960. Denne profetiske nådestrekningen uttrykte en viktig retning for Kristi vikar. Dette er alle dokumenterte fakta som peker på denne måten Gud uttrykker sin vilje for hele folket på.

I desember 1983 mottok William Costellia (også kjent som Little Pebble) en offentlig melding til biskopen og presteskapet i bispedømmet Wollongong i Australia. Fra den tiden mottok Little Pebble offentlige meldinger som skulle formidles til verden. Jesus og Maria henvendte seg til alle sjeler av velvilje om behovet for omvendelse og forsoning med tanke på tidenes tegn. Vår Herre og Vår Frue har forklart Guds vilje i påvente av store verdensbegivenheter og fremveksten av en stor verdensleder – pave Peter II:

VÅR DAME: “Du må be for vår elskede vikar – pave Johannes Paul II – for han lider mye for Holy Mother Church. Også han er en spesiell sønn av oss. Han trenger dine bønner daglig for snart, Vi skal komme for å ta ham til paradiset der hans velfortjente hvile ønsker. Husk dette, kjære barn: dere er i alvorlige tider. Når Maitreya, anti-Kristus, kommer til verden for å hevde sin egen, vil en falsk pastor, falsk profet og falsk pave regjere på setet til Peter når vi har fjernet pave Johannes Paul II. La deg ikke lure av denne falske Peter. Jeg har fortalt deg om ham og hans regjeringstid mange steder over hele verden. Imidlertid, kjære barn, når denne falske pastoren regjerer i Min sønns hus, vil de sanne tilhengerne av Min guddommelige sønn være i skjul. Akkurat det samme som de første kristne gjemte seg i katakombene, det vil også de fremtidige kristne gjøre; men vet, Mine kjære barn, en stor og hellig vikar vil være i skjul, pave Peter II, mens antipaven troner på setet til Peter. Denne paven, Peter II, vil være den siste paven i hele historien – og han vil lede kirken i dens mørke tid og mørke tid; i sine siste øyeblikk i menneskehetens historie. Denne historien vil snart utfolde seg for øynene dine, så vær forsiktig. Be og gjør bot – så vil Den hellige ånd opplyse deg. Be også for den fremtidige paven, kjære barn, for han trenger dine bønner. Han er ikke prest på dette stadiet, kjære barn; han er en vanlig familiemann. Han kjenner imidlertid til misjonen som er betrodd ham – og det gjør også vår hellige vikar, pave Johannes Paul II. Be hardt, kjære barn, for menneskeheten vil snart føle den evige farens vrede. ” mens antipaven troner på setet til Peter. Denne paven, Peter II, vil være den siste paven i hele historien – og han vil lede kirken i dens mørke tid og mørke tid; i sine siste øyeblikk i menneskehetens historie. Denne historien vil snart utfolde seg for øynene dine, så vær forsiktig. Be og gjør bot – så vil Den hellige ånd opplyse deg. Be også for den fremtidige paven, kjære barn, for han trenger dine bønner. Han er ikke prest på dette stadiet, kjære barn; han er en vanlig familiemann. Han kjenner imidlertid til misjonen som er betrodd ham – og det gjør også vår hellige vikar, pave Johannes Paul II. Be hardt, kjære barn, for menneskeheten vil snart føle den evige farens vrede. ” mens antipaven regjerer på Peter sete. Denne paven, Peter II, vil være den siste paven i hele historien – og han vil lede kirken i dens mørke tid og mørke tid; i sine siste øyeblikk i menneskehetens historie. Denne historien vil snart utfolde seg for øynene dine, så vær forsiktig. Be og gjør bot – så vil Den hellige ånd opplyse deg. Be også for den fremtidige paven, kjære barn, for han trenger dine bønner. Han er ikke prest på dette stadiet, kjære barn; han er en vanlig familiemann. Han kjenner imidlertid til misjonen som er betrodd ham – og det gjør også vår hellige vikar, pave Johannes Paul II. Be hardt, kjære barn, for menneskeheten vil snart føle den evige farens vrede. ” i sine siste øyeblikk i menneskehetens historie. Denne historien vil snart utfolde seg for øynene dine, så vær forsiktig. Be og gjør bot – så vil Den hellige ånd opplyse deg. Be også for den fremtidige paven, kjære barn, for han trenger dine bønner. Han er ikke prest på dette stadiet, kjære barn; han er en vanlig familiemann. Han kjenner imidlertid til misjonen som er betrodd ham – og det gjør også vår hellige vikar, pave Johannes Paul II. Be hardt, kjære barn, for menneskeheten vil snart føle den evige farens vrede. ” i sine siste øyeblikk i menneskehetens historie. Denne historien vil snart utfolde seg for øynene dine, så vær forsiktig. Be og gjør bot – så vil Den hellige ånd opplyse deg. Be også for den fremtidige paven, kjære barn, for han trenger dine bønner. Han er ikke prest på dette stadiet, kjære barn; han er en vanlig familiemann. Han kjenner imidlertid til misjonen som er betrodd ham – og det gjør også vår hellige vikar, pave Johannes Paul II. Be hardt, kjære barn, for menneskeheten vil snart føle den evige farens vrede. ” han kjenner til misjonen som er betrodd ham – og det gjør også vår hellige vikar, pave Johannes Paul II. Be hardt, kjære barn, for menneskeheten vil snart føle den evige farens vrede. ” han kjenner til misjonen som er betrodd ham – og det gjør også vår hellige vikar, pave Johannes Paul II. Be hardt, kjære barn, for menneskeheten vil snart føle den evige farens vrede. ” (Little Pebble, Message 28. – 13. mai 1985)

