Vizioni i Pjetrit II të Emmerich

______________________________________________________________

Catherine Emmerich Vizioni i Pjetrit II – 10 maj 2021 | Guralecë e vogël (littlepebble.org)

[Shikoni faqen e internetit: https://meditationsoncatholicism.blog/2021/05/03/emmerichs-vision-of-peter-ii/ ]

Postuar më 3 maj 2021 nga frymëzuarbythespirit (Manuel Silveira)


Vizioni i Papa i Fundit i Shën Catherine Emmerich:

“Natën e kaluar pata një vizion të Papës. Unë pashë Shën Françeskun që mbante Kishën dhe Bazilikën e Shën Pjetrit të mbajtur mbi supet e një njeriu të vogël që kishte diçka nga hebreu në fytyrën e tij. Dukej shumë e rrezikshme. Maria qëndroi në anën veriore të Kishës me mantelin e saj të zgjatur mbi të. Njeriu i vogël ishte gati i përkulur dyfish. Ai është, akoma, një laik. Unë e di kush është ai. Të dymbëdhjetë burrat, të cilët unë gjithmonë i shoh si dymbëdhjetë Apostujt e rinj duhet ta kishin ndihmuar, por ata arritën shumë vonë; megjithatë, ndërsa ai ishte gati të binte, të gjithë vrapuan me mijëra engjëjsh për ta ndihmuar “. (Vol.2 f.299-300).

2020shtë viti 2020; ne jemi duke pritur që ngjarjet të kthehen siç ka thënë Jezusi, që nga nëntori 2010, se Ai do të kthehet brenda dyzet viteve. Pra, çfarë ka ndodhur që atëherë? Unë personalisht besoj se kemi pesëmbëdhjetë vjet para se Jezusi të kthehet – dhe pse shenjat që po vijnë janë shenjat që ne po presim. Ka mijëra shenja që ne jemi duke pritur, por një gjë është e sigurt, Jezusi do të kthehet para fundit të vitit 2050, sepse periudha për të cilën Jezusi flet në fund të periudhës kohore është dyzet vjet – e cila është 2050. Por, siç besoj, Jezusi nuk do të na japë kohën, por do të na japë një aluzion. Kështu që kanë kaluar dhjetë vjet që kur Jezusi i foli Maria Hyjnisë Mëshirë më 8 nëntor 2010; ishte fillimi i fundit, sepse plot dyzet vjet është 8 nëntori 2049, kështu që unë i dhashë Zotit tonë 2035 që ai të kthehet,

Si do të jemi në gjendje të lexojmë kohën? Çështja e parë që duhet të ndodhë është kjo: ne jemi duke pritur për Luftën e Tretë Botërore. Do të fillojë në Lindjen e Mesme, ashtu siç do ta formojnë grupet myslimane, duke filluar nga atje, pasi do të formojnë një grup për të sulmuar Izraelin. Për sulmin e parë ata do të përdorin bomba bërthamore, të cilat do të fillojnë luftën dhe do të sjellin Turqinë dhe Rusinë në të.

Myslimanët do të sulmojnë Spanjën dhe Francën – dhe Rusia do të sulmojë Gjermaninë dhe Italinë. Kina do të përfshijë veten duke sulmuar Korenë e Jugut, Tajvanin dhe Hong Kongun dhe do ta sjellë ushtrinë e saj në Lindjen e Mesme.

Vendet afrikane do të jenë të pavendosura. Disa do të jenë në luftë. Australia do të pushtohet nga Indonezia. Amerika do të ndëshkohet, me Kaliforninë që bie në det. Hawaii dhe kaq shumë Ishuj do të zhyten në det sepse ujërat e detit do të ngrihen dhe do të gllabërojnë shumë bregdet, sepse deti do të rritet në çdo vend.

Shenja tjetër janë të gjitha ngjarjet që do të hyjnë në fuqi para Paralajmërimit. Shumica e vendeve do të jenë në luftë dhe miliona do të vdesin. Shenja e parë paralajmëruese do të jetë një errësirë ​​që do të godasë Tokën. Do të jenë rreth gjashtë orë errësirë. Ne nuk e dimë shkakun, por do të ketë një panik të madh pasi bota do të mbahet në errësirë ​​si një paralajmërim paraprak, për të përgatitur njerëzimin për Paralajmërimin e Madh që do të vijë.

Parisi dhe Marseja e Francës do të rrafshohen në tokë dhe shumë qytete të mëdha do të shkatërrohen dhe rrafshohen.

Antikrishti do të vijë pak para Paralajmërimit të Madh, por ai do të bëhet i njohur gjatë Luftës së Madhe. Kjo luftë do të vazhdojë për disa muaj, duke vrarë shumë miliona. Ai do të ndalojë luftën dhe do të sjellë paqe në botë, por është gjatë kësaj kohe paralajmërimi i madh do të vijë dhe shumica e njerëzve të këqij të botës do të zhduken në miliona. Popullsia e botës do të konvertohet pasi Paralajmërimi do të tregojë Dashurinë dhe Mëshirën nga Zoti.

Unë, Vetë, do të merrem në Parajsë për kohën e Paralajmërimit dhe do të kthehem në tokë jo shumë kohë më vonë, në moshën njëzet e tre vjeç dhe do të jetë i gjatë (6 ft.) Dhe do të ketë një yll në ballin tim. Unë do të drejtohem nga Shën Pali dhe Shën Pjetri dhe do të më jepet autoriteti i Papës Peter Abraham II. Antikrishti do të shmanget për një kohë dhe unë do t’i drejtoj njerëzit e të gjithë botës të ndjekin Krishtin.

