Emmerichs Vision av Peter II

________________________________________________________________

Catherine Emmerich Vision of Peter II – 10 May 2021 | Liten sten (littlepebble.org)

[Se webbplats: https://meditationsoncatholicism.blog/2021/05/03/emmerichs-vision-of-peter-ii/ ]

Upplagt den 3 maj 2021 av inspirationbythespirit (Manuel Silveira)


St. Catherine Emmerich’s Vision of the Last Pope:

”I går kväll hade jag en vision om påven. Jag såg St Francis bära kyrkan och Peterskyrkan på axlarna av en liten man som hade något av juden i sitt ansikte. Det såg mycket farligt ut. Mary stod på norra sidan av kyrkan med sin mantel sträckt över sig. Den lilla mannen var nästan dubbelt böjd. Han är ännu en laic. Jag vet vem han är. De tolv män som jag alltid ser som de tolv nya apostlarna borde ha hjälpt honom, men de kom för sent; precis när han skulle falla sprang de alla upp med myriader av änglar för att hjälpa honom. ” (Vol.2 s.299-300).

Det är 2020; vi väntar på att händelserna ska förvandlas som Jesus har sagt sedan november 2010 att han kommer att återvända inom fyrtio år. Så vad har hänt sedan dess? Jag tror personligen att vi har femton år kvar innan Jesus återvänder – och varför de tecken som kommer är de tecken som vi väntar på. Det finns tusentals tecken som vi väntar på, men en sak är säker, Jesus kommer att återvända före slutet av år 2050, för den period som Jesus talar om i slutet av tidsperioden är fyrtio år – vilket är 2050. Men, som jag tror, ​​kommer Jesus inte att ge oss tid utan kommer att ge oss en ledtråd. Så som det har gått tio år sedan Jesus talade till Maria Divine Mercy den 8 november 2010; det var början på slutet, för hela fyrtio åren är den 8 november 2049, så jag har gett Vår Herre 2035 för att han ska återvända,

Hur kommer vi att kunna läsa tiderna? Den allra första frågan som måste hända är den här: vi väntar på tredje världskriget. Det kommer att börja i Mellanöstern, eftersom de muslimska grupperna kommer att bilda det, med början därifrån, eftersom de kommer att bilda en grupp för att attackera Israel. För den första attacken kommer de att använda kärnbomber, som kommer att starta kriget och få Turkiet och Ryssland in i det.

Muslimerna kommer att attackera Spanien och Frankrike – och Ryssland kommer att attackera Tyskland och Italien. Kina kommer att engagera sig genom att attackera Sydkorea, Taiwan och Hongkong och föra sin armé upp till Mellanöstern.

Afrikanska länder kommer att vara oroliga. Vissa kommer att vara i krig. Australien kommer att invaderas av Indonesien. Amerika kommer att tuktas och Kalifornien faller i havet. Hawaii och så många öar kommer att sjunka ner i havet eftersom havets vatten kommer att stiga och uppsluka många havsstränder, eftersom havet kommer att stiga i alla länder.

Nästa tecken är alla händelser som kommer att träda i kraft före varningen. De flesta länder kommer att vara i krig och miljoner kommer att dö. Det första varningstecknet blir ett mörker som kommer att slå jorden. Det kommer att vara sex timmar mörker. Vi vet inte orsaken, men det kommer att bli en stor panik eftersom världen kommer att hållas i mörkret som en varning för att förbereda mänskligheten för den stora varningen som kommer.

Paris och Marseilles i Frankrike kommer att planeras till marken och många stora städer kommer att förstöras och planeras.

Antikrist kommer strax före den stora varningen, men han kommer att göra sig känd under det stora kriget. Detta krig kommer att pågå i några månader och döda många miljoner. Han kommer att stoppa kriget och föra fred i världen, men det är under den här tiden den stora varningen kommer och de flesta av världens onda människor kommer att förgås i miljoner. Världens befolkning kommer att konvertera eftersom varningen visar kärlek och barmhärtighet från Gud.

Jag själv kommer att föras till himlen under varningens tid och kommer att återvända till jorden inte långt efter, vid en ålder av tjugotre år och kommer att vara lång (6 fot) och ha en stjärna i pannan. Jag kommer att adresseras av St Paul och St. Peter och ges befogenhet för påven Peter Abraham II. Antikrist kommer att undvikas ett tag och jag kommer att leda människor i hela världen att följa Kristus.

