Viziunea lui Emmerich despre Petru II

________________________________________________________________

Catherine Emmerich Viziunea lui Petru II – 10 mai 2021 | Micul Pebble (littlepebble.org)

[Vezi site-ul web: https://meditationsoncatholicism.blog/2021/05/03/emmerichs-vision-of-peter-ii/ ]

Postat pe 3 mai 2021 de inspirationbythespirit (Manuel Silveira)


Viziunea Sfintei Ecaterine Emmerich a Ultimului Papă:

„Aseară am avut o viziune a Papei. L-am văzut pe Sfântul Francisc purtând Biserica și Bazilica Sf. Petru purtate pe umerii unui omuleț care avea ceva din evreu în chip. Arăta foarte periculos. Maria stătea în partea de nord a Bisericii cu mantia ei întinsă peste ea. Omulețul era aproape îndoit dublu. El este, încă, un laic. Știu cine este. Cei doisprezece bărbați pe care îi văd întotdeauna ca pe cei doisprezece noi apostoli ar fi trebuit să-l ajute, dar au sosit prea târziu; totuși, tocmai când era pe punctul de a cădea, toți au alergat cu nenumărate de îngeri pentru a-l ajuta. ” (Vol.2 p.299-300).

Este 2020; așteptăm ca evenimentele să se transforme așa cum a spus Isus, din noiembrie 2010, că El se va întoarce în patruzeci de ani. Deci, ce s-a întâmplat de atunci? Eu personal cred că mai avem cincisprezece ani înainte să se întoarcă Isus – și de ce semnele care vin sunt semnele pe care le așteptăm. Există mii de semne pe care le așteptăm, dar un lucru este sigur: Isus se va întoarce înainte de sfârșitul anului 2050, deoarece perioada despre care vorbește Isus la sfârșitul perioadei de timp este de patruzeci de ani – care este 2050. Dar, după cum cred, Isus nu ne va da timpul, ci ne va da un indiciu. Așa cum au trecut zece ani de când Iisus a vorbit cu Maria Divina Milă pe 8 noiembrie 2010; a fost începutul sfârșitului, pentru că cei patruzeci de ani sunt 8 noiembrie 2049, așa că i-am dat Domnului nostru 2035 pentru ca el să se întoarcă,

Cum vom putea citi vremurile? Primul număr care trebuie să se întâmple este acesta: așteptăm al treilea război mondial. Va începe în Orientul Mijlociu, deoarece grupurile musulmane îl vor forma, începând de acolo, deoarece vor forma un grup pentru a ataca Israelul. Pentru primul atac vor folosi bombe nucleare, care vor începe războiul și vor aduce Turcia și Rusia în el.

Musulmanii vor ataca Spania și Franța – iar Rusia va ataca Germania și Italia. China se va implica atacând Coreea de Sud, Taiwan și Hong Kong și își va aduce armata în Orientul Mijlociu.

Țările africane vor fi neliniștite. Unii vor fi în război. Australia va fi invadată de Indonezia. America va fi pedepsită, cu California căzând în mare. Hawaii și atâtea insule se vor scufunda în mare, deoarece apele mării vor crește și vor înghiți multe maluri, pentru că marea va crește în fiecare țară.

Următorul semn reprezintă toate evenimentele care vor intra în vigoare înainte de avertisment. Majoritatea țărilor vor fi în război și milioane vor muri. Primul semn de avertizare va fi un întuneric care va lovi Pământul. Vor fi vreo șase ore de întuneric. Nu cunoaștem cauza, dar va exista o mare panică, întrucât lumea va fi ținută în întuneric ca o avertizare prealabilă, pentru a pregăti omenirea pentru Marele Avertisment care va veni.

Parisul și Marsilia Franței vor fi nivelate la sol și multe orașe mari vor fi distruse și nivelate.

Antihristul va veni chiar înainte de Marele Avertisment, dar se va face cunoscut în timpul Marelui Război. Acest război va dura câteva luni, ucigând multe milioane. El va opri războiul și va aduce pacea în lume, dar în acest timp va veni Marele Avertisment și majoritatea oamenilor răi ai lumii vor pieri în milioane. Populația lumii se va converti pe măsură ce Avertismentul va arăta Iubirea și Milostivirea de la Dumnezeu.

Eu însumi, voi fi dus în Rai pentru timpul Avertismentului și mă voi întoarce pe pământ nu după mult timp, la vârsta de douăzeci și trei de ani și voi fi înalt (6 ft) și voi avea o stea pe frunte. Mi se va adresa Sf. Pavel și Sf. Petru și mi se va da autoritatea Papei Petru Avraam II. Antihristul va fi evitat o vreme și voi conduce oamenii din toată lumea să-L urmeze pe Hristos.

