Brief aan een ziener [naam onthouden] van William

_________________________________________________________________

Brief van William Costellia aan een ziener – 8 mei 2021 | Kleine kiezelsteen (littlepebble.org)

WILLIAM: Vrede zij u en bedankt voor uw hulp gedurende vele jaren. Ik hoop dat het kruis niet te zwaar voor je is, want Gods vrede zal binnen de komende tien jaar in de wereld worden geplaatst.

Dank u voor uw hulp gedurende vele jaren, maar ik ben gekomen om u te vragen alstublieft voor mij te bidden en Jezus een vraag te stellen, aangezien ik enigszins in de war ben over enkele boodschappen die Jezus en de Gezegende Moeder aan de heiligen gedurende vele jaren hebben gegeven en deze aanwijzingen verwarren mij zeer – dank u en God zegene u en uw leven. In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest – dank u.

Mijn geliefde Jezus van Mijn Hart, ik dank U voor alles wat U voor mij hebt gedaan en wat U in de toekomst voor mij bereid bent te doen.

Mijn geliefde Jezus, ik ben een beetje in de war over de Openbaringen. Zoals u weet, zijn er honderden openbaringen over de Heilige Monarch en mijzelf. We werken samen. Hij is ondergedoken, net zoals ik ben terwijl ik wacht tot de regering me vrijlaat, maar in plaats van me vrij te laten, heeft de regering me nog eens drie jaar aan beperkingen opgelegd.

Daarom kan ik niet naar huis gaan, noch kan ik naar het buitenland reizen – de Heilige Monarch is beperkt en kan niet met zijn volgelingen samenwerken.

De andere kwestie die me in verwarring bracht, is dit: toen MDM in 2010 tot stand kwam, ontving ze een bericht van Jezus dat dit de laatste 40 jaar is voordat Hij terugkeert en dat dit het laatste tijdperk is voordat Hij terugkeert naar de aarde in de wederkomst, toch hebben de honderden mystici en zieners – allemaal heiligen – openbaringen ontvangen over de vorst en mijzelf, maar wat verwarrend is, is dat we zullen komen na de drie dagen van duisternis en dat we tientallen jaren zullen blijven voordat de antichrist komt.

Maar dat slaat nergens op, want ik begrijp dat de antichrist na de tuchtiging de volledige macht zal hebben en dat de wereld zich zal bekeren, maar de antichrist zal de wereld veroveren, ook al zal de wereld zich bekeren en de 3 1/2 jaar van verdrukking zal komen.

De Monarch en ik zullen aan de macht zijn, maar we zullen in grote moeilijkheden verkeren terwijl de antichrist zal regeren – alsjeblieft mijn Jezus, lees ik het goed? Nadat de antichrist in de hel is geworpen, wacht de wereld op de wederkomst.

Alstublieft mijn Jezus,

Verlicht me alstublieft

Ik hou van je en kus je

Je liefhebbende zoon xxxx


05/04/21: JEZUS: Ja Mijn dochter, IK BEN de Grote IK BEN, de Grote Geneesheer, allen die Mij zoeken, vind Mij, degenen die zich in strijd en ontbering tot Mij keren, vinden Vrede. Kom naar mij Mijn kinderen, ik wacht op jullie.

Weet dat ik de verwarring van Mijn zoon begrijp, want veel van Mijn kinderen die de boodschappen van Mijn Moeder hebben gevolgd aan de vele heiligen aan wie we zijn verschenen, voelen zich op dezelfde manier. Ze zijn niet gestuurd om te verwarren, maar om Mijn kinderen te inspireren om zich te bekeren, om vernieuwd te worden in Mijn Heilig Hart, zodat ze Mijn Vader hernieuwde liefde kunnen geven om Zijn hand van tuchtiging te weerhouden. Hoewel de zonde nu zo ernstig is, lijden velen en worden ze onderdrukt onder haar machtige gewicht. De hand van satan speelt hier omdat hij verwarring veroorzaakt. Zijn kinderen en volgelingen zijn ook de oorzaak van veel van het lijden dat Mijn kinderen ondergaan. Maar als er nog veel meer van hen zouden opstaan ​​en gehoor zouden geven aan de oproep van hun Hemelse Moeder en Onze Twee Harten, zou veel van dit lijden zijn verlicht.