Denne meldingen i 1985 er rik på veiledning og instruksjon. Guds mor beskriver et framtidsscenario der en “falsk pave” skal sitte på tronen til Peter. Guds folk vil gjemme seg. Vår Frue snakker om “den siste paven i hele historien”. Det minner leseren om den eldgamle “Exodus” av Guds folk ledet av Moses, som var instrumentet i Guds befaling til farao: “La mitt folk gå …” Vår Frue omtaler pave Peter II som Guds utvalgte til å lede sitt folk: ” … han vil lede kirken i sin mørke tid og mørke tid; i sine siste øyeblikk av menneskehetens historie. ” Vår Frue forklarer at denne fremtidige paven – pave Peter II, er på den tiden (1985): “Han er ikke en prest på dette stadiet, kjære barn; han er en vanlig familiemann. Imidlertid vet han om misjonen som er betrodd ham. ”

Dette er en ekstraordinær profetisk åpenbaring og mysterium om en mann, som i fremtiden vil være pave Peter II, og på en kritisk tid i verdenshistorien. De siste årene har vi vært vitne til valget av pave Frans. Denne bemerkelsesverdige hendelsen skjedde da pave Benedikt XVI fratok seg den administrative rollen som hans pavedømme hadde. Det er nå klart at pave Benedikt XVI aldri abdiserte læremesterskapet til Peter – med andre ord tronen til Peter. Han er fortsatt den sanne paven til den katolske kirken på denne tiden. Mange tror at innflytelsen fra frimureriet og Illuminati i forskjellige høye geistlige myndigheter førte til kardinalens konklav som ankom valget til pave Frans. I 1991 i en offentlig opptreden Our Lady snakket profetisk om fremtidige hendelser:

LITTLE PEBBLE: “Jeg ser nå Peterskirken i Roma, og jeg ser det som en eldgammel bygning. Bak kuppelen er en brun, nesten svart, Cross. Ved siden av Peterskirken er det en annen kirke; det ser ut som St. Peters, men det har skinnende glass og andre gjenstander, selv om det ikke er noe pent ved denne bygningen. Det er rent, det ser moderne ut, sanitert; Jeg kan se et brunt kors som har blod på seg. Nå dukker det opp en annen bygning; det ligner også St. Peter, men det skinner med gull; det ser veldig, veldig, vakkert ut og bak det er et hvitt kors. ”

VÅR DAME: “Mitt kjære barn: du ser nå Mysteriet om det mystiske ekteskapet; du ser mysteriet om stubben til Isai [Jesaja 11: 1+] representert i den gamle kirken styrt av vår hellige vikar, pave Johannes Paul II, og i midten, mitt kjære barn, du ser dagens kirke, der den gamle Kirken er fornyet og modernisert totalt. Du ser korset som henger over denne kirken – det er martyrdommen til Holy Mother Church i tiden som kommer. Johannes Paul II styrer også denne kirken, men det er [virkelig] bare én. Innad, mitt kjære barn, du er Kristi mystiske vikarier, som åndelig veileder kirken gjennom dine lidelser og dine bønner; ditt råd om visdom fra våre munner til kirken; stille styrer du den nye kirken. Den gyldne kirken du ser, mitt kjære barn, er den rensede kirken som du vil lede, fysisk, på jorden, til den tiden min guddommelige sønn, Jesus Kristus, vender tilbake til jorden. Du, mitt kjære barn, vil styre denne kirken med den guddommelige Herrens sterke arm. Dagens kirke må løftes ut av groper av urenhet, utroskap og korrupsjon. ”(Little Pebble, Message 333 – 13. juni 1991)

De neste tiårene fram til i dag så Our Lord and Our Lady kalle barna sine om å være forent – spesielt i nestekjærlighet, tro og håp. Vår Herre gir en dypere innsikt i hvorfor det er så viktig nå. 3. juli 1993 i Melding 395 inngikk Vår Herre en ny pakt med menneskeheten gjennom sin utvalgte sjel – Den lille rullesteinen. Denne pakt er enestående og mest ekstraordinær. Vår Herre forklarer:

VÅR HERRE: “… Min elskede sønn, Vår søte Rock ‘; Min sønn som vil gjenoppbygge min kirke på jorden og lede hele mitt folk til det lovede land: i dag har jeg kommet med patriarkene i det gamle og min fosterfar [St. Joseph] å gi deg, min kjære sønn, veldig eksepsjonelle nådene – nådene som bare er gitt til de få. I min hånd, kjære sønn, er pakten jeg inngikk med Adam, med Noah og med Abraham. Som jeg allerede har sagt, gjennom mange mystikere over hele verden: du er den nye epokens Abraham – den som vil lede mitt folk inn i frihet. I deg skal den treenige Gud bo, for du må bringe mitt folk inn i lyset og styre min kirke på jorden i mange århundrer … Det er gjennom deg, mitt kjære barn, at de nye nasjonene vil bli født – de nye stammene i Israel. Fra din ætt, kjære sønn, i oppfyllelsen av Mine ord til Abraham – alle de nye nasjonene vil komme – de syv nye stammene som skal styre jorden med de fem klanene. Og de syttito små nasjonene vil danne kohorten av det jordiske paradiset, som du, kjære barn, vil lede og regjere som Kristi vikar; som leder for mitt folk gjennom gudenes kongedømme. Det er fra din ætt, kjære sønn, at det vil være et mangfold av milliarder og milliarder av sjeler som vil bli skapt før verdens ende. I deg inngår jeg den siste pakt med mennesket, til verdens ende, når jeg vil komme og dømme menneskeheten. ” som leder for mitt folk gjennom guddommets kongedømme. Det er fra din ætt, kjære sønn, at det vil være et mangfold av milliarder og milliarder av sjeler som vil bli skapt før verdens ende. I deg inngår jeg den siste pakt med mennesket, til verdens ende, når jeg vil komme og dømme menneskeheten. ” som leder for mitt folk gjennom guddommets kongedømme. Det er fra din ætt, kjære sønn, at det vil være et mangfold av milliarder og milliarder av sjeler som vil bli skapt før verdens ende. I deg inngår jeg den siste pakt med mennesket, til verdens ende, når jeg vil komme og dømme menneskeheten. ” (Melding 395, til Little Pebble, 3. juli 1993).

Jeg lurte på hva som var “tegnet” på denne pakt. Så jeg skrev et lite brev til Vår Frue i omsorgen for Seer Thornbush den 24. oktober 1995. Jeg spurte Vår Frue: ”Mor, jeg lurte på, hva er tegnet på pakt som din guddommelige sønn har inngått med din lille Småstein? Er det stigmataen han bærer? ” 3. november 1995 svarte Vår Frue Thornbush om spørsmålene mine. Vår Frues svar er veldig nyttig, så jeg inkluderer et utdrag her:

VÅRE DAME: (gjennom Thornbush): “Jeg hilser deg Min elskede utvalgte apostel, Lille Bartholomeus. Jeg er glad for at du søker å vite mer om Min lille Peter og den pakt som Gud har inngått med ham. Denne pakt ligger i en tredobling … Dette i seg selv er fremdeles et mysterium. Når det gjelder pakten, er det delvis gjennom den ‘hellige livstaben’ som har stammet fra generasjonen til Abraham, den utvalgte faren til sann tro; og det er gjennom de hellige sårene han [Little Pebble] bærer; og den tredje delen er som prinsen av apostlene i disse sluttidene, til slutt å bli pave Peter II. Dette signal Pakt er bundet av guddommelig kjærlighet og visdom. Når det er på tide, skal mange flere mysterier avsløres … ” (Privat melding gitt til Thornbush for Fr. Broussard, 3. november 1995).

Dermed navnet: Tre ganger pakt. Denne artikkelen tar for seg den tredje delen: “Prinsen av apostlene i disse sluttidene, for til slutt å bli pave Peter II”. Så Little Pebble er selv tegnet på den tredobbelte pakt.

I 1995 forklarer Our Lord mer om mysteriet rundt pave Peter II:

VÅR HERRE: ”Ikke vær bekymret Min sønn av lys, Min ‘Lille kjærlighetssten’ som jeg har valgt å lede Min mystiske kirke på jorden – akkurat som jeg har valgt Kristi vikar for å lede mitt mystiske legeme på jorden. Korset mitt er ditt !! Men for de som trenger å vite: Jeg sier nok en gang at alt jeg har lovet deg, vil jeg holde. “

