Emmerichs Visjon om Peter II

________________________________________________________________

Catherine Emmerich Visjon av Peter II – 10. mai 2021 | Lille småstein (littlepebble.org)

[Se nettsted: https://meditationsoncatholicism.blog/2021/05/03/emmerichs-vision-of-peter-ii/ ]

Skrevet 3. mai 2021 av inspirationbythespirit (Manuel Silveira)


St. Catherine Emmerich’s Vision of the Last Pope:

“I går kveld hadde jeg en visjon om paven. Jeg så St. Francis bære kirken og St. Peter-basilikaen båret på skuldrene til en liten mann som hadde noe av jøden i ansiktet. Det så veldig farlig ut. Mary sto på nordsiden av kirken med kappen utstrakt over den. Den lille mannen var nesten bøyd dobbelt. Han er foreløpig en laic. Jeg vet hvem han er. De tolv mennene som jeg alltid ser på som de tolv nye apostlene, burde ha hjulpet ham, men de kom for sent; akkurat da han var i ferd med å falle, løp de alle sammen med utallige engler for å hjelpe ham. ” (Vol.2 s.299-300).

Det er 2020; vi venter på at begivenhetene skal snu slik Jesus har sagt, siden november 2010, at han vil komme tilbake innen førti år. Så hva har skjedd siden den gang? Jeg personlig tror vi har femten år igjen før Jesus kommer tilbake – og hvorfor tegnene som kommer er tegnene vi venter på. Det er tusenvis av tegn som vi venter på, men en ting er sikkert, Jesus kommer tilbake før utgangen av året 2050, fordi perioden Jesus snakker om på slutten av tidsperioden er førti år – som er 2050. Men som jeg tror, ​​vil ikke Jesus gi oss tiden, men gi oss et hint. Så som det har gått ti år siden Jesus snakket med Maria Divine Mercy 8. november 2010; det var begynnelsen på slutten, for hele de førti årene er den 8. november 2049, så jeg har gitt vår Herre 2035 for ham å komme tilbake,

Hvordan vil vi kunne lese tidene? Det aller første problemet som må skje er dette: vi venter på den tredje verdenskrig. Det vil begynne i Midtøsten, ettersom de muslimske gruppene vil danne det, med utgangspunkt derfra, da de vil danne en gruppe for å angripe Israel. For det første angrepet vil de bruke atombomber, som vil starte krigen og bringe Tyrkia og Russland inn i den.

Muslimene vil angripe Spania og Frankrike – og Russland vil angripe Tyskland og Italia. Kina vil involvere seg selv ved å angripe Sør-Korea, Taiwan og Hong Kong og bringe hæren opp til Midt-Østen.

Afrikanske land vil være urolige. Noen vil være i krig. Australia vil bli invadert av Indonesia. Amerika blir tuktet, og California faller i sjøen. Hawaii og så mange øyer vil synke ned i havet fordi vannet i havet vil stige og sluke mange strender, fordi havet vil stige i alle land.

Det neste tegnet er alle hendelsene som vil tre i kraft før advarselen. De fleste land vil være i krig og millioner vil dø. Det første advarselsskiltet vil være et mørke som treffer jorden. Det vil være seks timers mørke. Vi vet ikke årsaken, men det vil være stor panikk ettersom verden vil bli holdt i mørket som en forvarsel for å forberede menneskeheten på den store advarselen som kommer.

Paris og Marseilles i Frankrike vil bli jevnet med bakken, og mange store byer vil bli ødelagt og jevnet.

Antikrist vil komme like før den store advarselen, men han vil gjøre seg kjent under den store krigen. Denne krigen vil vare i noen måneder og drepe mange millioner. Han vil stoppe krigen og bringe fred til verden, men det er i løpet av denne tiden den store advarselen vil komme og de fleste av verdens onde mennesker vil omkomme i millioner. Verdens befolkning vil konvertere ettersom advarselen viser kjærlighet og barmhjertighet fra Gud.

Jeg selv vil bli ført til himmelen for advarsels tid og vil komme tilbake til jorden ikke lenge etter, i en alder av tjuetre, og vil være høy (6 fot) og ha en stjerne på pannen. Jeg vil bli adressert av St. Paul og St. Peter og gitt autoriteten til pave Peter Abraham II. Antikrist vil bli unngått en stund, og jeg vil lede folket i hele verden til å følge Kristus.