Unë do t’i drejtoj njerëzit e Zotit të ndjekin Jezusin, por është gjatë kësaj kohe që Antikrishti do të fitojë fuqinë e plotë; disa nga ata që bien përsëri do ta ndjekin atë dhe të krishterët do të duhet të fshihen – por Kisha do të jetë e fortë. Do të jenë tre vjet e gjysmë që Antikrishti do të qeverisë Tokën. Monarku i Shenjtë do të shkojë në Jeruzalem dhe do t’i ofrojë jetën e tij Zotit dhe do të vdesë.

Shumë do të ndodhë midis vitit 2020 dhe 2035 – ky është vetëm një vit i përafërt – kur Jezusi do të kthehet.

Pra, le të shohim se çfarë do të ndodhë, pasi aktualisht jemi në maj të vitit 2020, ku bota është pllakosur me një virus, duke mbyllur gati të gjithë botën. Tani janë 3,219,242 që kanë kontaktuar Virusin me 228,194 vdekje. Ekziston një tjetër virus që vjen më keq, pasi do të sulmojë mushkëritë dhe zemrën. Kështu që bota po kalon nëpër viruse të gjithë për ta rikthyer njerëzimin te Zoti. Zoti ynë po e lejon këtë që të kthejë fëmijët e Tij. Bota do të shkojë në çështje shumë serioze, derisa njerëzimi të kthehet te Zoti.

Dënimet e para kanë filluar – tani vijnë pjesa tjetër. Lindja e Mesme, Izraeli, Irani, Turqia, Siria, Libani dhe Egjipti do të fillojnë një luftë, por vendet muslimane do të fillojnë luftën me Spanjën dhe Francën për të luftuar me popullsinë e tyre myslimane, e cila do të sjellë në lojë Monarkun Katolik, i cili do të mbrojnë katolikët.

Papa do të mbledhë të gjitha Besimet së bashku duke shpallur unitetin e të gjithëve. Do të ketë një lëvizje për të formuar Dhjetë Kombet e Evropës.

Papa i fundit, Papa Peter Abraham II, do të shkojë në Filipine për të reformuar Vatikanin dhe për të sjellë unitetin – dhe pasi ta ketë vendosur këtë ai do të udhëtojë në Kinë, Tajvan, Singapor dhe më pas në Evropë për të ndihmuar Monarkun Francez.

Lufta e Tretë Botërore do të vijë dhe do të përfshijë të gjitha kombet, por do të jetë një ndëshkim i madh nga një Asteroid, i cili do të përplaset në det afër Meksikës dhe do të vrasë shumë njerëz.

Gjatë Luftës së Tretë Botërore Jezusi do ta ndalojë atë me Paralajmërimin e ardhshëm. Antikrishti do ta bëjë të njohur vetveten pak para se të vijë paralajmërimi. Ka shumë gjëra për të ndodhur, por ngjarja më e rëndësishme është paralajmërimi.

Unë do ta vendos atë në një sistem që ju ta kuptoni. Viruset janë vetëm një hap i vogël drejt ngjarjeve që do të ndodhin. Vendosur më poshtë është një ide se si do të shkojnë gjërat në vitet e ardhshme. 2020 është fillimi i ngjarjeve për të cilat flitet në Apokalips.

Kështu që tani që kemi detajet nga një pjesë e Shkrimeve, le të shkojmë te ngjarjet e botës për aq sa mund t’i lexojmë:

1. Coronavirus 2020

2. Me Virusin e dytë

3. Lindja e Mesme ndizet me Iranin, Izraelin, Turqinë, Sirinë dhe kombet e tjera; Rusia

4. Libani do të bëjë lëvizje serioze për t’u çliruar nga kthetrat

5. Bashkimi Evropian do të ndahet, Evropa do të pushtohet nga myslimanët – veçanërisht Spanja, Franca dhe një pjesë e Gjermanisë – Portugalia.

6. Gjatë viteve 2020 dhe 2030 Monarku Francez dhe Papa Peter Abraham II do të shfaqen dhe gjatë dy viteve të ardhshme do të fillojë Lufta e Tretë Botërore.

7. Do të jetë në dy vitet e ardhshme Zalli i Vogël do të mbledhë Shikuesit së bashku.

8. Lufta e Tretë Botërore do të fillojë me Kinën që do të marrë tërë Azinë dhe do të kalojë në Evropë. Rusia do të lëvizë mbi Evropën dhe do të përfshihet në Lindjen e Mesme. Lufta do të vazhdojë derisa Antikrishti të bëjë lëvizjen e tij. Atëherë Antikrishti do të ndalojë luftën para se shumë të shkatërrohen; atëherë do të vijë paralajmërimi.

9. Unë parashikoj që Paralajmërimi do të vijë në çdo kohë në dy vitet e ardhshme, sepse Papa Benedikti duhet të zhvendoset nga Italia dhe të humbasë jetën në vendin ku shkon.

10. Pas Paralajmërimit, Antikrishti do të ulet për pak kohë.

11. Të gjithë të ligjtë do të vdesin dhe do të shkojnë në Ferr dhe bota do të kthehet.

12. Të gjithë do të bashkohen me Kishën Katolike, por unë do të jem Papa në një mënyrë misterioze.

13. Shumë njerëz do të kthehen atje ku ishin para Paralajmërimit.

14. Mbreti Francez do të punojë me mua për të forcuar botën.

______________________________________________________________

This entry was posted in Shqip and tagged . Bookmark the permalink.