“Selv om du ikke er ufeilbarlig, min sønn, har du sannheten, og sannheten vil forbli hos deg for å lede mine sauer, for du er blitt utpekt fremfor alle mine sauer, for det er til deg jeg har gitt nøklene av riket. For de som nå er litt forvirret og misforstår ordene til min aller helligste mor, la dem forstå godt, at det som min aller helligste mor avslørte … at min ånd er sendt over min ‘lille kjærlighetsstein’, som en enestående nåde, å veilede My Mystic Church on Earth – la det virkelig forstås av mine barn! ”

“Vær ikke bekymret, mitt søte barn, for alle vil bli forstått i tide. Divisjonene som nå er i Mystic Church vil snart spres for – gjennom mandatet fra My Holy Vicar i Roma, som vil bli gitt til deg på en spesiell måte veldig snart – et spesielt lys vil bli gitt til våre barn for å forstå viktigheten av enhet blant alle mine barn valgt på en spesiell sti. Be derfor, mitt kjære barn, be for alle de som ikke forstår og ikke blir bekymret, for min aller hellige mor har plassert kappen over alle barna hennes – alle de som søker å kjenne sannheten og følge den. Ekte enhet vil også komme i Mitt hus på jorden, fordi vi leder Min aller hellige vikar på en spesiell måte i de kommende årene, for å bringe enhet blant alle lysets barn. ”

“Det er sant å si, kjære sønn, du er et tegn på motsigelse til Kirken – akkurat som jeg, din Gud, var et tegn på motsetning. Alle de som følger sannheten, vil være tegn på motsigelse, for det er korsets vei – ta derfor mot, sønnen min – jeg har hørt dine bønner … ” (Little Pebble, Message 497 – 7. October 1995)

I 2019, med tanke på forvirring om meldinger gitt til Maria Divine Mercy (MDM), identifiserte vår herre igjen den lille småstein som pave Peter II:

VÅRE HERRE: ”Mine barn vet ikke hvordan de skal skille sannheten fra feilberegninger – for det har vært siden 1970-tallet, åpenbaringer gitt til noen seere om Kristi siste vikar, da åpenbaringen gitt til MDM om at pave Benedikt var den siste paven , som skulle få Mystery of the Keys of St. Peter. Likevel var det en annen mystisk mystiker, nemlig deg selv, som hevdet å være den siste vikar, som pave Peter II, som den siste vikar for den hellige mor kirken, men det var et mysterium som ennå ikke ble utfoldet. ”

“Det var av denne grunn jeg ga nøklene til pavedømmet til deg, min lille sønn, for så mange år siden, som har blitt gjort klart gjennom meldingene som ble gitt til deg og hundrevis av seere på forhånd, slik at barna mine ikke blir forvirret. når jeg sa til MDM at jeg har tatt pavedømmets nøkler til himmelen. Dette var for å gjøre det klart at antipaven og antikrist ikke fikk tak i disse nøklene – som de ikke gjorde. “

“Så la meg gjøre det klart for alle troende: Du, min dyrebare og lydige sønn er den siste vikar for mitt hus på jorden, og du vil vente på at min hellige vikar skal komme til himmelen, for det vil være en tid da setet til Roma vil bli lagt tomt, for nøklene til pontifikatet er ført til himmelen, men vis dette, at pavedømmets nøkler forblir hos deg mens du forblir i eksil, og det vil forbli slik, til du har dratt til himmelen og returnert til jorden for å ta opp din misjon som Peter Abraham II, den siste vikar for Holy Mother Church, og det vil være St. Peter og St. Paul som vil innvie deg som den siste vikar på jorden, til jeg kommer i mitt annet komme. ” (Little Pebble, melding 793 – 13. september 2019)

Oppsummert er denne korte artikkelen kun ment for å markere noen viktige meldinger. Jeg ønsket å holde det kort. Ovennevnte meldinger (og mange andre) har åpnet et åndelig vindu som tillater oss å oppfatte noe av mysteriet rundt pave Peter II. Det er enda mer detaljer i de siste meldingene. Guds lys som skinner gjennom disse profetiske ordene er for vakkert og lyst til fullstendig menneskelig forståelse – det som trengs er nåde tro, håp og kjærlighet. Disse nådene er nødvendige for oss for å kunne velge Guds vilje fremfor alt annet. Vår Herre og Vår Frue har fylt ut mange biter av det profetiske puslespillet i løpet av de siste 30 årene.

Da de hørte dette, ble de hugget til hjertet og sa til Peter og resten av apostlene: “Brødre, hva skal vi gjøre?” (Apostlenes gjerninger 2:37)

Det er spørsmålet! Hva må vi gjøre? Nå, på denne tiden, bør Guds barn be om Guds gave – tro, håp og nestekjærlighet og streve for enhet med og under denne fremtidige vicar of Christ. Måtte Jesus og Maria hjelpe alle sjeler av god vilje til å åpne hjerter og sinn for å lytte til hva Gud åpenbarer for menneskeheten på denne tiden i vår verdenshistorie.

Biskop Malcolm Broussard

_______________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.