Emmerichin Visio Pietari II

______________________________________________________________

Catherine Emmerich Pietari II: n visio – 10. toukokuuta 2021 Pikku Pebble (littlepebble.org)

[Katso verkkosivusto: https://meditationsoncatholicism.blog/2021/05/03/emmerichs-vision-of-peter-ii/ ]

Lähetetty 3. toukokuuta 2021, kirjoittanut inspiroitunuthenki (Manuel Silveira)


Pyhän Katariinan Emmerichin visio viimeisestä paavista:

”Viime yönä minulla oli näkemys paavista. Näin Pyhän Franciscuksen kantavan kirkkoa ja Pyhän Pietarin basilikaa pienen miehen harteilla, jonka kasvoissa oli jotain juutalaista. Se näytti erittäin vaaralliselta. Mary seisoi kirkon pohjoispuolella, vaipansa ojennettuna sen päälle. Pieni mies oli melkein taivutettu kaksinkertaiseksi. Hän on toistaiseksi laiska. Tiedän kuka hän on. Niiden kaksitoista miestä, jotka pidän aina kahdentoista uudena apostolina, olisi pitänyt auttaa häntä, mutta he saapuivat liian myöhään; Kuitenkin, juuri kun hän oli kaatumassa, he kaikki juoksivat lukemattomien Enkeleiden kanssa auttamaan häntä. ” (Vol.2 s.299-300).

On 2020; odotamme tapahtumien kääntyvän, kuten Jeesus on marraskuusta 2010 lähtien sanonut, että Hän palaa 40 vuoden sisällä. Joten mitä on tapahtunut sen jälkeen? Uskon henkilökohtaisesti, että meillä on viisitoista vuotta aikaa ennen kuin Jeesus palaa – ja miksi tulevat merkit ovat merkkejä, joita odotamme. On tuhansia merkkejä, joita odotamme, mutta yksi asia on varma, että Jeesus palaa ennen vuoden 2050 loppua, koska ajanjakso, josta Jeesus puhuu ajanjakson lopussa, on neljäkymmentä vuotta – joka on 2050. Mutta kuten uskon, Jeesus ei anna meille aikaa, mutta antaa meille vihjeen. Joten on kulunut kymmenen vuotta siitä, kun Jeesus puhui Marian jumalalliselle armolle 8. marraskuuta 2010; se oli lopun alku, koska koko neljäkymmentä vuotta on 8. marraskuu 2049, joten olen antanut Herrallemme 2035 hänen paluunsa,

Kuinka voimme lukea ajat? Ensimmäinen asia, jonka on tapahduttava, on tämä: odotamme kolmatta maailmansotaa. Se alkaa Lähi-idässä, kun muslimiryhmät muodostavat sen, alkaen siitä, kun ne muodostavat ryhmän hyökätä Israelia vastaan. Ensimmäisessä hyökkäyksessä he käyttävät ydinpommeja, jotka aloittavat sodan ja tuovat Turkin ja Venäjän siihen.

Muslimit hyökkäävät Espanjaan ja Ranskaan – ja Venäjä hyökkää Saksaan ja Italiaan. Kiina osallistuu hyökkäämään Etelä-Koreaan, Taiwaniin ja Hongkongiin ja tuo armeijansa Lähi-itään.

Afrikan maat ovat levottomia. Jotkut ovat sodassa. Indonesia hyökkää Australiaan. Amerikka rangaistaan ​​Kalifornian pudotessa mereen. Havaiji ja niin monet saaret uppoavat mereen, koska merivedet nousevat ja niittävät monia meren rantoja, koska meri nousee kaikissa maissa.

Seuraava merkki on kaikki tapahtumat, jotka tulevat voimaan ennen varoitusta. Useimmat maat ovat sodassa ja miljoonat kuolevat. Ensimmäinen varoitusmerkki on pimeys, joka osuu maahan. Tulee noin kuusi tuntia pimeyttä. Emme tiedä syytä, mutta tulee olemaan suuri paniikki, kun maailmaa pidetään pimeydessä ennakkovaroituksena valmistautua ihmiskuntaan tulevaa suurta varoitusta varten.

Pariisi ja Ranskan Marseille tasoitetaan maahan ja monet suuret kaupungit tuhotaan ja tasoitetaan.

Antikristus tulee juuri ennen suurta varoitusta, mutta hän ilmoittaa itsestään suuren sodan aikana. Tämä sota kestää muutaman kuukauden, tappaa miljoonia. Hän lopettaa sodan ja tuo rauhan maailmalle, mutta tänä aikana tulee suuri varoitus ja suurin osa maailman pahoista ihmisistä hukkuu miljoonina. Maailman väestö muuttuu, kun varoitus osoittaa Jumalan rakkauden ja armon.

Minä, itseni, viedään taivaaseen varoituksen ajaksi ja palaan maan päälle pian sen jälkeen, kahdenkymmenen kolmen vuoden iässä, ja olen pitkä (6 jalkaa) ja tähti otsaani. Pyhä Paavali ja Pietari puhuvat minulle ja antavat minulle paavi Pietari Abraham II: n valtuudet. Antikristus vältetään hetkeksi, ja minä johdatan koko maailman ihmiset seuraamaan Kristusta.