Voi conduce poporul lui Dumnezeu să-L urmeze pe Isus, dar în acest timp Antihristul va dobândi puterea deplină; unii dintre cei care cad din nou îl vor urma și creștinii vor trebui să se ascundă – dar Biserica va fi puternică. Vor fi trei ani și jumătate când Antihristul va conduce Pământul. Sfântul Monarh va merge la Ierusalim și își va oferi viața lui Dumnezeu și va muri.

Se vor întâmpla multe între 2020 și 2035 – acesta este doar un an aproximativ – când Isus urmează să se întoarcă.

Așadar, haideți să vedem ce se va întâmpla, deoarece suntem în prezent în mai 2020, unde lumea este afectată de un virus, închizând aproape toată lumea. În prezent sunt 3.219.242 care au contactat virusul cu 228.194 de decese. Vine un alt virus care va fi mai rău, deoarece va ataca plămânii și inima. Așadar, lumea trece prin toate Virușii pentru a readuce omenirea la Dumnezeu. Domnul nostru permite ca acest lucru să-i aducă înapoi pe copiii Săi. Lumea este pe cale să intre în probleme foarte serioase, până când omenirea se va întoarce înapoi la Dumnezeu.

Au început primele pedepse – acum vin restul. Orientul Mijlociu, Israel, Iran, Turcia, Siria, Libanul și Egiptul vor începe un război, dar țările musulmane vor începe războiul cu Spania și Franța pentru a lupta cu populația lor musulmană, ceea ce va pune în joc monarhul catolic, care va apără-i pe catolici.

Pontiful va reuni toate credințele, proclamând unitatea tuturor. Va exista o mișcare pentru formarea celor Zece Națiuni ale Europei.

Papa final, Papa Petru Avraam al II-lea, se va muta în Filipine pentru a reforma Vaticanul și a aduce unitatea – și odată ce a stabilit acest lucru, va călători în China, Taiwan, Singapore și apoi în Europa pentru a-l ajuta pe monarhul francez.

Al treilea război mondial va veni și va implica toate națiunile, dar va fi o pedeapsă mare de la un asteroid, care va trânti în mare lângă Mexic și va ucide mulți oameni.

În timpul celui de-al Treilea Război Mondial, Isus îl va opri cu avertismentul care urmează. Antihristul se va face cunoscut chiar înainte de venirea Avertismentului. Sunt multe lucruri de întâmplat, dar cel mai important eveniment este avertismentul.

Îl voi pune într-un sistem pentru ca voi să înțelegeți. Virușii sunt doar un mic pas către evenimentele care vor avea loc. Mai jos este o idee despre cum vor merge lucrurile în anii următori. 2020 este începutul evenimentelor despre care se vorbește în Apocalipsă.

Deci, acum, când avem detaliile în parte din Scripturi, să mergem la evenimentele lumii în măsura în care o putem citi:

1. Coronavirus 2020

2. Cu al doilea virus

3. Orientul Mijlociu crește cu Iranul, Israelul, Turcia, Siria și alte națiuni; Rusia

4. Libanul va face mișcări serioase pentru a se elibera de ghearele sale

5. Uniunea Europeană se va diviza, Europa va fi invadată de musulmani – în special Spania, Franța și o parte din Germania – Portugalia.

6. În anii 2020 și 2030 vor ieși monarhul francez și papa Petru Avraam al II-lea, iar în următorii doi ani va începe al treilea război mondial.

7. Va fi în următorii doi ani Micul Pebble va aduna Văzătorii.

8. Al treilea război mondial va începe cu China care va prelua toată Asia și se va muta în Europa. Rusia se va deplasa peste Europa și va fi implicată în Orientul Mijlociu. Războiul va continua până când Antihristul își va face mișcarea. Apoi, Antihristul va opri războiul înainte ca multe să fie distruse; atunci va veni Avertismentul.

9. Aștept că avertismentul va veni oricând în următorii doi ani, deoarece Papa Benedict trebuie să se mute din Italia și să-și piardă viața în țara în care merge.

10. După avertisment, Antihristul va fi lăsat jos pentru o vreme.

11. Toți cei răi vor pieri și vor merge în Iad și lumea se va converti.

12. Toată lumea se va alătura Bisericii Catolice, dar eu voi fi Papa într-un mod misterios.

13. Mulți oameni se vor întoarce la locul unde se aflau înainte de avertizare.

14. Regele francez va lucra cu mine pentru a întări lumea.

________________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.