Emmerich’s Visie op Peter II

________________________________________________________________

Catherine Emmerich Visie van Peter II – 10 mei 2021 | Kleine kiezelsteen (littlepebble.org)

[Zie website: https://meditationsoncatholicism.blog/2021/05/03/emmerichs-vision-of-peter-ii/ ]

Geplaatst op 3 mei 2021 door inspiredbythespirit (Manuel Silveira)


De visie van St.Catherine Emmerich van de laatste paus:

‘Gisteravond had ik een visioen van de paus. Ik zag de heilige Franciscus de kerk en de Sint-Pietersbasiliek dragen op de schouders van een kleine man die iets van de Jood in zijn gelaat had. Het zag er erg gevaarlijk uit. Maria stond aan de noordkant van de kerk met haar mantel eroverheen uitgestrekt. De kleine man was bijna dubbel gebogen. Hij is tot nu toe a laic. Ik weet wie hij is. De twaalf mannen die ik altijd zie als de twaalf nieuwe apostelen hadden hem moeten helpen, maar ze kwamen te laat; Maar net toen hij op het punt stond te vallen, kwamen ze allemaal met talloze engelen aanlopen om hem te helpen. ” (Vol.2 p.299-300).

Het is 2020; we wachten tot de gebeurtenissen veranderen, zoals Jezus sinds november 2010 heeft gezegd dat Hij binnen veertig jaar zal terugkeren. Dus wat is er sindsdien gebeurd? Persoonlijk geloof ik dat we nog vijftien jaar te gaan hebben voordat Jezus terugkeert – en waarom de tekenen die komen, de tekenen zijn waarop we wachten. Er zijn duizenden tekenen waar we op wachten, maar één ding is zeker: Jezus zal terugkeren voor het einde van het jaar 2050, want de periode waarover Jezus spreekt aan het einde van de tijdsperiode is veertig jaar – dat is 2050. Maar, zoals ik geloof, zal Jezus ons geen tijd geven, maar een hint geven. Zoals het tien jaar geleden is dat Jezus op 8 november 2010 tot Maria Divine Mercy sprak; het was het begin van het einde, want de volle veertig jaar is 8 november 2049, dus heb ik Onze Lieve Heer 2035 gegeven om terug te keren,

Hoe kunnen we de tijden aflezen? Het allereerste probleem dat moet gebeuren, is dit: we wachten op de Derde Wereldoorlog. Het zal beginnen in het Midden-Oosten, zoals de moslimgroepen het zullen vormen, te beginnen vanaf daar, omdat ze een groep zullen vormen om Israël aan te vallen. Voor de eerste aanval zullen ze atoombommen gebruiken, die de oorlog zullen beginnen en Turkije en Rusland erin zullen brengen.

De moslims zullen Spanje en Frankrijk aanvallen – en Rusland zal Duitsland en Italië aanvallen. China zal zich erbij betrekken door Zuid-Korea, Taiwan en Hong Kong aan te vallen en zijn leger naar het Midden-Oosten te brengen.

Afrikaanse landen zullen onrustig zijn. Sommigen zullen in oorlog zijn. Australië zal worden binnengevallen door Indonesië. Amerika zal worden gestraft, terwijl Californië in zee valt. Hawaii en zoveel eilanden zullen in zee wegzakken omdat het water van de zee zal stijgen en vele zeekusten zal overspoelen, omdat de zee in elk land zal stijgen.

Het volgende teken zijn alle gebeurtenissen die van kracht worden vóór de waarschuwing. De meeste landen zullen in oorlog zijn en miljoenen zullen omkomen. Het eerste waarschuwingsbord zal een duisternis zijn die de aarde zal treffen. Het zal ongeveer zes uur duisternis zijn. We weten de oorzaak niet, maar er zal grote paniek zijn als de wereld in duisternis zal worden gehouden als een waarschuwing vooraf, om de mensheid voor te bereiden op de Grote Waarschuwing die zal komen.

Parijs en Marseille van Frankrijk zullen met de grond gelijk worden gemaakt en vele grote steden zullen worden verwoest en met de grond gelijk gemaakt.

De Antichrist zal vlak voor de Grote Waarschuwing komen, maar hij zal zich bekend maken tijdens de Grote Oorlog. Deze oorlog zal enkele maanden duren en vele miljoenen doden. Hij zal de oorlog stoppen en vrede brengen in de wereld, maar het is gedurende deze tijd dat de Grote Waarschuwing zal komen en de meeste slechte mensen in de wereld zullen met miljoenen omkomen. De wereldbevolking zal zich bekeren als de Waarschuwing de Liefde en Barmhartigheid van God zal tonen.

Ikzelf zal naar de hemel worden gebracht voor de tijd van de waarschuwing en zal niet lang daarna, op de leeftijd van drieëntwintig, naar de aarde terugkeren, lang zijn (1,8 meter) en een ster op mijn voorhoofd hebben. Ik zal worden aangesproken door St. Paul en St. Peter en het gezag krijgen van paus Peter Abraham II. De Antichrist zal een tijdje gemeden worden en ik zal de mensen van de hele wereld leiden om Christus te volgen.

