Petrus Romanus, 18. Maj 2021

_______________________________________________________________

Besked 827 – 18. maj 2021 | Lille sten (littlepebble.org)

WILLIAM : Himlen er fuld af aktivitet. Det Hvide Kors har været blændende i nogen tid og dannet en vej mod mig, hvilket er strålende. På begge sider af vejen er der tusinder på tusinder af kors, af samme størrelse som Vorherres kors. De har forskellige farver: hvid, brun og sort. De Hvide Kors har “Sejr”; den brune venter og den sorte har et spørgsmålstegn.

Det Hvide Kors åbner sig, og tusinder og tusinder af engle kommer ud med vores hellige mor og baby Jesus. Vor Frue kommer under hendes titel: “Vor Frue af Ark, Maria Vores Moder, Hjælp til Kristne.” St. Michael, min skytsengel og St. Amor Dei kommer med Vor Frue. Vor Frue kommer frem og hilser på mig:

VORES DAME : ”I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

WILLIAM : Helligånden hviler som en due på Vor Frues hånd med den hellige rosenkrans. Vor Frue kysser Helligånden og sender ham mod mig. Den hellige due hviler på mit hoved og siger: “Jeg velsigner dig, min hellige søn.” Han vender tilbage og forsvinder.

VORES DAM : ”Jeg velsigner dig, min hellige søn, William og jeg velsigner dig for din fødselsdag for et par dage siden: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

WILLIAM : Englene bag Vor Frue holder en lang rosenkrans. Vor Frue træder nærmere mig nærmere.

VORES DAME: ”Jeg hilser på dig, min elskede søn. Vær i fred, selvom verden er i en sådan uro. I dag er jeg kommet for at forny mine børns hjerter til at styrke dem, når korset bliver tungere, da du går ind i en meget vanskelig tid, for alle mine børn er forberedt på de kommende tugt og den store advarsel , da tiden er meget kort.”

”Min elskede søn og børn – verden forbereder sig på den store krig, der vil frigøre sig over en søvnig menneskehed. Landene forbereder sig på et angreb på de frie nationer: Taiwan er forberedt på den kinesiske invasion , der vil trække Amerika ind i konflikten, da det vil forsvare den lille nation, men ved at gøre det vil USA blive invaderet, fordi Rusland er forberede et angreb på Ukraine og Europa og vil ansætte sine ubåde langs kysten af USA . Kina vil overtage Hong Kong med fuld militær styrke, plus det vil bevæge sig modJapan , men Japan vil være stærk og forsvare sig. ”

”Verden vil være i kaos, da Kina og Rusland vil tage skridtet. Tyrkiet vil manøvrere sig på landene omkring det, fordi alle de muslimske nationer vil angribe Europa og Israel . ”

”Bed, søde børn, for menneskeheden går mod den tid, hvor nationen vil kæmpe mod nationen og bringe verden meget død og ødelæggelse.”

“ Også Australien vil blive trukket ind i konflikt, da Kina vil true denne nation, og krigen vil bryde ud i alle de asiatiske Stillehavslande. Bed, kære børn, for I er ikke klar over, hvor alvorligt det er for denne nation. Bed om, at Mit hellige land i Australien meget snart vil vende tilbage til mine børn, for hvis det forbliver i hænderne på dem, der søger ødelæggelsen af ​​mit land, så vil Australien falde, da mange straffe kommer til Australien for at rense sit folk, som meget står på spil. ”

”Bed, søde børn, for Mellemøsten som Libanon , som kontrolleres af Hamas , vil gå under af ondskabens kræfter. Bed, kære børn, om helligdommen til St. Charbel vil blive beskyttet, fordi Libanon er helliget til mit pletfri hjerte og hjertet af min elskede søn, St. Charbel . Bed for Israel , mine børn, fordi fjenden ønsker at kontrollere Guds folk og nedbringe dem, der tror på den sande Gud. Bed for England , mine børn, for snart vil det lide meget. ”

”Mine børn, hvad skal jeg gøre for at redde menneskeheden fra selvdestruktion? Jeg har bedt menneskeheden i over 100 år og stadig lukker menneskeheden deres ører og hjerter, fordi menneskeheden ikke har lyttet til deres mors råb. Snart, kære barn, kommer endnu et virus – det vil angribe lungerne, og menneskeheden vil søge luft for at trække vejret, men mine børn, alt hvad du behøver at gøre er at bede og bede om tilgivelse. Forstå venligst, at menneskeheden nu er under dom, og du kan ændre det ved at tage kærlighedens perler op, min hellige rosenkrans og bede Gud om tilgivelse. Snart vil der opstå en stor tugt i Sydamerika , som vil åbne mit folks hjerter. ”

”Bed for USA, fordi det har fjernet præsident Donald Trump ved at lade fjenden fortsætte med at overtage landet. Mine børn, Mine børn: I ønsker ikke fred i jeres lande, derfor vil himlen tillade verden at synke ned i kaos og ødelæggelse. ”

”Hvert land i verden vil modtage en del af verden Chastisements, så vær forberedt, mine børn. Hold kirkerne åbne og gå til messen, hvor du kan gøre erstatning. ”

” Sydafrika og Afrikas kontinent : du er ikke glemt, fordi mange nationer på dit kontinent vil gå under. Der vil være krig mod egoistiske nationer, som har brugt den vestlige verden til gevinst, men ikke til gavn for folket. Jeg advarer dig nu: skift den vej, du har ført, og skift den måde, du har behandlet dit folk på. ”

”Mit barn, jeg er meget trist for det, jeg havde at sige i dag, men alt skal afsløres, så mine børn vil tage sandheden op og bede, fordi menneskeheden er på randen til tugterne.”

”Og du, min søde ‘kærlighedssten’, vær i fred, fordi din frihed er nær, så du kan lede Guds folk med hjælp fra den hellige monark og bringe dem til foden af ​​korset som tiden er meget kort nu. Vi guider dig på din vej, for kort tid vil de, der skal være sammen med dig, blive udført. ”

”Jeg elsker dig, min dyrebare engel med guddommelig kærlighed. Tag mod og frygt ikke, for jeg er altid med dig. Jeg velsigner dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

WILLIAM : Jesusbarn kommer til mig og vikler sig rundt mig og kysser mig. Han laver korsets tegn:

BABY JESUS : ”Jeg elsker dig William: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

VORES DAME: ”Det er alt for nu, min elskede søn. Snart vil min guddommelige søn komme og give dig yderligere retning. Jeg elsker dig og velsigner dig og alle Guds folk: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

”Bed for pave Benedikt , for hans tid nærmer sig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. Jeg elsker jer alle +. Jeg velsigner dig +. ”

WILLIAM : Både Jesus og Maria velsigner os:

VORES HERRE og VORES DAME: ”I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

_______________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.