Petrus Romanus, 18 Toukokuuta 2021

______________________________________________________________

సందేశం 827 – 18 మే 2021 | లిటిల్ పెబుల్ (littlepebble.org)

WILLIAM : Taivas on täynnä toimintaa. Valkoinen Risti on ollut häikäisevä jo jonkin aikaa ja muodostanut tien minua kohti, mikä on loistava. Tien molemmin puolin on tuhansia tuhansia Ristejä, samankokoisia kuin Herramme Risti. Ne ovat eri värejä: valkoinen, ruskea ja musta. Valkoisilla risteillä on “voitto”; ruskeat odottavat ja mustilla on kysymysmerkki.

Valkoinen Risti avautuu ja tuhansia tuhansia enkeleitä tulee ulos Pyhän Äitimme ja Jeesuslapsemme kanssa. Our Lady kuuluu otsikkoonsa: “Arkin Neitsyt Maria, Äitimme Maria, kristittyjen apu”. Pyhä Mikael, suojelusenkelini ja Pyhä Amor Dei tulevat Neitsyt Marian kanssa. Our Lady tulee eteenpäin ja tervehtii minua:

NAISEMME : ”Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

WILLIAM : Pyhä Henki kyyhkysenä lepää Neitsyt Marian kädellä pyhän rukousnauhan kanssa. Neitsyt suudelee Pyhää Henkeä ja lähettää hänet minua kohti. Pyhä kyyhky lepää pääni päällä ja sanoo: “Siunaan sinua, pyhä poikani.” Hän palaa ja katoaa.

NAISEMME : ”Siunaan sinua, pyhä poikani, William ja siunaan sinua syntymäpäivänäsi muutama päivä sitten: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

WILLIAM : Neitsyt Marian takana olevat enkelit pitävät pitkää rukousnauhaa. Neitsyt astuu eteenpäin lähemmäs minua.

NAISEMME: “Tervehdin sinua, rakas poikani. Ole rauhassa, vaikka maailma on niin myllerryksessä. Tänään olen tullut uudistamaan lasteni sydämet vahvistamaan heitä, kun risti nousee, kun kohtaatte hyvin vaikeaa aikaa, sillä kaikki lapseni valmistautuvat tuleviin rangaistuksiin ja suuriin varoituksiin , koska aika on hyvin lyhyt.”

”Rakas poikani ja lapseni – maailma valmistautuu suureen sotaan, joka vapauttaa itsensä unelias ihmiskunta. Maat valmistautuvat hyökkäykseen vapaita kansakuntia vastaan: Taiwan valmistautuu Kiinan hyökkäykseen , joka vetää Amerikan konfliktiin, koska se puolustaa pientä kansaa, mutta tekemällä näin hyökkäävät Yhdysvallat, koska Venäjä on valmistautuu hyökkäykseen Ukrainaa ja Eurooppaa vastaan ja palkkaa sen sukellusveneet Yhdysvaltojen rannikolle . Kiina ottaa Hongkongin hallintaansa täydellä sotilaallisella voimalla, ja se siirtyy kohtiJapani , mutta Japani on vahva ja puolustaa itseään. “

”Maailma on kaaoksessa, kun Kiina ja Venäjä tekevät muutoksen. Turkki ohjaa itsensä ympäröiviin maihin, koska kaikki muslimikansat hyökkäävät Eurooppaa ja Israelia vastaan . “

“Rukoilkaa, rakkaat lapset, koska ihmiskunta on menossa kohti aikaa, jolloin Nation taistelee kansaa vastaan ​​ja tuo maailmalle paljon kuolemaa ja tuhoa.”