Ik zal het volk van God leiden om Jezus te volgen, maar het is gedurende deze tijd dat de Antichrist de volledige macht zal verwerven; sommigen van degenen die opnieuw vallen, zullen hem volgen en de christenen zullen moeten onderduiken – maar de kerk zal sterk zijn. Het zal drieënhalf jaar duren voordat de Antichrist de aarde zal regeren. De Heilige Monarch zal naar Jeruzalem gaan en zijn leven aan God offeren en sterven.

Er staat veel te gebeuren tussen 2020 en 2035 – dit is slechts een jaar bij benadering – wanneer Jezus zal terugkeren.

Dus laten we zien wat er gaat gebeuren, want we zijn momenteel in mei 2020, waar de wereld wordt geplaagd door een virus en bijna de hele wereld sluit. Er zijn momenteel 3.219.242 die contact hebben opgenomen met het virus met 228.194 doden. Er komt nog een virus aan dat erger zal zijn, omdat het de longen en het hart zal aanvallen. Dus de wereld gaat door virussen om de mensheid terug naar God te brengen. Onze Heer laat dit toe om zijn kinderen terug te brengen. De wereld staat op het punt in zeer ernstige zaken te gaan, totdat de mensheid terugkeert naar God.

De eerste kastijdingen zijn begonnen – nu komt de rest. Het Midden-Oosten, Israël, Iran, Turkije, Syrië, Libanon en Egypte zullen een oorlog beginnen, maar de moslimlanden zullen oorlog beginnen met Spanje en Frankrijk om te vechten met hun moslimbevolking, wat de katholieke monarch in het spel zal brengen, die zal verdedig de katholieken.

De paus zal alle geloofsovertuigingen samenbrengen door de eenheid van allen te verkondigen. Er zal een poging komen om de Tien Naties van Europa te vormen.

De laatste paus, paus Peter Abraham II, zal naar de Filippijnen verhuizen om het Vaticaan te hervormen en eenheid te brengen – en zodra hij dit heeft gevestigd, zal hij naar China, Taiwan, Singapore en vervolgens naar Europa reizen om de Franse monarch te helpen.

De Derde Wereldoorlog zal komen en alle naties zullen erbij betrokken zijn, maar het zal een grote kastijding zijn van een asteroïde, die bij Mexico in zee zal inslaan en veel mensen zal doden.

Tijdens de Derde Wereldoorlog zal Jezus het stoppen met de komende Waarschuwing. De Antichrist zal zichzelf bekendmaken vlak voordat de Waarschuwing komt. Er gebeuren veel dingen, maar de belangrijkste gebeurtenis is de waarschuwing.

Ik zal het in een systeem plaatsen zodat u het begrijpt. De virussen zijn slechts een kleine stap in de richting van de gebeurtenissen die zullen plaatsvinden. Hieronder vindt u een idee van hoe het de komende jaren zal gaan. 2020 is het begin van de gebeurtenissen waarover in de Apocalyps wordt gesproken.

Dus nu we de details van een deel van de Schrift hebben, laten we naar de gebeurtenissen in de wereld gaan, voor zover we het kunnen lezen:

1. Het Coronavirus 2020

2. Met het tweede virus

3. Het Midden-Oosten laait op met Iran, Israël, Turkije, Syrië en andere naties; Rusland

4. Libanon zal serieuze stappen ondernemen om zichzelf uit de klauwen te bevrijden

5. De Europese Unie zal zich splitsen, Europa zal worden binnengevallen door moslims – vooral Spanje, Frankrijk en een deel van Duitsland – Portugal.

6. Gedurende de jaren 2020 en 2030 zullen de Franse Monarch en Paus Peter Abraham II verschijnen en gedurende de komende twee jaar zal de Derde Wereldoorlog beginnen.

7. Het zal in de komende twee jaar zijn dat de kleine kiezel de zieners zal verzamelen.

8. De Derde Wereldoorlog begint als China heel Azië overneemt en naar Europa trekt. Rusland zal zich over Europa verplaatsen en zal betrokken zijn bij het Midden-Oosten. De oorlog zal doorgaan totdat de Antichrist zijn zet zal doen. Dan zal de Antichrist de oorlog stoppen voordat er veel is vernietigd; het zal dan zijn dat de waarschuwing zal komen.

9. Ik verwacht dat de waarschuwing elk moment in de komende twee jaar zal komen, omdat paus Benedictus uit Italië moet verhuizen en zijn leven moet verliezen in het land waar hij naar toe gaat.

10. Na de Waarschuwing zal de Antichrist voor een korte tijd neergelegd worden.

11. Alle bozen zullen omkomen en naar de hel gaan en de wereld zal zich hebben bekeerd.

12. Iedereen zal lid worden van de katholieke kerk, maar ik zal op een mysterieuze manier de paus zijn.

13. Veel mensen zullen terugkeren naar waar ze waren vóór de waarschuwing.

14. De Franse koning zal met mij samenwerken om de wereld te versterken.

________________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.