Petrus Romanus, 18. Mai 2021

________________________________________________________________

Melding 827 – 18. mai 2021 | Lille småstein (littlepebble.org)

VÅRE DAME : “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

WILLIAM : Den hellige ånd, som en due, hviler på Vår Frues hånd med den hellige rosenkransen. Vår Frue kysser den hellige ånd og sender ham mot meg. Den hellige due hviler på hodet mitt og sier: “Jeg velsigner deg, min hellige sønn.” Han kommer tilbake og forsvinner.

VÅRE DAME : “Jeg velsigner deg, min hellige sønn, William og jeg velsigner deg for bursdagen din for noen dager siden: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

WILLIAM : Englene bak Vår Frue holder en lang rosenkrans. Vår Frue går nærmere meg nærmere.

VÅRE DAME: “Jeg hilser på deg, min elskede sønn. Vær i fred, selv om verden er i en slik uro. I dag har jeg kommet for å fornye hjertene til mine barn for å styrke dem når korset blir tyngre, ettersom du går inn i en veldig vanskelig tid, for alle mine barn blir forberedt på de kommende tuktene og den store advarselen , ettersom tiden er veldig kort.”

“Min elskede sønn og barn – verden forbereder seg på den store krigen som vil slippe løs på en søvnig menneskehet. Landene forbereder seg på et angrep på de frie nasjonene: Taiwan forberedes på den kinesiske invasjonen , som vil trekke Amerika inn i konflikten, ettersom den vil forsvare den lille nasjonen, men ved å gjøre det vil USA bli invadert, fordi Russland er forbereder et angrep på Ukraina og Europa og vil ansette ubåtene langs kysten av USA . Kina vil overta Hong Kong med full militær styrke, pluss det vil bevege seg motJapan , men Japan vil være sterke og forsvare seg. ”

“Verden vil være i kaos når Kina og Russland vil gjøre dette. Tyrkia vil manøvrere seg på landene rundt det, fordi alle de muslimske nasjonene vil angripe Europa og Israel . ”

“Be, søte barn, for menneskeheten går mot tiden da nasjon vil kjempe mot nasjon og bringe mye død og ødeleggelse over hele verden.”

“ Også Australia vil bli trukket inn i konflikt, ettersom Kina vil true denne nasjonen og krig vil bryte ut i alle de asiatiske stillehavsnasjonene. Be, kjære barn, for dere vet ikke hvor alvorlig det er for denne nasjonen. Be om at mitt hellige land i Australia snart vil komme tilbake til barna mine, for hvis det forblir i hendene på dem som søker ødeleggelsen av mitt land, vil Australia falle, så mange straffer vil komme til Australia for å rense sitt folk, som mye står på spill. ”

«Be, søte barn, for Midtøsten som Libanon , som kontrolleres av Hamas , vil gå under av ondskapens krefter. Be, kjære barn, at helligdommen til St. Charbel vil bli beskyttet, fordi Libanon er innviet til mitt ulastelige hjerte og hjertet til min elskede sønn, St. Charbel . Be for Israel , mine barn, fordi fienden ønsker å kontrollere Guds folk, for å felle dem som tror på den sanne Gud. Be for England , mine barn, for snart vil det lide veldig. ”

“Mine barn, hva skal jeg gjøre for å redde menneskeheten fra selvødeleggelse? Jeg har bedt menneskeheten i over 100 år, og fremdeles lukker menneskeheten ørene og hjertene deres, fordi menneskeheten ikke har lyttet til mors mors gråt. Snart, kjære barn, vil det komme et nytt virus – det vil angripe lungene og menneskeheten vil søke luft å puste, men mine barn, alt du trenger å gjøre er å be og be om tilgivelse. Vennligst forstå at menneskeheten nå er under dom, og du kan endre det ved å ta opp kjærlighetens perler, min hellige rosenkrans og be Gud om tilgivelse. Snart vil en stor tukt forekomme i Sør-Amerika , som vil åpne hjertene til mitt folk. ”

«Be for USA, fordi det har fjernet president Donald Trump ved å la fienden fortsette å ta over landet. Mine barn, Mine barn: dere ønsker ikke fred i landene deres, derfor vil Himmelen tillate at verden synker ned i kaos og ødeleggelse. ”

“Hvert land i verden vil motta en del av verden Chastisements, så vær forberedt, mine barn. Hold kirkene åpne og gå til messen, der du kan gjøre oppreisning. ”

“ Sør-Afrika og kontinentet i Afrika : du er ikke glemt, fordi mange nasjoner på ditt kontinent vil gå under. Det vil være krig mot egoistiske nasjoner, som har brukt den vestlige verden til vinning, men ikke til folks beste. Jeg advarer deg nå: endre stien du har ført, og endre måten du har handlet med folket ditt. ”

“Mitt barn, jeg er veldig lei meg for det jeg hadde å si i dag, men alt må avsløres, slik at barna mine vil ta opp sannheten og be, fordi menneskeheten er på randen til tuktene.”

“Og du, min søte” Rock of Love “, vær i fred, fordi din frihet er nær, slik at du kan lede Guds folk med hjelp av Den hellige monarken , for å bringe dem til foten av korset, som tiden er veldig kort nå. Vi veileder deg på din vei, for kort tid vil de som skal være sammen med deg bli oppnådd. ”

“Jeg elsker deg, min dyrebare engel av guddommelig kjærlighet. Ta mot og ikke frykt, for jeg er alltid med deg. Jeg velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

WILLIAM : Baby Jesus kommer til meg og bryter seg rundt meg og kysser meg. Han lager korsets tegn:

BABY JESUS : “Jeg elsker deg William: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

VÅRE DAME: “Det er alt for nå, min elskede sønn. Snart kommer min guddommelige sønn og gir deg videre veiledning. Jeg elsker deg og velsigner deg og alle Guds folk: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

“Be for pave Benedikt , for hans tid nærmer seg: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. Jeg elsker dere alle +. Jeg velsigner deg +. ”

WILLIAM : Både Jesus og Maria velsigner oss:

VÅR HERRE og VÅRE DAME: “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

________________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.