“Myös Australia joutuu konflikteihin, koska Kiina uhkaa tätä kansaa ja sota syttyy koko Aasian ja Tyynenmeren kansakunnassa. Rukoile, rakkaat lapset, koska ette ymmärrä, kuinka vakavaa se on tälle kansakunnalle. Rukoile, että minun pyhä maani Australiassa palaa lasteni luokse hyvin pian, koska jos se jää niiden käsiin, jotka etsivät Minun maani tuhoa, Australia kaatuu, koska monet rangaistukset tulevat Australiaan puhdistamaan kansaansa paljon on vaakalaudalla. “

“Rukoilkaa, rakkaat lapset, Lähi-idän puolesta, sillä Hamasin hallitsema Libanon joutuu pahan voimien alaisuuteen. Rukoilkaa, rakkaat lapset, että Pyhän Charbelin pyhäkkö on suojattu, koska Libanon on vihitty Immaculate Sydämelleni ja rakkaan poikani St. Charbelin sydämelle . Rukoilkaa Israelin puolesta , lapseni, koska vihollinen haluaa hallita Jumalan kansaa, kaataa tosi Jumalaan uskovat. Rukoile Englannin puolesta , lapseni, koska pian se kärsii suuresti. “

”Lapseni, mitä minun pitää tehdä auttaakseni ihmiskuntaa tuhoamaan itsensä? Olen vetoanut ihmiskuntaan yli 100 vuoden ajan ja silti ihmiskunta sulkee heidän korvansa ja sydämensä, koska ihmiskunta ei ole kuunnellut heidän äitinsä huutoja. Pian, rakas lapsi, uusi virus tulee – se hyökkää keuhkoihin ja ihmiskunta etsii hengitettävää ilmaa, mutta, lapseni, sinun tarvitsee vain rukoilla ja pyytää anteeksiantoa. Ymmärrä, että ihmiskunta on nyt tuomion edessä ja voit muuttaa sitä ottamalla rakkauden helmet, pyhän rukousnauhani ja pyytämällä Jumalalta anteeksiantoa. Pian Etelä-Amerikassa tapahtuu suuri rangaistus , joka avaa kansani sydämet. “

“Rukoilkaa Yhdysvaltojen puolesta, koska se on poistanut presidentti Donald Trumpin antamalla vihollisen jatkaa haltuunsa maata. Lapseni, lapseni: et halua rauhaa maissanne, joten taivas antaa maailman uppoutua kaaokseen ja tuhoon. “

”Jokainen maailman maa saa osan maailman rangaistuksista, joten valmistaudu, lapseni. Pidä kirkot auki ja mene messulle, jossa voit tehdä korvauksen. “

” Etelä-Afrikka ja Afrikan manner : teitä ei ole unohdettu, koska monet maanosanne kansakunnat menevät sen alle. Sotaa tulee itsekkäisiin kansakuntiin, jotka ovat käyttäneet länsimaita voittoon, mutta eivät ihmisten hyväksi. Varoitan sinua nyt: vaihda polkua, jota olet kuljettanut, ja muuta tapaa, jolla olet kohdellut kansaasi. “

“Lapseni, olen hyvin surullinen siitä, mitä minun oli sanottava tänään, mutta kaikki on paljastettava, jotta lapseni tarttuisivat totuuteen ja rukoilevat, koska ihmiskunta on rangaistusten partaalla.”

“Ja sinä, rakkaani” Rakkauden kalliosi “, ole rauhassa, koska vapautesi on lähellä, jotta voit johtaa Jumalan kansaa Pyhän Monarkin avulla , tuoda heidät Ristin juurelle, kuten aika on nyt hyvin lyhyt. Opastamme teitä tiellänne, sillä pian ne, jotka tulevat olemaan kanssanne, toteutuvat. “

“Rakastan sinua, kallisarvoinen jumalallisen rakkauden enkeli. Ota rohkeutta ja älä pelkää, koska olen aina kanssasi. Siunaan teitä: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

WILLIAM : Jeesus-vauva tulee luokseni ja kietoo itsensä ympärilleni suudellen minua. Hän tekee ristin merkin:

VAUVA JEESUS : ”Rakastan sinua William: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

NAISEMME: ”Tässä on kaikki toistaiseksi, rakas poikani. Pian Jumalallinen Poikani tulee ja antaa sinulle lisää ohjeita. Rakastan sinua ja siunaan sinua ja kaikkia Jumalan kansaa: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

“Rukoile paavi Benedictin puolesta , koska hänen aikansa on loppumassa: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. Rakastan sinua kaikkia +. Siunaan sinua +. “

WILLIAM : Sekä Jeesus että Maria siunaavat meitä:

Herramme ja naisemme: ”Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

______________________________________________________________

This entry was posted in Suomi and tagged . Bookmark the permalink.