Minä johdatan Jumalan kansan seuraamaan Jeesusta, mutta Antikristus saa tänä aikana täyden voiman; jotkut uudestaan ​​kaatuneista seuraavat häntä ja kristittyjen täytyy piiloutua – mutta kirkko on vahva. Antikristuksen tulee hallita maata kolme ja puoli vuotta. Pyhä hallitsija menee Jerusalemiin ja tarjoaa elämänsä Jumalalle ja kuolee.

Paljon on tapahtumassa vuosien 2020 ja 2035 välillä – tämä on vain arvioitu vuosi -, jolloin Jeesuksen on palattava.

Katsotaan siis, mitä tapahtuu, kuten olemme tällä hetkellä toukokuussa 2020, jossa maailmaa vaivaa virus, joka sulkee melkein koko maailman. Tällä hetkellä 3219242 on ottanut yhteyttä virukseen 228194 kuolemantapauksella. Tulossa on toinen virus, joka on pahempi, koska se hyökkää keuhkoihin ja sydämeen. Joten maailma käy läpi kaikki virukset tuodakseen ihmiskunnan takaisin Jumalan luo. Herramme antaa tämän tuoda takaisin lapsensa. Maailma on menossa erittäin vakaviin asioihin, kunnes ihmiskunta kääntyy takaisin Jumalan puoleen.

Ensimmäiset rangaistukset ovat alkaneet – nyt tulevat loput. Lähi-itä, Israel, Iran, Turkki, Syyria, Libanon ja Egypti aloittavat sodan, mutta muslimimaat aloittavat sodan Espanjan ja Ranskan kanssa taistellakseen muslimiväestönsä kanssa, mikä tuo katolisen hallitsijan peliin. puolustaa katolisia.

Pontiff tuo kaikki uskot yhteen julistamalla kaikkien ykseyttä. Kymmenen Euroopan kansakunnan muodostaminen tapahtuu.

Viimeinen paavi, paavi Peter Abraham II, muuttaa Filippiineille uudistamaan Vatikaania ja luomaan yhtenäisyyden – ja kun hän on tämän vakiinnuttanut, hän matkustaa Kiinaan, Taiwaniin, Singaporeen ja sitten Eurooppaan auttamaan Ranskan hallitsijaa.

Kolmas maailmansota tulee ja siihen osallistuvat kaikki kansakunnat, mutta se on suuri asteroidin rangaistus, joka törmää mereen Meksikon lähellä ja tappaa monia ihmisiä.

Kolmannen maailmansodan aikana Jeesus lopettaa sen tulevalla varoituksella. Antikristus ilmoittaa itsestään juuri ennen varoituksen tuloa. On monia asioita tapahtumassa, mutta tärkein tapahtuma on varoitus.

Laitan sen järjestelmään, jotta ymmärrät. Virukset ovat vain pieni askel kohti tapahtumia. Alla on idea siitä, miten asiat menevät tulevina vuosina. 2020 on alku tapahtumille, joista maailmanloppu puhuu.

Joten nyt, kun meillä on yksityiskohdat raamatunkohtaisesti, menkäämme maailman tapahtumiin niin pitkälle kuin voimme lukea sen:

1. Coronavirus 2020

2. Toisen viruksen kanssa

3. Lähi-itä syttyy Iranin, Israelin, Turkin, Syyrian ja muiden kansojen kanssa; Venäjä

4. Libanon tekee vakavia liikkeitä vapauttaakseen itsensä kynsistä

5. Euroopan unioni jakautuu, muslimit – erityisesti Espanja, Ranska ja osa Saksasta – Portugali – hyökkäävät Eurooppaan.

6. Vuosina 2020 ja 2030 syntyy Ranskan hallitsija ja paavi Peter Abraham II, ja seuraavien kahden vuoden aikana alkaa kolmas maailmansota.

7. Tulee seuraavien kahden vuoden aikana Pikkukivi kokoamaan näkijät yhteen.

8. Kolmas maailmansota alkaa siitä, että Kiina hallitsee koko Aasian ja siirtyy Eurooppaan. Venäjä siirtyy Euroopan yli ja on mukana Lähi-idässä. Sota jatkuu, kunnes Antikristus liikkuu. Sitten Antikristus lopettaa sodan ennen kuin paljon tuhotaan; silloin tulee varoitus.

9. Uskon, että varoitus tulee milloin tahansa seuraavien kahden vuoden aikana, koska paavi Benedictin on muutettava Italiasta ja menetettävä henkensä maassa, johon hän menee.

10. Varoituksen jälkeen Antikristus asetetaan matalaksi hetkeksi.

11. Kaikki pahat tuhoutuvat ja menevät helvettiin, ja maailma on kääntynyt.

12. Kaikki liittyvät katoliseen kirkkoon, mutta minä olen paavi salaperäisellä tavalla.

13. Monet ihmiset muuttavat takaisin sijaintiinsa ennen varoitusta.

14. Ranskan kuningas työskentelee kanssani maailman vahvistamiseksi.

______________________________________________________________

This entry was posted in Suomi and tagged . Bookmark the permalink.