Jag kommer att leda Guds folk att följa Jesus, men det är under denna tid som Antikrist kommer att få full makt; några av dem som faller igen kommer att följa honom och de kristna måste gömma sig – men kyrkan kommer att vara stark. Det kommer att ta tre och ett halvt år att Antikrist kommer att styra jorden. Den Heliga Monarken ska åka till Jerusalem och ge upp sitt liv till Gud och dö.

Mycket ska hända mellan 2020 och 2035 – detta är bara ett ungefärligt år – när Jesus ska återvända.

Så låt oss se vad som kommer att hända, eftersom vi för närvarande är i maj 2020, där världen plågas av ett virus och stänger nästan hela världen. Det finns för närvarande 3 219 242 som har kontaktat viruset med 228 194 dödsfall. Det finns ett annat virus som kommer att bli värre, eftersom det kommer att attackera lungorna och hjärtat. Så världen går igenom virus alla för att föra mänskligheten tillbaka till Gud. Vår Herre låter detta få tillbaka sina barn. Världen är på väg att gå in i mycket allvarliga frågor tills mänskligheten vänder tillbaka till Gud.

De första tuktorna har börjat – nu kommer resten. Mellanöstern, Israel, Iran, Turkiet, Syrien, Libanon och Egypten kommer att inleda ett krig, men de muslimska länderna kommer att inleda krig med Spanien och Frankrike för att slåss med sin muslimska befolkning, vilket kommer att föra den katolska monarken i spel, som kommer försvara katolikerna.

Påven kommer att föra samman alla troar genom att förkunna enighet för alla. Det kommer att gå att bilda de tio nationerna i Europa.

Den slutliga påven, påven Peter Abraham II, kommer att flytta till Filippinerna för att reformera Vatikanen och skapa enhet – och när han väl har etablerat detta kommer han att resa till Kina, Taiwan, Singapore och sedan till Europa för att hjälpa den franska monarken.

Det tredje världskriget kommer och det kommer att involvera alla nationer, men det kommer att bli en stor tukt från en asteroid, som kommer att smälla i havet nära Mexiko och döda många människor.

Under tredje världskriget kommer Jesus att stoppa det med den kommande varningen. Antikrist kommer att göra sig känd precis innan varningen kommer. Det finns många saker att hända, men den viktigaste händelsen är varningen.

Jag kommer att lägga det i ett system som du kan förstå. Virusen är bara ett litet steg mot de händelser som ska äga rum. Nedan följer en uppfattning om hur det kommer att gå de närmaste åren. 2020 är början på de händelser som talas om i Apocalypse.

Så nu när vi har detaljerna i en del av Skrifterna, låt oss gå till världens händelser så långt vi kan läsa det:

1. Coronavirus 2020

2. Med det andra viruset

3. Mellanöstern blossar upp med Iran, Israel, Turkiet, Syrien och andra nationer; Ryssland

4. Libanon kommer att göra allvarliga åtgärder för att befria sig från klorna

5. Europeiska unionen kommer att splittras, Europa kommer att invaderas av muslimer – särskilt Spanien, Frankrike och en del av Tyskland – Portugal.

6. Under åren 2020 och 2030 kommer den franska monarken och påven Peter Abraham II att dyka upp och under de kommande två åren kommer tredje världskriget att starta.

7. Det kommer att vara under de kommande två åren att Little Pebble kommer att samla searna.

8. Tredje världskriget börjar med att Kina tar över hela Asien och kommer att flytta över till Europa. Ryssland kommer att röra sig över Europa och kommer att delta i Mellanöstern. Kriget kommer att fortsätta tills Antikrist kommer att göra sitt drag. Då kommer Antikrist att stoppa kriget innan mycket förstörs; det är då som varningen kommer.

9. Jag räknar med att varningen kommer när som helst under de kommande två åren, eftersom påven Benedictus måste flytta från Italien och förlora sitt liv i det land han åker till.

10. Efter varningen kommer Antikrist att läggas ner en liten stund.

11. Alla onda kommer att förgås och gå till helvetet och världen kommer att ha konverterat.

12. Alla kommer att gå med i den katolska kyrkan, men jag kommer att vara påven på ett mystiskt sätt.

13. Många kommer att byta tillbaka till var de var före varningen.

14. Den franska kungen kommer att arbeta med mig för att stärka världen.

________________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.