Jeg vil lede Guds folk til å følge Jesus, men det er i løpet av denne tiden at Antikrist vil få full kraft; noen av de som faller igjen vil følge ham og de kristne må skjule seg – men kirken vil være sterk. Det vil være tre og et halvt år at Antikrist vil styre jorden. Den hellige monarken vil dra til Jerusalem og vil ofre sitt liv til Gud og dø.

Mye skal skje mellom 2020 og 2035 – dette er bare et omtrentlig år – når Jesus skal komme tilbake.

Så la oss se hva som kommer til å skje, slik vi for øyeblikket er i mai 2020, hvor verden er plaget med et virus, og lukker nesten hele verden. Det er for tiden 3 219 242 som har kontaktet viruset med 228 194 dødsfall. Det kommer nok et virus som vil være verre, ettersom det vil angripe lungene og hjertet. Så verden går gjennom virus alle for å bringe menneskeheten tilbake til Gud. Vår Herre lar dette bringe sine barn tilbake. Verden er i ferd med å gå inn i veldig alvorlige saker, til menneskeheten vender tilbake til Gud.

De første straffene har startet – nå kommer resten. Midtøsten, Israel, Iran, Tyrkia, Syria, Libanon og Egypt vil starte en krig, men de muslimske landene vil starte krig med Spania og Frankrike for å kjempe med sin muslimske befolkning, noe som vil bringe den katolske monarken til spill, som vil forsvare katolikkene.

Påven vil bringe alle troene sammen ved å forkynne alles enhet. Det vil være et grep om å danne de ti nasjonene i Europa.

Den endelige paven, pave Peter Abraham II, vil flytte til Filippinene for å reformere Vatikanet og bringe enhet – og når han først har etablert dette, vil han reise til Kina, Taiwan, Singapore og deretter til Europa for å hjelpe den franske monarken.

Den tredje verdenskrig vil komme og den vil involvere alle nasjoner, men det vil være en stor straff fra en asteroide, som vil smelle i havet nær Mexico og vil drepe mange mennesker.

Under den tredje verdenskrig vil Jesus stoppe det med den kommende advarselen. Antikrist vil gjøre seg kjent rett før advarselen kommer. Det er mange ting som skal skje, men den viktigste hendelsen er advarselen.

Jeg vil sette det i et system for deg å forstå. Virusene er bare et lite skritt mot hendelsene som skal finne sted. Nedenfor er en ide om hvordan ting vil gå de neste årene. 2020 er begynnelsen på hendelsene det blir snakket om i apokalypsen.

Så nå som vi har detaljene i en del av Skriftene, la oss gå til begivenhetene i verden så langt vi kan lese det:

1. Coronavirus 2020

2. Med det andre viruset

3. Midtøsten blusser opp med Iran, Israel, Tyrkia, Syria og andre nasjoner; Russland

4. Libanon vil gjøre alvorlige grep for å frigjøre seg fra klørne

5. Den europeiske union vil dele seg, Europa vil bli invadert av muslimer – spesielt Spania, Frankrike og en del av Tyskland – Portugal.

6. I løpet av årene 2020 og 2030 vil den franske monarken og paven Peter Abraham II dukke opp, og i løpet av de neste to årene vil den tredje verdenskrig starte.

7. Det vil være de neste to årene Little Pebble vil samle seerne sammen.

8. Den tredje verdenskrig vil begynne med at Kina overtar hele Asia og vil flytte over til Europa. Russland vil bevege seg over Europa og være involvert i Midtøsten. Krigen vil fortsette til Antikrist vil gjøre sitt trekk. Da vil Antikrist stoppe krigen før mye blir ødelagt; det er da advarselen kommer.

9. Jeg forventer at advarselen kommer når som helst de neste to årene, fordi pave Benedict må flytte fra Italia og miste livet i landet han drar til.

10. Etter advarselen vil Antikrist bli lagt ned en liten stund.

11. Alle de onde vil gå til grunne og gå til helvete, og verden vil ha konvertert.

12. Alle vil bli med i den katolske kirken, men jeg vil være paven på en mystisk måte.

13. Mange mennesker vil bytte tilbake til der de var før advarselen.

14. Den franske kongen vil samarbeide med meg for å styrke verden.

________________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.