Dit is de reden waarom er in de loop van de tijd veel verwarring is en er gebeurtenissen plaatsvinden. Mijn Vader reserveert data voor zichzelf omdat Hij zijn kinderen veel kansen geeft om op zijn oproepen te reageren. De Vader is nu uitgeput door de resultaten. Hij heeft gezien hoe zijn heiligen vervolgd, gehaat en vermoord werden. Hij heeft toegekeken hoe zijn geliefde dochter Maria wordt aangevallen en gehaat, genegeerd door haar eigen priesterzonen. Hij heeft erbij gestaan ​​en zag hoe Zijn Zoon keer op keer vertrappeld en doorstoken werd. Zijn zoete Witte Rots heeft ook veel geleden onder de handen van diezelfde mannen en vrouwen, net als mijn lieve vorst die ook, net als Johannes de Doper, wacht en bidt op de vervulling van dit werk. Dit doet mijn zoontje ook, zeer angstig.

Wees echter niet bang, want de Vader heeft nu gezegd: “Alles zal worden volbracht in Zijn Naam”. Dat Hij zijn vorst en heilige paus met sterke hand naar buiten zal brengen om alle mensen te laten zien dat het door Hij, God Zelf, is dat dit wordt volbracht.

Er zullen nu veel dingen in de natuur gebeuren. Dingen die veel verder gaan dan “normaal” of zelfs “toeval”. Ze zullen weten door wie deze dingen zijn gedaan.

Maak je geen zorgen, Mijn zoontje, met de kleine details tot nu toe, want de Vader zal het goedmaken met degenen die verkeerd geïnformeerd zijn of zijn afgedwaald van het pad waarvoor ze bedoeld zijn. Degenen die op de goede weg zijn, zullen naar voren worden gebracht om hun werken af ​​te maken. Vergis u niet, de Vader zal alles in orde maken. Satan vertroebelt in zijn trucs de wateren. De Vader zal echter niet toestaan ​​dat iets hiervan nog langer doorgaat, voor Zijn heiligen.

Mijn twee zoons, Henoch en Elia , zullen na de waarschuwing komen om aan hun gegeven missies te beginnen. De antichrist zal ten tonele verschijnen, maar alleen voor degenen die hem kennen. Hij zal het openbare leven niet betreden voordat het toneel is geplaatst binnen de katholieke kerk en wat er in de wereldoorlog tot stand is gebracht. Op het moment van de waarschuwing zal iedereen worden verteld wie hij is en hoe hij hem kan ontwijken.

Weet Mijn zoon dat de heiligen gelijk hebben in wat hen werd verteld, maar omdat de Vader meer tijd heeft gegeven, vanwege gebed, zal Hij een deel van wat was voorzegd verdichten.

Jij en de vorst zullen samenwerken om de kerk te genezen en haar te herbouwen. De mensen zullen zich gaan bekeren omdat ontberingen en strijd hun volledige aandacht op dit punt hebben gevestigd. De antichrist krijgt maar een klein tijdsbestek. Mijn kinderen zullen tegen die tijd in hun toevluchtsoord zijn, geleid door hun beschermengelen. Jij en de vorst zullen je werk voortzetten totdat Ik je naar Mijn Hart breng. De antichrist zal zijn drie jaar krijgen en dan zal Mijn “eerste” tweede terugkeer plaatsvinden, aangezien Mijn kinderen dan door jou, Mijn zoon, het Tijdperk van Vrede zullen binnengeleid worden.

Maak je geen zorgen, Mijn zoon, over “wanneer en waar”, want je zult het steeds beter begrijpen naarmate de tijd vordert. Je zult binnenkort naar de derde hemel worden gebracht met de vorst en de apostelen en vele anderen die met je zullen samenwerken, om vernieuwd te worden in lichaam en geest om je missie op aarde te voltooien. U krijgt dan alle kennis van de gebeurtenissen en alles zal voor u perfect logisch zijn. Wees niet bang Mijn zoon, want alles is op de wereld.

Ga in mijn vrede, mijn dochter.

_________________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.