Petrus Romanus, Den 18 Maj 2021

________________________________________________________________

Meddelande 827 – 18 maj 2021 | Liten sten (littlepebble.org)

WILLIAM : Himlen är full av aktivitet. Vita korset har blivit bländande under en tid och bildat en väg mot mig, vilket är lysande. På båda sidor av vägen finns tusentals tusentals kors, lika stora som Our Lord’s Cross. De har olika färger: vitt, brunt och svart. De vita korsen har “seger”; de bruna väntar och den svarta har ett frågetecken.

Vita korset öppnar sig och tusentals tusentals änglar kommer ut med vår heliga mor och Jesusbarn. Vår Fru kommer under hennes titel: “Vår Fru av Ark, Maria Vår Moder, Hjälp av Kristna.” St. Michael, min skyddsängel och St. Amor Dei kommer med Our Lady. Vår dam kommer fram och hälsar mig:

VÅR DAMA : ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM : Den Helige Anden, som en duva, vilar på Vår Frues Hand med den Heliga Rosenkransen. Vår Fru kysser den Helige Anden och skickar honom mot mig. Holy Dove vilar på mitt huvud och säger: “Jag välsignar dig, min heliga son.” Han återvänder och försvinner.

VÅR DAMA : ”Jag välsignar dig, min heliga son, William och jag välsignar dig för din födelsedag för några dagar sedan: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM : Änglarna bakom vår dam håller en lång radband. Vår Fru går fram närmare mig.

VÅR DAMA: ”Jag hälsar dig, min älskade son. Var i fred, även om världen är i en sådan oro. Idag har jag kommit för att förnya Mina barns hjärtan för att stärka dem när korset blir tyngre, eftersom ni går in i en mycket svår tid, för alla Mina barn är förberedda för kommande tuktar och den stora varningen , eftersom tiden är mycket kort.”

”Min älskade son och barn – världen förbereder sig för det stora kriget som släpper loss sig på en sömnig mänsklighet. Länderna förbereder sig för ett angrepp på de fria nationerna: Taiwan förbereds för den kinesiska invasionen , som drar Amerika in i konflikten, eftersom det kommer att försvara den lilla nationen, men genom detta kommer USA att invaderas, för Ryssland är förbereda en attack på Ukraina och Europa och kommer att sysselsätta sina ubåtar längs kust USA . Kina kommer att ta över Hong Kong med full militär styrka, plus att det kommer att gå motJapan , men Japan kommer att vara starka och försvara sig. ”

”Världen kommer att vara i kaos när Kina och Ryssland kommer att göra det. Turkiet kommer att manövrera sig på länderna som omger det, för alla muslimska nationer kommer att attackera Europa och Israel . ”

“Be, söta barn, för mänskligheten går mot den tid då nationen kommer att slåss mot nationen och för med sig mycket död och förstörelse över världen.”

“Även Australien kommer att dras in i konflikt, eftersom Kina kommer att hota denna nation och krig kommer att bryta ut i alla Asiens Stillahavsnationer. Be, kära barn, för ni förstår inte hur allvarligt det är för denna nation. Be att mitt heliga land i Australien kommer att återvända till mina barn mycket snart, för om det förblir i händerna på dem som söker förstörelsen av mitt land, kommer Australien att falla, eftersom många tuktar kommer till Australien för att rensa sitt folk, som mycket står på spel. ”

”Be, söta barn, för Mellanöstern som Libanon , som kontrolleras av Hamas , kommer att gå under av ondskans krafter. Be, kära barn, att helgedomen för St. Charbel kommer att skyddas, för Libanon är helgad till mitt obefläckade hjärta och hjärtat av min älskade son, St. Charbel . Be för Israel , mina barn, för fienden vill styra Guds folk, för att slå ner dem som tror på den sanna Guden. Be för England , mina barn, för snart kommer det att drabbas mycket. ”

”Mina barn, vad ska jag göra för att rädda mänskligheten från självförstörelse? Jag har vädjat till mänskligheten i över 100 år och fortfarande stänger mänskligheten sina öron och hjärtan, för mänskligheten har inte lyssnat på sin mors rop. Snart, kära barn, kommer ännu ett virus – det kommer att attackera lungorna och mänskligheten kommer att söka luft att andas, men, mina barn, allt du behöver göra är att be och be om förlåtelse. Vänligen förstå att mänskligheten nu är under dom och du kan ändra det genom att ta upp kärlekens pärlor, min heliga radband och be Gud om förlåtelse. Snart kommer en stor tukt i Sydamerika , som kommer att öppna mitt folks hjärtan. ”

”Be för USA, för det har tagit bort president Donald Trump genom att låta fienden fortsätta att ta över landet. Mina barn, Mina barn: ni önskar inte fred i era länder, därför kommer himlen att låta världen sjunka i kaos och förstörelse. ”

”Varje land i världen kommer att få en del av världen tuktor, så var beredd, mina barn. Håll kyrkorna öppna och gå till mässan, där du kan göra ersättning. ”

” Sydafrika och Afrikas kontinent : du har inte glömts bort, för många nationer på din kontinent kommer att gå under. Det kommer att ske krig mot själviska nationer, som har använt västvärlden för vinst, men inte för folks bästa. Jag varnar dig nu: ändra den väg du har gått och ändra hur du har handlat med ditt folk. ”

“Mitt barn, jag är väldigt ledsen för vad jag hade att säga idag, men allt måste avslöjas, så att mina barn tar upp sanningen och ber, för mänskligheten befinner sig på randen till tuktorna.”

“Och du, min söta” kärleksrock “, ha frid, för din frihet är nära, så att du kan leda Guds folk med hjälp av den heliga monarken , för att föra dem till korsets fot, som tiden är väldigt kort nu. Vi vägleder dig på din väg, för snart kommer de som ska vara med dig att fullbordas. ”

”Jag älskar dig, min dyrbara ängel av gudomlig kärlek. Ta mod och frukta inte, för jag är alltid med dig. Jag välsignar er: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM : Jesusbarnet kommer till mig och sveper sig runt mig och kysser mig. Han gör korsets tecken:

BABY JESUS : ”Jag älskar dig William: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

VÅR DAMA: ”Det är allt för nu, min älskade son. Snart kommer min gudomliga son och ger dig vidare vägledning. Jag älskar dig och välsignar dig och alla Guds folk: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

”Be för påven Benedictus , för hans tid närmar sig sin slut: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen. Jag älskar er alla +. Jag välsignar dig +. ”

WILLIAM : Både Jesus och Maria välsignar oss:

VÅR HERR och VÅR DAMA: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

________________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.